Konusunu göremedim. Bugün başlamış. Bütün ürünlerde geçerli klasik %50 indirim. Fiyatlar güzel stoklamanız tavsiye edilir. |
Gratis %50 İndirim Fırsatı
-
-
Zaten stok yapmaktan stokları eritemez olduk. Evde her yer fazladan ürünlerle dolu.
-
Gratisin indirimde olmadığı bir zaman var mı acaba. Yok %30 olmadı %50 falan... Sürekli indirim.
Hesapta yasaklandı ama kanun nizam tanıyan kim...
-
99tl üstü kargo ücretsiz diyor 12 tl kargo çıkartıyor ne saçma iş
-
Teşekkürler faydalandık deo fiyatları oldukça iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kargo işini nasıl yaptınız
-
adamların sitesi chrome ile tıklanmıyor.
-
Geçen gün Clear 600ml 46 liradan %40 indirime girmişti. Elidor 38 liradan %40 indirime girmişti. Daha da konuşmaya gerek yok.
Kargo yok hocam 114 liralık alışveriş yaptım
Sepet 99 tl ustu ise kargo ekraninda ptt yi secerseniz kargo ucreti dusuyor. ups 12 tl ucretsiz olmuyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kargo sadece ups var bende ptt yok
hocam sadece ups görünüyor ya :( muhtemelen adres ile ilgili bir şey o zaman
-
Yarim saat once teslimat adimini gecebiliyordum simdi sadece ups cikiyor ve ups secmeden ilerlenmiyor.
fiziki mağazalarda varmı yüzde 50
-
Ups secim sorununu su sekilde astim; promosyon kodu ekle ye basip acilan kod alanina rastgele birseyler yazip kodu kullan dedikten sonra devam butonuna basinca ups secmenizi istemiyor odemeye geciyorsunuz.
mach 3 almıştım, yıllardır kullandığım tıraş bıçağı yüzümü kesmezdi, oradan aldıklarım kesiyor. nasılsa ya sahte ya 2. kalite ya üretim hatalı. Daha bulaşmam
-
Çok sağolun hocam teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: epivepadamların sitesi chrome ile tıklanmıyor.
Reklam engelleyiciye izin ver bro ama site harbi sıkıntılı.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Zaten stok yapmaktan stokları eritemez olduk. Evde her yer fazladan ürünlerle dolu. |
Geçen gün Clear 600ml 46 liradan %40 indirime girmişti. Elidor 38 liradan %40 indirime girmişti. Daha da konuşmaya gerek yok. |
Benzer içerikler
- amazon 300 tl üzeri 120 tl indirim
- doğum gününde hediye veren markalar
- shell yağ değişimi
- disney 3 ay 45 tl
- shell helix hx8 5w-30 yorumlar
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X