ya hocam Allah aşkına ya bir sakız olmuş 50TL, bu yazdığınız yorumda ciddi misiniz? yoksa gratis savunucusu musunuz? bir önceki yapılan %50 indirim gerçek indirimdi ama bu indirim çöp oğlu çöp!!! ![]() ![]() |
Gratis tüm ürünlerde %50 indirim 09:00 da başlıyor! (5. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Adam ev düzmek için kedi maması almış sen lambaya mı takıldın? Yani anormal olan lamba mı sence?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben söylediğimde ciddiyim, ihtiyacı olana 50 tl bile avantaj. Çöp oğlu çöp dediğiniz indirimde 883 tl karım var. ev diziyorum normal almaya kalksam 883 tl daha fazla verecektim. Alacağınız ürünün indirimli olmaması gratisin indirimini çöp oğlu çöp yapmıyor.
-
Allah'tan %50 indirimli
-
ne kadar boşsunuz hocam ya. 5 tl olduğunu görünce aldım nankörün nankörlüğünü yapıyorsunuz gerçekten. BİR FAYDANIZ OLMAYACAKSA KONU İLE ALAKALI BİR YORUMDA BULUNMAYACAKSANIZ BOŞ MUHABBET YAPMAYIN VE KONUDAN ÇIKIN.
-
sen niye takıyon o tipleri?? hayır sana ne olm ev diziyor diye ev eşyası mı alacak illa, kendisi bişey alamadığı için sağa sola saldıriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanıktan nasibini alamamış al birini vur ötekine resmen. Boş muhabbet için geliyorlar ya. Konu açmasam haberi bile olmayacak geç geldiği için hiç bir şey alamadı saldıracak yer arıyor.
-
Deolar iyi bence değerlendirilir.
-
Paylaşımınız için yeşekkür ederim.
küçük saç kurutma makinası, deodorant ve fındık aldım 😎
mağazadan da inişdibi soda aldım. Akşamda vitamin alır, eve geçerim.
Oh oh maşallah. Canım fındık çekti markete gidiyodum tam da alam bari.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Krmbzkrt anlamada sorunun var galiba ben diğer arkadaşa laf atiyorum saçma sapan birşeye takıldığı için.Sana ne oluyor git bı psikologa görün bide bloklamis
Elektronik grubu satışını mağazalardan kaldırmışlar bugüne özel olarak, yine gecenki gibi bir mağduriyet olacağa benziyor. Kuvvetle muhtemel iptal gelecek siparişlere 1-2 hafta içinde. Geçende de öyle oldu.
Kimsenin siparişi iptal olmadı ben hatırlamıyorum görmemiş de olabilirim. Ama kimseyi mağdur etmeye hakları yok geç gelir ama gelir.
ev diziyon ne işin var fındıkla , ban ban
cümlenden öyle anlaşiliyor.
Hahahaha otobüslende işe gitmeyim yürümek varken ona gelcek mevzu az sonra 🤪🤪
Benim oldu oradan biliyorum.
Bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Hatta ekran görüntülerini felan alın belki sonrasında lazım olur.
https://forum.donanimhaber.com/16-haziran-09-00-itibariyle-gratis-50-tum-urunler--153046634
Kilogram bazından ne kadara geldi fındık stok yok görünüyor şu an sitede.
-
hocam ben konuyu gördüğümde sepete ekledim 9 da alırım diye , ana sayfada 750 gözüküyordu ama sepette 474 görünce hiç düşünmedim direk aldım .
evdekinin ızgarası hem deforme olmuştu hem de çıkarılıp yıkanan cinsten değildi , çok makbule geçti sayenizde faydalandım çok saolun tekrardan .
-
Rica ederim hocam, ben sadece eklediklerime odaklandım düşük çıkınca tost makinası da alayım dedim abim kedilere mama al dedi onlara bakarken hem mamaların stok hızla tükendi. hem de tost makinasından olduk
Güzel günlerde kullanın inşallah. Tost ekmeklerinin üzerine yağ sürdükçe beni hatırlarsınız artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmbzkurt -- 21 Ekim 2022; 16:15:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X