Şimdi Ara

grande punto direksiyon arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 model 1.3 mj grande punto araç sahibiyim. 2 buçuk yıldır kullanıyorum. bu süre boyunca city modunu hiç kullanmadım ancak 3-4 defa hareket halindeyken direksiyon arızası verdi. kontağı kapatıp açınca düzeldi. şu an sorunsuz çalışıyor. bu konuda ne yapılabilir? kesin arızalı mıdır yada ufak bir onarımla arıza düzelir mi?

• Yine arıza verir yaptırmanızu tavsiyw ederim direksiyon kitlenir uzun yolda Allah muhafaza yani 6 ay 1 yıl garanti veren yerler oluyo 1500 2000e yaptırın ga garanti olsun diyorsanız serviste 3000 3500 verin değiştirirler daha uzun önürlü olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik sorun oldugu icin yetkili servislerde ucretsiz tamir ediliyor diye forumda cok yazildi. Bir gidip bakin. Fiat musteri hizmetlerini arayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akünün durumu nedir? Aracin kitapçiğinda yaziyor elektronik direksiyon sistemi isindiğinda uyari verebilir.Eps motoru kendini korumaya aliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLO_Tr -- 25 Mart 2018; 22:24:45 >
  • skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    Dün Fiat müşteri temsilcisini aradım...yıl km sordu...155bin deyince 150bin’e kadar yardımcı olabilirdik dedi km geçtiği için şirket tarafından yardımcı olamıyoruz dedi...ücretsiz yaptıranlarda olmuş yaptıramayanda olmuş...işte direnişe göre değişiyor bence

• earısoy E kullanıcısına yanıt
    Bir daha ara 149.000 km'de de verecegi tepkiyi çok merak ediyorum.

• Direksiyon açı sensörü arızalanıyor, istanbul'da hakem direksiyon var. Başka bir forumda okumuştum. Bilgi almakta fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2004 Avensis Direksiyon Problemi
    18 yıl önce açıldı
    MEGANE 4 EDC ARIZASI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SeLO_Tr kullanıcısına yanıt
    2buçuk yıldır kullanıyorum aküye hiç dokunmadım...başka forumlarda da aküden olabilir diye okumuştum...ama aküden bir kere bile sıkıntı yaşamadım...kesin çözüm olacağını bilsem 250-300 liraya yeni akü alırım...birde benim araçta direksiyon ikaz lambası yanınca direksiyonda sertleşiyor...kontak kapatıp açınca direksiyon düzeliyor ikaz lambasıda sönüyor...böyle olunca başka birşeyden mi oluyor diye düşündürüyor...başka kişilerde de arıza böylemi oluyor yoksa arıza yapınca o şekilde kalıyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanabana

Direksiyon açı sensörü arızalanıyor, istanbul'da hakem direksiyon var. Başka bir forumda okumuştum. Bilgi almakta fayda var.

Bugün kapalı galiba yarın bi arayıp sonucu burdan paylaşırım...tşk.

• Öncelikle akünüzü ölçtürün, ama çok büyük ihtimalle city arızası. Link verip ban yemek istemiyorum. punto forumunda arama yaparsanız konu ile ilgili detaylı bilgi bulabilirsiniz
  • Aküden olacağını sanmıyorum, öncelikle bilgisayara bağlatıp arızayı öğrenebilir misiniz?
  • merhaba Geçen Sene aynı sorun benim aracımdada Vardı İyi Araştırmalarım Sonucu İnternetten İstanbulda Nehir Direksiyon Tamer Ustayı Buldum Randevu talep Ettim Aracımı Götürdüm Direksiyon AÇI Sensürü Var Sıfır Olarak Değiştirdilerr 750 tl verdim Aracımı Yaptırdım Ve Ayrıca İsmime Ve Plakama 2 Yıl Garanti Verdiler Resmi Olarak Tüm Evrakları Verdiler 1,5 Yıldır Sorunsuz Biniyorum Arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey3434

merhaba Geçen Sene aynı sorun benim aracımdada Vardı İyi Araştırmalarım Sonucu İnternetten İstanbulda Nehir Direksiyon Tamer Ustayı Buldum Randevu talep Ettim Aracımı Götürdüm Direksiyon AÇI Sensürü Var Sıfır Olarak Değiştirdilerr 750 tl verdim Aracımı Yaptırdım Ve Ayrıca İsmime Ve Plakama 2 Yıl Garanti Verdiler Resmi Olarak Tüm Evrakları Verdiler 1,5 Yıldır Sorunsuz Biniyorum Arkadaşlar
    Moral bozmak istemem city mode kronik bir atızadır pek tamirle kesin çözülmez 1.5 yıldır sorun yaşamamanız yaşamıyacağınız anlamına gelmez tek çözüm değiştirmek bu da serviste 3000 4000 tlcik şakaya gelmez uzun yolda yüksek hızda kitlerse direksiyon Allah muhafaza güvenlik şakays gelmez

• earısoy E kullanıcısına yanıt
    250 lira akü parası koyuyorsa satin piskiletle gezin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Ileride punto almayi dusunuyorum 2-3 bin tl cik girecekse kalsin. Linea iyidir yemisim full paket puntoyu

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Moral bozmak istemem city mode kronik bir atızadır pek tamirle kesin çözülmez 1.5 yıldır sorun yaşamamanız yaşamıyacağınız anlamına gelmez tek çözüm değiştirmek bu da serviste 3000 4000 tlcik şakaya gelmez uzun yolda yüksek hızda kitlerse direksiyon Allah muhafaza güvenlik şakays gelmez

Alıntıları Göster
    Tertemiz tamir oluyor, icinden sadece tork sensoru dedigimiz parca degisip montaj oluyor. Daha sonra kalibraayonu yapilip kullaniliyor.

Herseyi gectim 1000 tlye s2 versiyon puntolarin cikmalari var..

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Punto ile Linea arasındaki fark at ile eşeğin arasındaki fark kadar büyük..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Ben fazla fark goremedim,puntoda bagimsiz suspansiyon yok italyan montaj oldugundan bir tik iyi. Ama enflasyon ve maaslara gelen zamlar arasinda fark cok.

Ne demisler paran kadar adamsin,itibarin kadar delikanlisin. Maasina gore araba yürütürsün yoksa araba seni yürütür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.