|
MEGANE 4 EDC ARIZASI
-
-
otoerdem.comRenault Otomatik EDC Debriyaj Seti (1.5 dCi Dizel) 302057266Rhttps://www.otoerdem.com/renault-otomatik-edc-debriyaj-seti-15-dci-dizel-302057266r-urun-120286.html
Sorununuz nedir bilmiyorum da kavrama fiyatı çok yüksekmiş.
Sadece kavrama fiyatı 23 bin TL. 25 bin TL'ye çok ucuz bence, orjinal olduğunu sanmıyorum.
-
öncelik aküyü değiştirin yapar böyle sıkıntılar. kavrama bitmesi için erken gibi
emisyon dpf ile alakalı olabilir tıkanmadıysa yarım saat kadar yüksek devir kullanın kurum biriktiyse temizlesin. tıkalıysa söküp temizlerler kontrol ettirmekte fayda var -
300.000 km EDC şanzıman kullanmış biri olarak sorununuz %99 ihtimalle @emir.ksk arkadaşımızın dediği gibi akü.
Akü zayıflayınca egsoz emisyon uyarısı vermişti bende de, EDC'yi doğrudan etkiliyor akü. Zayıf akü ile kullandığınızda çatallara ve senkromeçe de zarar veriyor, özellikle dik yokuşlu kullanımlarda.
-
Hocam siz 300000 km ye kadar herhangi masraf veya sorunla karşılaştinızmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bora1608 -- 31 Mayıs 2023; 6:52:56 > -
Akü -
Az önce Cihaza bağladık 2 sayfa arıza kodu verdi aküyü değiştirmeye geçiyorum inşallah akü değişimi ile çözülür -
Ee ariza kodlarinin anlamina bakmadiniz mi?
-
Akü değiştirdik aynı sorunlar devam ediyor malesef -
sıfırlama yapıldı mı? -
Sadece arızalar silindi başka bir işlem yapılmadı.
Nasıl bir sıfırlama yapmamız gerekirdi yarın edc ustasına götürücem söktürmeden önce yapmam gereken önerdiğiniz birşey varmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 31 Mayıs 2023; 20:38:30 > -
arıza silinmesiydi sıfırlama dediğim. 2 sayfa hata karşısında aklıma tek ecu geliyor. umarım çözülür masraf çıkarmadan -
https://forum.donanimhaber.com/clio-4-1-5-dci-edc-250-000-km-kullanici-deneyimi--149107088
Bu konuda detaylıca anlatmıştım.
Aküden sonra egsoz emisyon uyarısı kesildi mi? Birde aküden sonra arıza kodları silindi demişsiniz, ek olarak kalibrasyon yapmayı deneyebilirsiniz bilgisayara bağlayınca.
Eğer egsoz emisyon kesildi ise akü zayıfken çatallara ya da EDC beynine zarar vermiş olabilir. Bir ihtimal debriyaj motoru da olabilir. Bilgisayarda gördüğünüz arıza kodlarına bakmakta fayda var.
Ancak kavramadan olduğunu düşünmüyorum. Kavrama 150.000 - 250.000 km arasında değişiyor genelde kullanım koşullarına bağlı olarak.
-
-
Geçmiş olsun. Sonuç olarak ne kadar ödediniz?
-
Bir edc kullanıcısı olarak beni tedirgin etti bu durum.
Manuel vites mekanizması insanı bile yorarken bu işi otomatikleştirmenin maliyeti kavvali olması normal, ama işte beklenmeyen bir zamanda filan olursa maddi, mamevi yıpratır insanı.
Dayı oğlumun megan 2 gelin arabası yolda kalmıştı bu illetten. Gelin alma başka araba ile tamamlanmıştı. -
-
EDC sanıldığı gibi sorunsuz bir şanzıman değil. İçinde baskı balata belirli bir süre sonra değişimi gerekiyor. Yazılım ile biraz daha yaklaştırıp sorun öteleme yapılır sadece.
Benim Fluence de titreme sorunu vardı. Yazılım ile sorun öteleme yapıldı sonra da takasa verdim.
Benzer içerikler
- lpg gaz kesici arıza belirtileri
- toyota chr paket sıralaması
- boş radyo frekansı
- trafik cezasına itiraz reddedilirse vekalet ücreti
- gece araba farları gözümü alıyor ne yapmalıyım
- bmw jeep 2024
- yeni cla
- taigo bagaj hacmi
- range rover evoque 2024
- haval türkiye"ye gelecek mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X