Şimdi Ara

Graveyard Keeper - Better Save Soul Türkçe Yama(v.1.405) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
18
Favori
101.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf yorum yazabilmek için, üye oldum. @Truelegend öncelikle eline sağlık sabırsızlıkla bekliyorum.

• Özür dileyerek soruyorum, paketleme çalışmasında son durum nedir?

• Çeviriye başladıktan sonra çok fazla güncelleme geldi üst üste. Paketlemede sorun çıkıyor. Ugrasiyoruz hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki paketlediğiniz sürüm daha önce bahsettiğiniz son güncelleme hariç sürüm mü yoksa full + full anahtar teslim hali mi? Yani kısaca yamaya tekrar güncelleme bekleyecek miyiz? :)

• flash5 kullanıcısına yanıt

Evet maalesef yeni DLC dahil değil. Ama şu sıkıntı cozuldukten sonra o uzun sürmez gibi geliyor. Oynayan kişi o bölüme gelene kadar biter herhalde. Oyunun yapımcıları yeni satırlar eklemenin yanı sıra bazı satırları da çıkarmışlar. Ondan bayağı bir sıkıntı oldu. Ama hallediyoruz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Truelegend -- 8 Şubat 2022; 1:22:24 >
  • Kolaylıklar diliyorum,yaptığınız iş kolay değil,güzel temiz bir yama görmek dileği ile

• Çok teşekkür ederim bilgi için. Sabırla bekliyoruz. Şimdiden elinize sağlık.

• tam yama paketleniyormuş, çıkacak derken yamayı geliştiren arkadaş süreli ban yemiş.

felaket ikilemdeyim şu an. seçeneklerim arasında;

• en yakındaki ingilizce kursuna yazılıp beginner seviyesinde ingilizce öğrenmek ve oyunu ingilizce oynamak
    • uzaklaştırmanın bitip arkadaşın yamayı yayınlamasını beklemek ve türkçe oynamak

eğer arkadaşın yamaya başladığı tarihte kursa yazılmış olsaydım. şu an hem bir dil biliyor, hemde oyunu rahatça oynayabiliyordum.

bunlara takılmıyoruz. cezanın bitip anadilimizde yamanın yayınlanmasını bekliyoruz.

bu sırada benim gibi sinsi sinsi bu konuyu takip edip yorum yazmayan arkadaşlar varsa beğenileriyle hüsrana uğrayan kaç kişiyiz belli edebiliriz. yarın aynı saatlerde görüşmek üzere, hoşçakalın.

• Konuya hızlı cevap

• Arkadaşın uzaklaştırması 14 şubat ta bitiyor umarım yama uzaklaştırma kalktığı gibi gelir.

Belkiyoruz aga yeter ki güzel ve hatasız bir yama olsun, görüşmek üzere.

• neden ban yemiş

• bekliyoruz hala bakalım. ban kalkınca yayınlayacağını hiç sanmıyorum ama gene gelir bakarız işimiz ne :)

• REDCOUNT97 R kullanıcısına yanıt

Sanmıyor musun? Kullanma kardeşim hatta bi' daha bu konuya da bakma. Tamam anlıyorum çok bekledik ama en azınan biraz saygın olsun lütfen.

• Sakin ol. Kötü birşey söylemedi. Haklı bu arada. Sorunu bir türlü çözemedik. Orijinal dosyayla aynı satır sayısına denk gelmesine rağmen oyunu açınca loading ekranında kalıyor açılmıyor. Sorunu çözmek için daha dikkatli incelemek gerekiyor. Dosyanın bu kadar değişeceğini bilsem son güncellemeyi bekler öyle başlardım ama maalesef olan oldu. Yapacak birşey yok uğraşmaya devam. Bu arada şunu da belirtmek isterim. Normal araçlarla oyunun dil dosyasi açılmıyor. Ücretli tool ile açıp paketliyoruz. Yani arkadaşta tool olmasa hicbirsey yapamayacaktik. Bunu da göz önünde bulundurun sonra yorum yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Truelegend -- 14 Şubat 2022; 15:11:9 >
  • "Yama çıkmış mı?" diye arada bir konuyu kontrole geliyorum. Her geldiğimde acaba Harun bu sefer nasıl saçmaladı diye merak ediyorum. Önce spam yaparak darladı. Sonra yamayı yapan arkadaşı beğenmeyip ekip kurulsun dedi. Üstüne bol bol özür diledi. Şimdi de savunma moduna geçmiş yamayı savunuyor. 

Konuda drama çıkmasının ve insanların gerilmesinin sebebi resmen bu adam. Çok değişik bir persona.

• bazen bu yamayla oyunu oynadığımı düşünüp kendime dokunuyorum.

• toruntorba T kullanıcısına yanıt

• toruntorba T kullanıcısına yanıt

İlk öncelikle darladığımı kabulleniyorum ona spam demeyelim de yamayı yapan arkadaştan 1-2 hafta cevap alamayınca bıraktı falan sandım ve 2-3 günde bir gelip yama çıktı mı? Diye sordum. Ayrıca yamayı yapan arkadaşı beğenmediğim falan yok arkadaş 6-7 aydır uğraşıyor tek yapamıyorsa ekip kurulsun daha hızlı olur diye fikrimi belirttim sadece. Sonra dışlanınca özür diledim. Özür diledikten sonra herkes yamayı savununca bende dışlanmamak için bende yamayı savunmaya çalıştım. Eğer insanları gerdiysem veya herhangi kötü bir şey yaptıysam tekrardan özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forexpert -- 16 Şubat 2022; 18:5:54 >
  • harun gardaşım bu konuya hiç bakmamış olsa daha iyiydi la oyun oynayacam diye girdi adam bi yama için bakale morali nasıl bozulmuş ta burdan hissettim. boşver üstat değmez bi yama için :)    

• Bu oyunu oynanışından, mekaniğinden veya hikayesinden değil, Türkçe yamasından dolayı merak eder oldum. :-) Oyun motoru Unity 2018'miş, zaten Unity ile yapılan oyunların çeviri mekaniğinde bir dengesizlik var, ya çevrilmesi çok kolaydır ya da çok zordur. Anlaşılan ekip zor bir oyuna denk gelmiş. Kendilerine kolaylıklar diliyorum. Umarım sorun hallolup bu sabırsız bekleyenleri susturursunuz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.