Bildirim
Migros 300 TL Alışverişe 50 Money Hediye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
webden girdim ama migrosun sayfasında hiçbirşey çıkmadı
-
Webte çıkıyor demedim sayfasında çıkıyor diye de bir şey söylemedim sponsorlu olarak çıkıyor instagramda telefondan girince
-
Bunda acaba macroonlinedaki alışverişe verirmi yaptım yeni ama bakalım -
Arkadaslar 5m migros'tan aldigim bir urunu herhangi bir migrosa iade edebilir miyim? 5m evime cok uzak, eger iade oluyorsa cok iyi olur. Ama iade edecegim urun bana yakin olan m migrosta satilmiyor -
300 tl alışveriş sonrası mı veriyor ? uygulamadan tanımladım bir şey yok çünkü ortada -
İade çeki alabilirsiniz. -
İnstada çıkmadı,hangi numaraya ne mesajı atacağız?
-
Reklamı bulmak mesele. Kaç defa girdim en son çıktı. -
instagram cahiliyim. nasıl buluyoruz bu sponsorlu reklamı. sayfasına mı giriyoruz migrosun?
-
Ben de cahilim reelste kaydırıyorum BİM'in bile reklamı çıktı hocam ama Migros'a denk gelemedim -
Teşekkürler hocam , yıllardır instaya girmemiştim bu fırsat vesile oldu , ekledim money kampanyasını
-
girdiğiniz şifreyi yazın belki genel bir koddur -
nereye ne mesaj atılıyor ?
-
Merhaba moneycüzdana nasıl para yükleyebilirim yardımcı olur musunuz ? -
Kimse yazmamış hocam ben vereyim deneyin belki olur
-
teşekkürler hocam
ama olmadı kişiye özelmiş kod
-
Nereye ne mesaj attiginizi yazarsanız daha iyi olur teşekkürler.
-
imdat
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
arkadaşlar reklam bu post ama deneyin normalde reklam çıktığında mesaj gönder dediğinizde "Sana özel teklifimi duymak ister misin?" yazıyorsunuz Migros da otomatik cevap verip anketi başlatıyor
ama reklam çıkmadan mesajı gönderirseniz yemiyor https://www.instagram.com/p/C3UyzgyNFKS/ |
Benzer içerikler
- lego benzeri markalar
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- storytel kampanya
- gnc migros yemek kodu
- bargello 561 orjinali
- letgo güvenli ödeme
- n11 çabuk
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X