Şimdi Ara

Gratis- Sensodyne - 5 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
11.468
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sensodyne Tam Koruma + Beyazlatıcı 50 ml 5 TL
    (Sadece 50 ml olanda indirim geçerli, dikkat edin 75 ml bolca var)

(ben satın almadım)

Gratis- Sensodyne - 5 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhea -- 4 Eylül 2018; 18:14:47 >

• Bana yakın Gratis vardı uğradım kalmamış.. anında yağmalanmış.Kasiyer ürünleri dizdim arkamı döndüm bitti diyor.Bizi mi yiyorlar kendileri mi satın aldı anlamadım.Bulabilen varsa güzel fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 4 Eylül 2018; 14:59:47 >
  • Haber için teşekkürler ama geçen de Blade kalmamıştı 10 tane yere baktım bulamamıştım umarım bunu buluruz.
  • dişlerinizi bulaşık deterjanı ile fırçalayın hem ucuza gelir hem aynı miktarda zehir alırsınız
  • Diş doktorum demişti ki : Beyazlaşıtıcı formüllü diş macunları diş etinde çekilmeye neden oluyor. Beyazlatıcı olmayan Sensodyne kullan demişti. Ve sanırım şunu önerdi aklınızda olsun.

https://www.sensodyne.com.tr/urunler/dis-macunu/onarim-ve-koruma.html
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    En pahalısını önermiş hocam 20 küsür fiyatı var. Paran yoksa sağlığından da oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

dişlerinizi bulaşık deterjanı ile fırçalayın hem ucuza gelir hem aynı miktarda zehir alırsınız
    Kezzap kullansak daha iyi değil mi ?
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Buraya baktım yerinde yeller esiyodu.
  • Ben aldırdım az önce eşime bayrampaşadaki ikealı avmden adını unutuum şimdi geçici olarak orda idi denk geldi aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acu540

Ben aldırdım az önce eşime bayrampaşadaki ikealı avmden adını unutuum şimdi geçici olarak orda idi denk geldi aldı.
    Forum İstanbul? Kaç tane aldırdınız?
  • acu540 A kullanıcısına yanıt
    Hocam selam, eşinize rica edermisiniz kaç ml ve arkasındaki barkod numarasını resim atabilirmi ?
  • Alan arkadaşlar barkod numarası ve ml hakkında acil bilgi verebilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

dişlerinizi bulaşık deterjanı ile fırçalayın hem ucuza gelir hem aynı miktarda zehir alırsınız
    +1

paradontax gibi ürünlerden şaşmayın, köpüren diş macunu mu olur arkadaş , deterjan gibi
  • Sanırım bu ürün

SENSODYNE T.CARE PLUS WHITENING 50ML Ürün Kodu : 019180 / 8699543004457
    https://www.akakce.com/dis-macunu/en-ucuz-sensodyne-t-care-plus-whitening-50ml-urun-kodu-019180-8699543004457-fiyati,287000365.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 4 Eylül 2018; 16:29:6 >
  • Diğer Sensodyne çeşitlerinde de indirim var mı?
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    içeriğine bakmak gerek onun yerine helal gıda sertifikası olan (gimdes taragından verilen) ürünleri öneririm
  • boa17 kullanıcısına yanıt
    size kalmış bir şey hocam...
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Mesajı anca gördüm Ürün budur
  • Gratis- Sensodyne - 5 TL

50ml olan 5 tl, 20 ml olan 4.5 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 4 Eylül 2018; 17:32:4 >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    50 Ml mi hocam barkod nedir ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.