Şimdi Ara

Graves nerf yiyecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IP biriktirdim ve Graves, Jinx, Dördüncü Jarvan arasında kararsız kaldım. Çoğu champ ım var, kullanmak istediğim ve zevk aldığım ama sahip olmadığım bir bu üçü kaldı.
    Jinx zaten en sevdiğim ADClerden biri, eski hesabımda vardı, Jarvanda aynı şekilde. Graves'i ilk defa demin denedim ve 8/0 gittim, baya op geldi gözüme.

Uzun lafın kısası Graves 5.1'de falan nerf yemeyecekse ilk olarak Graves almayı düşünüyorum, nerf yiyecekse Jinx ve sonrasında Jarvan alıcam.

• İnşallah nerf yer
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Bence herşeyi ertele ıp biriktirmeye devam et rün sayfası al. Yıl içinde mutlaka rün sayfası veya rün ihtiyacın olacak, hazır indirime girecekken eğer fazla rün sayfan yoksa bir süre ertele şampiyon almayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Bence herşeyi ertele ıp biriktirmeye devam et rün sayfası al. Yıl içinde mutlaka rün sayfası veya rün ihtiyacın olacak, hazır indirime girecekken eğer fazla rün sayfan yoksa bir süre ertele şampiyon almayı.

Rün sayfasını RP ile alıcam 4 tane indirime girdiği zaman, şuandada zaten biraz sayfam var 4 tane daha olsa hesaplarıma göre baya götürür beni.
    Şuan şu Graves'e çok merak sardım, Q+W+E+R ile free kill alıyorum resmen. Eğer nerf yemeyecekse almak istiyorum şuan. Bir bilgin var mı nerf konusunda?
    Nerf konusunda bence de küçük bir nerf yemesi gerekiyor ama kesin bir bilgi bildiğim kadarıyla yok.
  • İlk hesabımda şampiyon aldım, ikinci hesabımda rün sayfası 3 rün sayfası sayesınde büyücü ryzda oynayabiliyorum, tankta, destekte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir Champ popi olmuşsa mutlaka nerf yer.
    Ne zaman yer bilinmez ama yiyeceği kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

Bir Champ popi olmuşsa mutlaka nerf yer.
    Ne zaman yer bilinmez ama yiyeceği kesin.

Bende bunu bildiğim için soriyim dedim yakın zamanda yiyeceğinin haberi çıktımı diye. Umarım yemez yeni keşfettim ben daha.
  • Jinxe yeni ve harika bi kostüm geliyor. Bi düşün derim
  • Graves nerf yok ashe nerflensin metaya girdi diye nerf yemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemesi lazım
  • Şimdilik bir şeyler yok.
  • Sağolun beyler, IP şuan yetiyor ama freelerden kalktığında alıcam, RP indirimine girer belki haftaya rün sayfalarımı doldururum indirim başlayınca bu paraylada.
  • yese iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Sağolun beyler, IP şuan yetiyor ama freelerden kalktığında alıcam, RP indirimine girer belki haftaya rün sayfalarımı doldururum indirim başlayınca bu paraylada.

2-3 hafta önce girdi rp indirimine girmez sanırım Graves
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faubourg

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Sağolun beyler, IP şuan yetiyor ama freelerden kalktığında alıcam, RP indirimine girer belki haftaya rün sayfalarımı doldururum indirim başlayınca bu paraylada.

2-3 hafta önce girdi rp indirimine girmez sanırım Graves

Bende oyuna o zamanlar geri döndüm. Demek ben döndüğümde o kalktı indirimden. Şansa bak...
  • gravese nerf gerekiyor ama yiyip yemeyeceği belli olmaz lucian geçen sezon boyunca seçildi anca sezon sonu ufak tefek nerfler attılar
  • yermi bilmiyorum ama kesinlikle yemeli.
  • Bence yemeli.

Ben pek adc oynayan biri değilim ama dün akşam ilk graves oynayışımda lane ve late iyi kite yapabiliyorsam bunda bi iş vardır.

Genelde adc leri ilk oynayışımda feedlerim (vayne,draven,quinn) , ama bunda olmadı. Birden lane i temizleyen başka adc sanırım şuan yok.

• Yemeli lucian ın içinden geçtiler bunu da en azından dengelemeliler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.