Şimdi Ara

Gratis- Sensodyne - 5 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
11.468
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmut716

+1

paradontax gibi ürünlerden şaşmayın, köpüren diş macunu mu olur arkadaş , deterjan gibi

Alıntıları Göster
    Hayatımda tadı daha kötü olan az şey tattım. Kaldı ki bu ürün ağzımı ferahlatması gereken bişey. Bundan 10 15 sene önce yurtdışından sensodyne kullanırdım. Tadı aynı paradontax gibiydi.

Paradontax, sensodyne i bi 10 sene geriden takip ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEAME

Hayatımda tadı daha kötü olan az şey tattım. Kaldı ki bu ürün ağzımı ferahlatması gereken bişey. Bundan 10 15 sene önce yurtdışından sensodyne kullanırdım. Tadı aynı paradontax gibiydi.

Paradontax, sensodyne i bi 10 sene geriden takip ediyor

Alıntıları Göster
    hocam alışıyorsunuz ama bi yerden sonra, diğer markaları da deneyebilirsiniz , mesela arm&hammer
  • Dis etleri icin etkili macun oneriniz var mi

• boombip kullanıcısına yanıt
    Migrosta biomed biocomplex var 100 ml 15 tl tavsiye ederim.

Splatın ürünü %99 doğal. Hindistan cevizlisi de var beyazlatma konusunda güzel onu da tavsiye ederim.

Eskiden sensodyn kullanırdım içerik olarak çok bozdular bu ürünleri denedim memnun kaldım.

• Dis eti cekilmesi en az curume kadar buyuk bir sorun. Bu macunlari deneyecegim.

Firca olarak ise Curaprox 5460 ultra softu oneririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Denemekte fayda var. İçinde 1 tane bile doğal ürün olmayan deterjanları kullanmaktansa bunları kullanmak daha iyi geliyor bana. fiyatı da iyi bence.

Diş eti çekilmesinde fırçalama şekli de çok önemli çok bastırıyor veya yanlış yöne doğru fırçalıyor olabilirsiniz. Öneri için teşekkürler.

• sensodyn eskisi kadar iyi değil özellikle beyazlatma konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

içeriğine bakmak gerek onun yerine helal gıda sertifikası olan (gimdes taragından verilen) ürünleri öneririm
    Onun içine de mi domuz yağı veya domuz yumurtası domuz penisi derisi vs koyuyorlar Allah ıslah etsin bunları.
  • artemisbd kullanıcısına yanıt
    haram denilince neden sadece domuz geliyor aklınıza
    e120 kodlu karmin de haram böceklerden elde ediliyor
    etanol etil alkol genellikle ilaçlarda var buda haram
    şellak böceklerden elde ediliyor var buda haram
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Obsesif kompulsif durumu ne deyim. Yazacak çok şey var ama konuyla alakası yok.
    15 yıldır kozmetik kimyageriyim, diş macununda tercihim şu an SPLAT markası, florürlü ve florürsüz bitkisel içerikli bi sürü türü var tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    tarihi ne hocam skt yetısecek mı onlar 1.5sns fılan oluyor genelde bende bir paket 6ayda bitiyor max :D
  • ayda bir paket bitiyor benim hocam
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Masallah hocam :D benım gunde 2defayla 6 5ay gibi surede bitiyor ama sehır efsanesimi bilmıyorum ufacık surun dıye duymusdum ondan heralde zaten bayagı köpürüyor :D
  • ben biraz bol döküm yapıyorum sanırım ondan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.