< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desparegas -- 17 Şubat 2024; 12:10:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desparegas -- 17 Şubat 2024; 12:10:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşlar reklam bu post ama deneyin normalde reklam çıktığında mesaj gönder dediğinizde "Sana özel teklifimi duymak ister misin?" yazıyorsunuz Migros da otomatik cevap verip anketi başlatıyor
ama reklam çıkmadan mesajı gönderirseniz yemiyor https://www.instagram.com/p/C3UyzgyNFKS/ |
webden girdim ama migrosun sayfasında hiçbirşey çıkmadı |
Webte çıkıyor demedim sayfasında çıkıyor diye de bir şey söylemedim sponsorlu olarak çıkıyor instagramda telefondan girince < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İnstada çıkmadı,hangi numaraya ne mesajı atacağız? |
instagram cahiliyim. nasıl buluyoruz bu sponsorlu reklamı. sayfasına mı giriyoruz migrosun? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler hocam , yıllardır instaya girmemiştim bu fırsat vesile oldu , ekledim money kampanyasını |
nereye ne mesaj atılıyor ? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kimse yazmamış hocam ben vereyim deneyin belki olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler hocam ama olmadı kişiye özelmiş kod < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nereye ne mesaj attiginizi yazarsanız daha iyi olur teşekkürler. |
imdat |