Şimdi Ara

Gratis tüm ürünlerde %50 indirim 09:00 da başlıyor! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
14.414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kere mi yararlanılıyor indirimden.İkinci kez alışveriş yapmak istedim,düşmüyor indirim.Bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Sabah 9civarı aldım. Kg110tl.

Tek sepette 4 adete izin veriyordu galiba. Yada bitmişti. Fazla almak istemedim.

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

gratis de fındık mı vardı. Hiç görmedim bile :D :d :D

• Şu konuya 6 sayfa ne yazıldı ya? Her seferinde aynı olay, fiyatları 2 katına çıkarıp %50 indirimle satma yalanı. Hiç şaşmadı şimdiye kadar indirime giren işe yarar bir ürün görmedim. Buyrun geçen hafta 26 liraya almıştım hatta Amazon'da indirimdeydi. Şimdi durum bu Amazon'da indirimsiz.

Gratis tüm ürünlerde %50 indirim 09:00 da başlıyor!
  • ne alıyorsunuz beyler. yazında bizde alak

• krmbzkurt kullanıcısına yanıt

Eskiden full kuruyemiş vardı. Protein barlar filan canavardı ama artık malesef :)

• Nakahella kullanıcısına yanıt

Birçok deo daha iyi fiyatta tek tük bulabilirsiniz böyle. Ama rexona clinical var amazonda 80 küsür gratiste 50 şuan. İndirim kuponunuz varsa tabiki amazon her zaman tercih edilebilir.

• erdem_61501 E kullanıcısına yanıt
    yazıyor işte konuda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krmbzkurt kullanıcısına yanıt

Ben 9 a 10 kala geldim de ne oldu. Daha siftah demeden stok yok Gratis tüm ürünlerde %50 indirim 09:00 da başlıyor! 

• Nakahella kullanıcısına yanıt

elemanlara üç bej kuruş prim verip forumlarda indirim diye konu açtırırsın

nasılsa üç bej saf alır kazık fiyattan ve stoğu eritir

• Carl_Sagan C kullanıcısına yanıt
    Krmbzkurt denilen adam sabahtan beri fanlık yapıyor gratis için çok haklısın.

@nakahella

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Axe deodorantlar 35 liraya düşmüş, gayet uygun bence, mağazadan aldım ben 5 tane vardı zaten istediğim kokudan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamların piyasanın en uygun fiyatından %50 indirim ile satacağız gibi bir iddiası yok ki.

Yani işinize gelen ürün piyasa fiyatının altında ise alın geçin işte. Yoksa Gratis, Watsons gibi yerlerin liste fiyatları hep yüksek zaten.

https://www.amazon.com.tr/Gillette-Proglide-Makine-Besiktas-96-897000000000006/dp/B08HVTR5JV/ref=sr_1_4?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=X1SRM0D3V2Q3&keywords=proglide&qid=1666376738&qu=eyJxc2MiOiI0LjE4IiwicXNhIjoiMy42MSIsInFzcCI6IjMuMjMifQ%3D%3D&sprefix=proglid%2Caps%2C179&sr=8-4

Ben bu ürünü sabah 192'ye aldım mesela.

Sonra alttaki ürünü de 40 liraya aldım:

https://www.hepsiburada.com/glade-yeni-araba-kokusu-7-ml-pm-HB00000A0VLN

Ne bileyim 6.50 liraya züber aldım.

Neyse, sadede gelirsek indirim yok demek çok iddialı bir söylem.

Hatta bir önceki indirimde Mi Watch'u 800 ya da 850 gibi bir fiyata almıştım, o zaman da 1200-1300 idi piyasası.

• Ben de bugün tesadüfen içeri girmeye çalıştım. Bu kalabalık nedendir diye şaşırdım bayağı meğer millet toplanmış indirime

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carrefourdan nivea yüz yıkama köpüğünü zamanında 9 TL den almıştım temmuz ayında, 1 hafta sonra gratis %50 indirimde 19 TLden satıyordu. Yuh dedim

indirim falan hikaye, donanımhaber ve akakce sayesinde gerçek indirim mi yoksa bindirim mi anlıyoruz artık.

• Önceden indirimden haberi olan ve pahalı pahalı alıp indirim günü iade edip tekrar satın alan ekibe sonsuz teşekkürler

• Bu firmadan hayır gelmez. Sepet yapıyorum bayağı ürün. Sonra Gratis ile ilgili bir linke tıklıyorum hop sepet siliniyor. Ne saçma salak bir uygulama ve firmaymış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Antinatalizm A kullanıcısına yanıt

geçen kampanyada böyleydi yarım saat bunla uğraştım sepeti doldurmakta yarım saat sürdü 1 saatim gitti birdaha alışveriş yapmam bunlar türk firması sanırım

• Bilgini olsun, daha önceki ürünüm 8 günde gelmişti. Bu sefer daha da uzayacak gibi.

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Aldığım saat ve kulaklıklar kargoya verilmiş.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.