Bildirim
Gratis- Sensodyne - 5 TL
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bana yakın Gratis vardı uğradım kalmamış.. anında yağmalanmış.Kasiyer ürünleri dizdim arkamı döndüm bitti diyor.Bizi mi yiyorlar kendileri mi satın aldı anlamadım.Bulabilen varsa güzel fiyat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 4 Eylül 2018; 14:59:47 > -
Haber için teşekkürler ama geçen de Blade kalmamıştı 10 tane yere baktım bulamamıştım umarım bunu buluruz. -
dişlerinizi bulaşık deterjanı ile fırçalayın hem ucuza gelir hem aynı miktarda zehir alırsınız -
Diş doktorum demişti ki : Beyazlaşıtıcı formüllü diş macunları diş etinde çekilmeye neden oluyor. Beyazlatıcı olmayan Sensodyne kullan demişti. Ve sanırım şunu önerdi aklınızda olsun.
https://www.sensodyne.com.tr/urunler/dis-macunu/onarim-ve-koruma.html -
En pahalısını önermiş hocam 20 küsür fiyatı var. Paran yoksa sağlığından da oluyorsun. -
Kezzap kullansak daha iyi değil mi ?quote:
Orijinalden alıntı: balomer
dişlerinizi bulaşık deterjanı ile fırçalayın hem ucuza gelir hem aynı miktarda zehir alırsınız -
Buraya baktım yerinde yeller esiyodu. -
Ben aldırdım az önce eşime bayrampaşadaki ikealı avmden adını unutuum şimdi geçici olarak orda idi denk geldi aldı. -
Forum İstanbul? Kaç tane aldırdınız?quote:
Orijinalden alıntı: acu540
Ben aldırdım az önce eşime bayrampaşadaki ikealı avmden adını unutuum şimdi geçici olarak orda idi denk geldi aldı. -
Hocam selam, eşinize rica edermisiniz kaç ml ve arkasındaki barkod numarasını resim atabilirmi ? -
Alan arkadaşlar barkod numarası ve ml hakkında acil bilgi verebilirmi ? -
+1quote:
Orijinalden alıntı: balomer
dişlerinizi bulaşık deterjanı ile fırçalayın hem ucuza gelir hem aynı miktarda zehir alırsınız
paradontax gibi ürünlerden şaşmayın, köpüren diş macunu mu olur arkadaş , deterjan gibi -
Sanırım bu ürün
SENSODYNE T.CARE PLUS WHITENING 50ML Ürün Kodu : 019180 / 8699543004457
https://www.akakce.com/dis-macunu/en-ucuz-sensodyne-t-care-plus-whitening-50ml-urun-kodu-019180-8699543004457-fiyati,287000365.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 4 Eylül 2018; 16:29:6 > -
Diğer Sensodyne çeşitlerinde de indirim var mı? -
içeriğine bakmak gerek onun yerine helal gıda sertifikası olan (gimdes taragından verilen) ürünleri öneririm -
size kalmış bir şey hocam... -
Mesajı anca gördüm Ürün budur -
-
50 Ml mi hocam barkod nedir ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
En pahalısını önermiş hocam 20 küsür fiyatı var. Paran yoksa sağlığından da oluyorsun.
|
balomer demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Benzer içerikler
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- tod süper dolu paket
- vodafone numara taşıma faturalı
- 5 mbps internet hızı nasıl
- shell 150 tl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X