Şimdi Ara

Graveyard Keeper Türkçe Yama Güncelleniyor! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
17
Favori
7.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enes_baspinar

Arkadaşlar yama hızlı şekilde ilerliyor. DLC'leri de çevirmek istiyorum elbette. Parayla satmaya şahsen karşıyım bunun için para ayıramayacak insanlar olabilir. Ama küçük bir miktar katkı yapmak isteyen olursa bağış linki koymayı düşünebilirim.
    Helal !! Sabırsızlıkla bekliyoruz...

• teşekkürler şu boş zamanlarda oynarız sayende
  • Eline sağlık.

Tahmini olarak ne zaman çıkar?
  • Graveyard Keeper OST

Graveyard Keeper Artbook

Graveyard Keeper - Stranger Sins

DLC'leri ile beraber çıkaracaksan, bağış linkini yazabilirsin.
  • yamaya devam edeceğin için teşekkür ederim. Şu an yama yüzde kaçta veya ne zaman çıkarabilirsiniz?

teşekkürler
  • Arkadaşlar sürecin biraz askıya alınması gerekiyor. Çünkü 20-30 Nisan arasında sınavlarım olacak. Çevirinin şu anda yarısı tamamlandı. Geri kalan kısma devam edebilmem için bu sürecin bitmesini beklemem gerekiyor. Üzgünüm :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes_baspinar -- 17 Nisan 2020; 18:7:4 >
  • Seninkini gezdiren yesin. Nolcak sanki 1 ay daha bekleriz.
  • enes_baspinar E kullanıcısına yanıt
    Dünya virüsten kırılıyor iken bu zamanda sınav yapan zihniyet kimdir nedir bilmiyorum ama, kolay gelsin. Bence yapma sen işlerine bak yapan biri çıkar elbet çıkmazsa da oynamayız ne kaybedeceğiz haydi kolay gelsin sana....
  • Sınav haftan geçmiş olsun
  • Sınavların bitti umarım güzel geçmiştir ki buralara uğrarsın :)
  • Hazır indirimdeyken oyunu aldım. Yamanın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Ben yamadan umudumu kestim yama çıkmayacak boşa beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azor ahaii

Ben yamadan umudumu kestim yama çıkmayacak boşa beklemeyin.
    çıkmazsa da normal oyunumuza bakarız bu kadar içlenmeyin
  • azor ahaii kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkürler ama ben boşa beklemeyi severim. Bence siz beklemeyin. Hali hazırda yaması çıkmış oyunları oynayın.
  • azor ahaii kullanıcısına yanıt
    Kendinle çelişmen oldukça komik. "boşa beklemeyin" ve "emin ol boşa beklediğim falan yok" diyerek ne kadar dinlenesi bir arkadaşımız olduğunu belli ettin. Ayrıca bizim senin tavsiyene ihtiyacımız olduğu kanısına nereden vardın da "boşa beklemeyin" yazdın. Bu yorumu yazmanın amacı çevirmen arkadaşı iğneleyip yamayı daha hızlı çıkarttırmaya çalıştırmak mı? Ve son olarak böyle yorumlar yapıp üstüne nasıl insanların yamalarını yüzsüzce kullanmaya utanmıyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.