Şimdi Ara

Graveyard Keeper Türkçe Yama Güncelleniyor! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
17
Favori
7.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an yamayi yapma şansiniz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enes_baspinar E kullanıcısına yanıt
    yamayi guncelemeyi dusunuyormusunuz artik gercekten oynamak mumkun degil cunku eski versiyonlar ortada yok
  • Şu yamayı güncel şekilde çıkaran inşallah koronaya yakalanmaz

Oysa şu evde kapalı geçen zamanlarda ne iyi giderdi...
  • Arkadaşlar malumunuz çok zaman geçti ve bu süreçte foruma dahi giremedim. Son günlerde yaşanan olaylardan sonra boş vaktim bolca var. Zamanında ilgi olmuş ve benden cevap alamamışsınız. Bundan dolayı çevirmeyi üzerimde sorumluluk olarak hissediyorum. Oyun orjinal olarak var ama DLC lerine para vermek istemedim. Bu linkteki en son sürüm olan v1.206 ve 2 DLC'sini içeren yamayı, export/import kısmında sorun yaşamazsam, en kısa zamanda sizlerle 100% olacak şekilde paylaşacağım. Bittiğinde yamanın tek ve oyunla birlikte halini upload etmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: enesbaspinar

Arkadaşlar malumunuz çok zaman geçti ve bu süreçte foruma dahi giremedim. Son günlerde yaşanan olaylardan sonra boş vaktim bolca var. Zamanında ilgi olmuş ve benden cevap alamamışsınız. Bundan dolayı çevirmeyi üzerimde sorumluluk olarak hissediyorum. Oyun orjinal olarak var ama DLC lerine para vermek istemedim. Bu linkteki en son sürüm olan v1.206 ve 2 DLC'sini içeren yamayı, export/import kısmında sorun yaşamazsam, en kısa zamanda sizlerle 100% olacak şekilde paylaşacağım. Bittiğinde yamanın tek ve oyunla birlikte halini upload etmeyi düşünüyorum.
    Emeğin ve hissettiğin sorumluluk için çok teşekkürler.

Kolaylıklar diliyorum.

• Menü, mekanlar, öğeler, isimler ve bazı diyaloglar tekrar çevrildi. Eski metindeki çoğu yer silinmiş import ederken o yüzden çok fazla kullanamıyorum onu. Çeviri devam arkadaşlar arada bir güncelleme yapacağım ki yarıda kaldı sanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaspinar -- 6 Nisan 2020; 15:42:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesbaspinar

Menü, mekanlar, öğeler, isimler ve bazı diyaloglar tekrar çevrildi. Eski metindeki çoğu yer silinmiş import ederken o yüzden çok fazla kullanamıyorum onu. Çeviri devam arkadaşlar arada bir güncelleme yapacağım ki yarıda kaldı sanmayın.
    bitir bu işi :)
  • Teknoloji ağacı, nesne açıklamaları, öğreticiler ve bazı diyaloglar çevirildi. Devam ediyorum. Benle iletişime geçmek isteyen olursa bu hesaptan geçebilir. Diğer hesabımın gsm onayı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes_baspinar -- 10 Nisan 2020; 12:29:41 >
  • Nihayet bu iş havada kalmadı. Sabırsızlıkla güzel sonuçları bekliyoruz. Ellerine sağlık.
  • enesbaspinar E kullanıcısına yanıt
    Sabırsızlıkla bekliyoruz dostum. Güzel olacağına şüphem yok, kolay gelsin başarılar.
  • enesbaspinar E kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler parayla satsan alırız XD
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes_baspinar

Teknoloji ağacı, nesne açıklamaları, öğreticiler ve bazı diyaloglar çevirildi. Devam ediyorum. Benle iletişime geçmek isteyen olursa bu hesaptan geçebilir. Diğer hesabımın gsm onayı yok.
    Dostum tüm DLC'leri senin için satın alabilirim hatta bağış hesabı açarsan bağış dahi yapabilirim.
    Sonunda projenin altına elini sokacak bir baba yiğit çıkmış, bizi yüz üstü bırakma!
  • Zaten hali hazırda Türkçe yaması çıkmış ücretsiz biçimde yayınlanmış bir yamayı, sonradan paralı yapmak tuhaf olur kimse almaz. Zaten internette heryerde eski sürümde olsa yama mevcut eski sürüm indirilir oynanır biter gider. Bence ücretsiz çıkartıp yayınladığın yamayı sadece güncelleme, düzeltme yapıp para ile satarsa hiiiç bulaşma derim. Ben bu oyunu güncelleyecektim fakat yapımcı bir ara seriye bağladı 2-3 günde bir update atmaya başladı, bende biraz durulsun diye bıraktım.. Ücretsiz bir biçimde güncelleyebilirim. İlla ücretli yama satmak istiyorsan, yeni bir yama yaparsın ve ücretli şekilde satarsın. Foruma sırf bu yorumları yazmak için girmiş, provokatör kişileri ciddiye almamanı dilerim. Ücretsiz yayınlanmış bir yama sonradan ücretli olmaz. Bu işin raconunda böyle bir şey yok. Şimdiye kadar hiç bir grup, ekip böyle birşey yapmadı.
  • Parayla alırız diyenler neden bir mesajlı yeni üyeler bunun altında bir bit yeniği var Birileri çakallık peşinde neler gördü bu gözler neler
  • ElderDede E kullanıcısına yanıt
    iyi niyetli bir biçimde parayla satsan bile alırız dediğimiz için provakatör mü oluyoruz anlamadım
  • alponsoo A kullanıcısına yanıt
    hesap 3 senelik olacak yeni üye diyorsun...
  • Hammqq H kullanıcısına yanıt
    Hayır iyi niyetle söylediğin için değil, yukarıda alpoonso adlı arkadaşın söylediği gibi, bir bit yeniği var işin içinde Çoğu kişi anladı olayı sen merak etme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azor ahaii -- 12 Nisan 2020; 18:22:56 >
  • Selam hocam,

Dlcleri çeviriyor musun?

Emeğin için teşekkürler.
  • Arkadaşlar yama hızlı şekilde ilerliyor. DLC'leri de çevirmek istiyorum elbette. Parayla satmaya şahsen karşıyım bunun için para ayıramayacak insanlar olabilir. Ama küçük bir miktar katkı yapmak isteyen olursa bağış linki koymayı düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes_baspinar -- 13 Nisan 2020; 21:36:15 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.