Şimdi Ara

Graveyard Keeper - Better Save Soul Türkçe Yama(v.1.405) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
18
Favori
101.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Truelegend hocam eğer rahatsızlık verdiysem, saygısızlık yaptıysam ve kalbinizi kırdıysam özür diliyorum. Nasıl 8 aydır bekliyorsun dediniz de yama DLC çıkınca değil oyuna DLC harici yeni güncellemeler yaptıklarında başlamıştı. Bu cevapladığım mesaja bakabilirsiniz en 8 ay önce atmışım hatta 9 olacak. Zaten herkeste bu siyah ekran sorunu 7-8 ay önce başlamıştı.

• Öncelikler merhabalar. Zaman geçtikçe sinirlerin gerildiğinin, agresifleşmenin başladığının farkına herkes varmıştır diye düşünüyorum. Hakaretleşme ve hoş olmayan tabirler dışında herkeste biraz haklılık payı bulduğumu söylemek isterim. Gerek yamayı yapan arkadaşın vakit konusunda sıkıntı yaşayıp ona rağmen titizlikle hazırlamaya çalışması (!) ve yardım almaktan kaçınması (yanlışım varsa düzeltirsiniz) gerek ise aylarca bekleyen arkadaşların (bekleme kısmına bende dahilim) sabırlarına yenik düşüp atağa geçerken hakarete başvurmaları haklıyken haksız duruma getirmeye yetmiş gördüğüm kadarı ile. Cidden 2.5-3 ay falan olmuştur hemen hemen her gün siteye girip bir ümit yayınlanmıştır diye bakıyorum ve özellikle yamayı yapan arkadaşın arada attığı az kaldı mesajları, ha hazır tarzı mesajlar cidden heveslendirdiği gibi bir kaç gün sonrada bizi beklemekten bıktırıp oyuna olan hevesimizi kırmaya yetiyor ki oyuna başladıktan yarım saat sonra internette araştırırken Türkçe yama muhabbetine denk gelince hazır çalışılıyor bari bekleyeyim de Türkçe oynayayım demiştim :D. Üzerinden aylar geçmiş :D. Yani yazdıklarımı kimsenin kalbini kırmak için yazmıyorum ama hem yamayı yapan arkadaştan hem de bekleyen arkadaşlardan bir iki ricam olacak. Bekleyen arkadaşlar, eleştirirken lütfen hakaretleşmeye götürmeyin olayı zaten bekliyoruz yapacak bir şey yok bir gün elbet kavuşacağız. Üzücü, can sıkıcı evet ama yapacak bir şey yok. Son olarak yamayı yapan arkadaşım keşke ha az kaldı, ha geliyor, aha sona geldim tarzı mesajlarla insanları yerinden kaldırmasaydın da başında evet çalışıyorum deyip bitirdiğinde de aha bitti alın kullanın diye paylaşsaydın. Yani cidden hepimiz baydık. Hiç hesap açıp mesaj yazmak gibi huyum yoktur ama dayanamadım ben de hesap açtım; o derece seyirci kalamadım yani düşün. Uzayacağını anladığın ilk an yardım isteyeydin keşke başkaları da yardımcı olsaydı da hem sana hem de bekleyenlere faydası olsaydı. Ortada bir emek var emeğe saygım kesinlikle sonsuz, emeğine sağlık... ama işte... Sırf emek veriyorsun diye de kimse ses etmesin -tek başıma yamamı yaparken (umarım bunca zaman beklemelerin tek sebebi illa tek başıma yapacağım gayesi değildir) oturup beklesinler diye bir şey de söz konusu olamaz.

Saygılarımla, iyi forumlar.

• XanXrawe kullanıcısına yanıt

İşte sorun da orda. Yardım edilebilecek bir durum yok ortada. Eski dosyadan yeni dosyaya kontrollü bir şekilde satırların tek tek taşınması gerekiyor. Satır atlarsan bütün yama bozulur. Ayrıca eski yamada çok fazla hata, translate çeviri falan vardı. Bunları duzeltmek istedim çünkü oynarken çok göze batıyordu. Bazılarının umrunda olmayabilir oynayalım yeter der ama benim umrumda ve hazır elim degmisken yapmak istedim. Bu konuda başkasına da guvenemezdim kolay kolay. Son olarak. Ben son birkaç gün öncesine kadar bitti diye bir şey söylemedim. Başlarda büyük bir kısmının bittiğini fakat çok fazla metin olduğu için kalan kısmın da azımsanmayacak kadar fazla olduğunu belirtmiştim. Sürekli ne zaman bitecek, ne kadar kaldı diye soranlar olmasa hiçbir bilgilendirme de yapmazdım ben. Yamayı bitirip paylaşırdım. Başkası olsa hiçbir soruya cevap vermezdi belki. Ama ben sırf soranlar cevap vermedi, beni sallamıyor, yamayi yapmayı bırakti heralde falan demesin diye cevap verdim sürekli. Ama hiçbir zaman net birşey söylemedim. Şu zamanda çıkacak deyip yapmasaydim tamam derdim. En sonda da dosyanin sonuna geldigim için bitmek üzere dedim. Ama kontrol aşamasında bazı satırları atladigimi farkettim. Bunun da sebebi yeni dosyada bazı satırların yerlerinin değişmesi. Ben yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Öyle düşünenler kendileri bilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• XanXrawe kullanıcısına yanıt

Ah, sonunda mantıklı konuşan biri...

• Truelegend kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, mesajımı yanlış anlamayıp güzel üslup ile cevap verdiğiniz için. Aksi olsaydı üzülürdüm. Dediklerinize katılıyorum bir kaç noktadan. Çevirinin kalitesi ve titizliği elbette oynayan kişileri etkileyecektir ki bunu önemsemeniz çok güzel bir hareket. Verilen emek kısmında herhangi bir eleştirim yok ve zorluğu ile yoruculuğu konusunda da hiç şüphem yok. Allah sabır, kolaylık versin. Bitti demediniz evet. 'ilk versiyon gelecek' tarzı bir açıklamanız vardı yanlış hatırlamıyorsam. Dedikleriniz doğru. Lakin... Söyleyeceklerimi de konuyu uzatmak için söylemiyorum yalnızca fikir belirtmek için söyleyeceğim. Kestiremediğiniz nokta; yakında yayınlayacağım, bitmek üzere gibi sözler ucu açık sözler. Birinin 'yakında'sı 2 gündür öbürünün 'bitmek üzere'si 3-5 gündür, 1 haftadır. Yorumları da önemsediğinizi, kimseyi cevapsız bırakmak istemediğinizi fark ettim. Teşekkür ederim bunun için. Yani kısacası söylemek istediğim; yorum atanların çoğunun sorunu zaman kavramı. O yüzden zaman konusunda keşke bilgilendirirken yoruma kapalı şekilde bilgilendirseydiniz de ha geldi ha gelecek diye zombileşip saldırmaya başlamasaydık. Umarım mizahı yanlış anlamazsınız arkadaşlar (Zombi gibi saldırmayın sonra :)).

Saygılarımla, iyi forumlar.

• Truelegend kullanıcısına yanıt

Hocam sen kime neyin hatasını yapacaksın ki ? Kimseye hesap vermene gerek bile yok. Bu senin işin değil, oyunun sahibi de sen değilsin. Sanki ortada söylenenlerin bir emeği veya maddi bir desteği var da gelip bura da söyleniyorlar. Yardım almama sebebini de açıklıyorsun ona rağmen sanki uşağısın gibi davranıyor. Çok ayıp şu yapılan.

• Konuyu uzaktan arada bir takip ediyorum gelişme var mı diye. Yamayı hazırlayan arkadaş yamayı er yada geç bitirecek ve bizler bekledikten sonra indirip oynayacağız. Olay sadece bundan ibaretken nasıl oluyor da saçma sapan konuşmalar oluşuyor konu hakkında cidden okurken kanser oldum yazma gereği hissettim. Bir çok oyun firması Türkçe dil desteğine önem vermezken ve yama yapan ekiplerin çoğunluğu ücret karşılığı yaparken (bence olması gereken) nasıl oluyor da insanlara değerli vaktini ayırıp hizmet vermeye çalışan bir arkadaşı tartaklıyorsunuz bu adam yamayı kendi çıkarları için yapmıyor bizler yararlanalım diye yapıyor ve en değerli şeyini yani vaktini ayırıyor. Şu noktada ben yamayı yapmayı bıraktım dese dahi kimsenin yorum yapma hakkı yoktur. Sadece sabırlı olun drama yapmaya gerek yok arkadaşlar.

• Merhaba, yamanın güncel durumunu öğrenebilir miyim?

• Nightfall3534 N kullanıcısına yanıt

Paketlemeye çalışıyoruz.

• Teşekkür ederim, yakın zamanda çıkacak gibi duruyor. Ellerinize sağlık.

• Elinize sağlık bekliyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.