Şimdi Ara

Graves

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimi "öldü, artık jung" oynanır vs. çöp ediyor kimi "efsane olmuş, aşırı op" falan diyor. tam olarak nesi aşırı op olmuş anlatır mısınız? oynamadım yeni gravesle.

• Her vurusu alana hasar vuruyor.yani her vurusu 3 tane mermi firlatiyor.eski q gibi.ustune kritik gelirse 6 mermi...
    Cok feci vuruyor.q su zedin 2 tane q su kadar...
    Ultisinin rangesi artmis gibi.

Latede 4 sup al gravesi koru adam tasisin o kadar yani
    Bu arada ben dp naru smurf xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menzilini iyi azaltmışlar,o yüzden ekledikleri alan hasarını dengeler diye düşünüyorum.
  • Özellikle manan yokken en arkadaki cani azalmış farmı kacirmayayim diye her an tek yiyebilirsin onun disinda her şey çok güzel

• Menzil 425 olmuş. Bir adc için olabilecen en düşük 500 idi. Teemo bile 500
    Fakat düz vuruşlarımız artık eski Q gibi çoklu vuruyor. 4'lü vuruyor anlayacağın. Bu yüzden hasarı da çok ve bir arada duran rakipler için oldukça avantaj sağlıyor.

Q hasarı oldukça güzel ilk gidişte 1 vuruyorsa dönüşte 3 vuruyor. ( Patlama da diyebiliriz. ) Fakat duvardan geçmiyor. Duvara çarpıyor.
    En büyük sıkıntılarından biri minyon kesmede olacak. Arkada ki minyona vuramıyorsun. 2 arka arkaya minyon varsa arkadakine tıklasan bile öndekine vuruyor. Son vuruş için oldukça kötü.
    Ve 2 mermi sınırı olduğu için dürtecek misin farm mı alacaksın arkada ki farmı nasıl alacaksın oldukça karışıyor.

E direkt mermi yükü veriyor. AS kalkmış.

R menzil artmış gibi geldi tam emin değilim. Artık ulti attığında kendini geri savuruyor. Zor zamanda kaçış için bile kullanılır.

İşin özü Early game'i kolay atlatırsan Late'te can yakar bir hale geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

Menzil 425 olmuş. Bir adc için olabilecen en düşük 500 idi. Teemo bile 500
    Fakat düz vuruşlarımız artık eski Q gibi çoklu vuruyor. 4'lü vuruyor anlayacağın. Bu yüzden hasarı da çok ve bir arada duran rakipler için oldukça avantaj sağlıyor.

Q hasarı oldukça güzel ilk gidişte 1 vuruyorsa dönüşte 3 vuruyor. ( Patlama da diyebiliriz. ) Fakat duvardan geçmiyor. Duvara çarpıyor.
    En büyük sıkıntılarından biri minyon kesmede olacak. Arkada ki minyona vuramıyorsun. 2 arka arkaya minyon varsa arkadakine tıklasan bile öndekine vuruyor. Son vuruş için oldukça kötü.
    Ve 2 mermi sınırı olduğu için dürtecek misin farm mı alacaksın arkada ki farmı nasıl alacaksın oldukça karışıyor.

R menzil artmış gibi geldi tam emin değilim. Artık ulti attığında kendini geri savuruyor. Zor zamanda kaçış için bile kullanılır.

güzelmiş ama gelişini ayarlamak ekko q gibi gayet zor olmuş gerisi güzel

• arkadaşın açtığı saçma konulardan biri daha sanki graves op olsa oynayacak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordofVayne

arkadaşın açtığı saçma konulardan biri daha sanki graves op olsa oynayacak...

bu mesajı anlamamız uzun zaman alacak
  • anlaman uzun zaman alacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordofVayne

anlaman uzun zaman alacak

istesemde ciddi cevap veremiyorum lan nasıl bişeysin sen
  • eminim öyledir dostum
  • late gamede acayip bir hasar potansiyeli var
  • Jungle için op. Campları oto atarak kitelıyorsun adeta. Master Yi ormanda karşılaştık. Mutsuz ayrıldı kendileri. Duvara gömdüm . Q yu duvarla birleştirirsen dehşet damage çıkıyor. Ben beğendim şahsen. Ultinin savrulması ile ince duvarlardan geçebiliyorsunuz. Quinn kadar olmasa da gözümde op.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Jungle için op. Campları oto atarak kitelıyorsun adeta. Master Yi ormanda karşılaştık. Mutsuz ayrıldı kendileri. Duvara gömdüm . Q yu duvarla birleştirirsen dehşet damage çıkıyor. Ben beğendim şahsen. Ultinin savrulması ile ince duvarlardan geçebiliyorsunuz. Quinn kadar olmasa da gözümde op.

yeni quinn nerde oynanmalı sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Jungle için op. Campları oto atarak kitelıyorsun adeta. Master Yi ormanda karşılaştık. Mutsuz ayrıldı kendileri. Duvara gömdüm . Q yu duvarla birleştirirsen dehşet damage çıkıyor. Ben beğendim şahsen. Ultinin savrulması ile ince duvarlardan geçebiliyorsunuz. Quinn kadar olmasa da gözümde op.

yeni quinn nerde oynanmalı sence

Quinn her yere yetişebilecek olan midde oynanabilir. Ancak Ad/Ap assasinler sıkıntı çıkarabilir. Onun dışında uzun koridorlarda 1v1 takaslardan ve ganklerden kendini koruyabilir. Ormancı olarakta çok etkili olabileceğini düşünüyorum. Skill seti ve mid/late game potansiyelini göz önünde bulundurarak konuşuyorum. Lane konusu netleşebilir ancak skill seti op.

Edit: Taze SSler ile destekliyorum.

Graves
     Graves

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlazeR ` myth -- 13 Kasım 2015; 1:32:40 >

• Oynamadim.

• Bence çok sıkıntı ya. Skiller iyi eyvallah ama ne önünde minyon varken karşıyı dürtebiliyorsun ne TF'de az canla kaçanları şarjör değiştirmekten vurabiliyorsun.
  • Kasıp iyi pozisyon aldıktan sonra çok güçlü tankları bile çok rahat eritebiliyor. Ama olurda takımın rakibin sana ulaşmasını engelleyemezse işte o zaman sıkıntı büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

Menzil 425 olmuş. Bir adc için olabilecen en düşük 500 idi. Teemo bile 500

bu build nasıl? botrk-ie-dominik-bt-canbiçen-ayakkabı

• quinn topta karşıma geldi lanede fazla etkili değildi açıkçası ama late gamede rahatça taşıdı. Çok fazla vuruyor, kritik vuruşlardan can alıyor masterieslerden dolayı ayrıca hayatımda gördüğüm en hızlı hero
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.