Şimdi Ara

FİAT FREEMONT OTOMATİK VİTES ARIZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
4.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze iyi akşamlar 2012 model free mont sahibiyim bugün uzun yola çıktım istanbuldan balıkesir e gidicektim balıkesir yakınlarında yol kenarında yavaşladım durdum fakat aracı stop etmedim tekrar yola dahil olmaya kalkıştım vay başıma gelenler araç gidiyor devir yükseliyor fakat vites atmıyor manuele geçmiyor birşekilde servise kadar götürdüm aracı bağladık bilgisayara şanzıman hatası var dediler felan derken bi şanzıman yağına bakalım dedim yağ sıfırlanmış acaba yağ koyduğum zaman düzelir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düzelir bakımları zamanında yapılmadi heralde

• Valla babacan 4 bin km var bakıma üzmem de aracı umarım düzelir hala soru işareti var kafamda

• Umarım şanzımanı indirmezler zira arac üretimden kalktı parça filan bayağı beklersin varsa eğer umarım öyle değildir babacan çok masraflı da olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 26 Ocak 2018; 23:50:17 >
  • hdrcan23 H kullanıcısına yanıt
    iyi cesaret varmış, o şanzımanı yağsız bırakmak, valfleri türbini felan kucağınıza almadıysanız iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

iyi cesaret varmış, o şanzımanı yağsız bırakmak, valfleri türbini felan kucağınıza almadıysanız iyi

Üstad masraf büyük gibi görünüyo di mi bana öyle geldi

• Bilmiyorum durumu nedir şanzımanı kucaklamassak iyidir yağ koyunca umarım düzelir 1. Viteste kalkıyorum herhangi bir sıkıntı yok ses te olsun gidişte olsun fakat vites atmıyor yağı koyunca düzelirse şükür diyicez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RENAULT LAGUNA OTOMATİK ŞANZIMAN
    16 yıl önce açıldı
    Opel Otomatik şanzıman
    10 yıl önce açıldı
    Peugeot 307 Otomatik Vites Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    eğer o parçalar ısınmadan sürtünmeden yağsız kaldıysa vay haline, ucuz bir şanzıman değil parçalarıda ucuz değil

anlamadığım olay, yahu bu şanzıman hiç mi saçmalamadı ? vites geçmemesi, , sarsıntı yapmaması, kararsız kalması , hatta stop etmesiki, son anda stop etmiş zaten

ve o kadar yağı nerden kaçırdı
    Düzelir de bari yüreğime su serp babadostu

• Servise götürmüşsünüz yağsız olduğu anlaşılmış o anda yağ konmadı mı serviste

• quote:

Orijinalden alıntı: hdrcan23

Geçmiş olsun aracın altını vurdunuz sanırım gerçi zor biraz bu şık.

Güneş batıp doğuyor her gün, şanzıman mı düzelmeyecek atlatırsın bir şekilde içini rahat tut sen fatherly.

• selamun aleykum arızanız çözüldümü? nasıl bi mudahalede bulundular? aynı arıza benımde basımda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.