Şimdi Ara

Graybeard =))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 58 lvlde aldığım charım sonunda 69 oldu 70 e doğru adım adım ilerliyorum Yeni seti de düzdüm sonunda işşte SS =) bu ne şimdi demeyin paylaşşmak istedim ^_^

Graybeard =))

Graybeard =))

Graybeard =))

Graybeard =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H~M -- 24 Haziran 2009; 18:35:57 >

• Umarım 100'ü görürsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 24 Haziran 2009; 18:36:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Umarım 100'ü görürsün...

ehehe herkesin dileği bu dicektim 100 ü görürüm msjının üzerine xD saol tek dileğim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H~M -- 24 Haziran 2009; 18:39:42 >
  • ben 69 olup 8 degree yi dizdiğimde 1 hafta kasmamıştım, 80 level lerin arasında geziyordum :D

tabi pvp meydanında şu laflar klavyemden eksik olmuyordu..

- Don't attack me.. im not 80 ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

ben 69 olup 8 degree yi dizdiğimde 1 hafta kasmamıştım, 80 level lerin arasında geziyordum :D

tabi pvp meydanında şu laflar klavyemden eksik olmuyordu..

- Don't attack me.. im not 80 ..

aslına bakılırsa bende 80 lerin yanında geziyorum Antinoke taxilere ptlere girebiliyorum ( taxilere bedava alııyorlar ^_^ ) eh warrior bufflarının gözünü seveyim ama 70 olunca pvpde iş yaparım =) 77 lik wizzy arkadaşla yaptığımız pvpler çok eğlenceli oluyo

• cavede kasıyorsun aklıma 4 kitap görevi geldi direk. ne alaka anlamadım aslında

ama çok zor görewdir bence yap şimdiden sölemesi. lv70de geliyordu galiba.
    cavedeki bazı canavarlardan kitap düşürme hangi canavar olduğunu anlayana kadar 2-3saat geçiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

cavede kasıyorsun aklıma 4 kitap görevi geldi direk. ne alaka anlamadım aslında

ama çok zor görewdir bence yap şimdiden sölemesi. lv70de geliyordu galiba.
    cavedeki bazı canavarlardan kitap düşürme hangi canavar olduğunu anlayana kadar 2-3saat geçiyor

bi bakmam lazım tüm cave görevlerini yaptım aslında Nachal görevi şansa düştü

• ben sana 4 canavarı yazayım sakın diğerlerinden kesme çıkmıyor çünkü. ayrıca görewde sadece cave mobs diyor hangileri olduğunu sölemiyor bulana kadar imanım gevremişti.(belkide yapmış olabilirsn tüm hepsini yaptım demişsinde)
    yachal, nachal, moles,, earh ghost bug

ilk odadadki canavarlardan ve eliyle bomba atan canavarlardan düşmüyor boşa kesme. yukardaki yaratıklardan birer mavi torba alıcaksın. hatırı sayılır bi exp veriyordu onun için çok uğraşmıştım yapmak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

ben sana 4 canavarı yazayım sakın diğerlerinden kesme çıkmıyor çünkü. ayrıca görewde sadece cave mobs diyor hangileri olduğunu sölemiyor bulana kadar imanım gevremişti.(belkide yapmış olabilirsn tüm hepsini yaptım demişsinde)
    yachal, nachal, moles,, earh ghost bug

ilk odadadki canavarlardan ve eliyle bomba atan canavarlardan düşmüyor boşa kesme. yukardaki yaratıklardan birer mavi torba alıcaksın. hatırı sayılır bi exp veriyordu onun için çok uğraşmıştım yapmak için

dediğin yaratıklar 61-63 /// 67-68 /// 69-70 yaratııklarıı :S yachallar neyse de nachal lar kastııracak malum warriorum teşşekkür ederim bu arada NPC ye gittim de 70 de açılacak sanıırıım o görev daha alamııyorum

• senin pt yaptığın wizzy^^ charlardan biride benim ''KorCeRRah'';-)(bilmem hatırlarmısın ki hatırlarsın gibime geliyor:D) gerçi bende cleric oluodum SP'm sağolsun:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.