Şimdi Ara

Ford Fiesta Direksiyon Kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2009 frod fiesta otomatik aracımın direksiyonunu sağa sola çevirdiğim de ses geliyor boşluk sesi gibi bunu yaptıra bileceğim usta önerecek veya aynı sorunla karşılaşmış arkadaşlardan yardım almak istiyorum ilginize teşekkür ederim.

+ daha önce sordugum bir kaç usta direksiyon kutusu arızası oldugunu soylemıstı o yuzden başlığa direksiyon kutusu yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdoo -- 11 Kasım 2014; 13:40:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdoo

Merhabalar 2009 frod fiesta otomatik aracımın direksiyonunu sağa sola çevirdiğim de ses geliyor boşluk sesi gibi bunu yaptıra bileceğim usta önerecek veya aynı sorunla karşılaşmış arkadaşlardan yardım almak istiyorum ilginize teşekkür ederim.

+ daha önce sordugum bir kaç usta direksiyon kutusu arızası oldugunu soylemıstı o yuzden başlığa direksiyon kutusu yazdım

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
  • Merhabalar,hoşbulduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdoo

Merhabalar 2009 frod fiesta otomatik aracımın direksiyonunu sağa sola çevirdiğim de ses geliyor boşluk sesi gibi bunu yaptıra bileceğim usta önerecek veya aynı sorunla karşılaşmış arkadaşlardan yardım almak istiyorum ilginize teşekkür ederim.

Merhaba , benim araçtan da aynı tıkırtı geliyor. 4 yaşında garantisi bitti. Masraflı olur diye gitmeye de çekiniyorum servise. Siz bu problemi nasıl çözdünüz açıklarsanız sevinirim.
  • Bendede 2011 titanium fieata var samırım kronik bu ses servise götürdüm araba avrupa yollarına göre yapıldığı için bu ses oluyor dedi şimdilik mavsalı yağladılar geçti gibi eğer tekrarlarsa mavsal değişecekmiş 500 tl dediler bakalım artık duruma göre ne yapacağıma karar vereceğim.
  • 2012 fiesta . Urfa Ford da 45 bin bakımda mafsalı garantinden değiştirdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda civic direksiyon ses
    9 yıl önce açıldı
    2004 Avensis Direksiyon Problemi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.