Şimdi Ara

Graves nerf yiyecek mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yememeli, ne değişti 6 ay önceki graves'ten? hiçbir şey.
  • Qwertde kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek mi şampiyon resmen başka birşey oldu yediği nerfler yuzunden menzili nerf yedi hasarı nerf yedi e skilli mana yemiyordu onu nerflediler ulti CD si deli gibi nerf yedi pasifinin ırzına geçtiler zaten adama daha napsinlar riot threshten daha çok üzmüş birseyleri elinden almış adamin resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorsun değil mi 1 Runes Page alana 1 tane daha gelecek yani 4 tanesini RP ile alacaksan kampanyada 4 tane daha gelip 8 adet olacak onları doldurabilecek kadar Rune var mı sende?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graves uzun zamandir ne buff aldi ne nerf sadece secilen bir hero degildi.

Ne oldu kogmaw nerf yedi corki nerf yedi lucian nerf yedi buda ilgiyi gravese topladi cok sik kullandigim bir hero degil kendileri ama nerf yicek bi durum goremiyorum bu hero hep boyledi her secilen pick gozunuze baticaksa oynucak hero kalmaz.

Neyapalim kalista falanmi oynuyalim
  • Nerf e gerek yok. O kadar hasar jinxde de var.

• J4 gravesten daha popiler bannded pick %63 strong rage de birinci sırada ormanda gangleri etkili tf de işi var ad kasarsan tek atar tank kasarsan late gamdede morier tank a kalan 5 hero arasındadır bilgilerinize... silver gold wlo kardeşlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: 7yaşındayım

J4 gravesten daha popiler bannded pick %63 strong rage de birinci sırada ormanda gangleri etkili tf de işi var ad kasarsan tek atar tank kasarsan late gamdede morier tank a kalan 5 hero arasındadır bilgilerinize... silver gold wlo kardeşlerim

yazdığından bi poh anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoheiwa

Bence yemeli.

Ben pek adc oynayan biri değilim ama dün akşam ilk graves oynayışımda lane ve late iyi kite yapabiliyorsam bunda bi iş vardır.

Genelde adc leri ilk oynayışımda feedlerim (vayne,draven,quinn) , ama bunda olmadı. Birden lane i temizleyen başka adc sanırım şuan yok.

Dedigin adclerin hepsi zor zaten graves kolay degil ama saydiklarina gore en kolayi o bide adclerde zor kolay olarak bakildiginda her adc aslinda yetenek istiyor

• Benim demek istediğim, graves ilk oyunumda bile zorlanmadan lane de gayet başarılı sonuç verdi. Zor kolay degil olay, ani hasarı yüksek olduğundan skill combosu beklenmedik ölümlere sebep oluyor gank gelen adam bile geldiğine pişman olabilir.

Kolay mı zor mu onu adc main olan söylesin, benim için "yanımda iyi sup varsa her adc kolay, kötü sup varsa her adc zor ".

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.