Şimdi Ara

Greater Rift Rekorlarınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

31'e kadar gelebildim , 31'den sonrası için furnace şart.

furnace var ama proc rate çok düşük... yani bu furnace'lık bi iş değil gibi :)

valla 34-35 yapanlara baktım çoğunda furnace var. denemek lazım.
  • Daha leg gemler var, sonra hellfire amu var onları taktıktan sonra 30 ve uzerı rahatlar. Bu arada bende 31 e kadar geldim, zorlamaya baslıyınca ve sonunda ne olacak dıye merak edınce fazla kasmadan bıtırdım. Ve sonunda anca leg gem ugrade eden adam geldi, merak ıyı degılmış. Simdi leg gemler gelene kadar ptr ye ara verdım, normal oyunda da key kasmaya basladım, hellfire amulette ıcın saglam key bırıktırmek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada saatte 10-15(belki daha fazla)milyar exp kasılıyor şaka gibi. ptr'a özel mi bu yoksa normal çıktığında da mı böyle olacak her hangi bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 27 Haziran 2014; 16:41:49 >
  • Benim merak ettiğim PTRde yapilanlar normale de dahil oluyor mu veya olacak mi?

Edit: Tamam dahil olmuyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valagnar -- 27 Haziran 2014; 16:59:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

Dün Greater Rift'i bir süre deneme şansım oldu, oldukça keyifli ve ileriki bölümlerde "yok artık" dedirten cinsten zorlaşmaya başlıyor. Kesinlikle herkese gidebildiği kadar denemesini öneriyorum.

Tabi denedikçe de belli bir seviyenin üstüne çıkamıyorsunuz, herkes ilerleyebildiği kadarını burda paylaşsın, bakalım en fazla ne kadar ilerlenebiliyor. Level 22 T6 seviyesinde diye tahmin ediyorum, 22 üstü T6+ diyebiliriz.

Ben en fazla Level 29'a gelebildim. Sonrasına gidilecek gibi değil ki daha level 100'e kadar yolu var nasıl gidilecekse artık , farklı build'lerle denemeler yapıcam umarım 30'u görebilirim. Ben greater rift olayını beğendim oldukça. Kesinlikle herkese de tavsiye ediyorum. Çok keyifli ve zevkli bir oyun olmuş...

Not: Sadece Level 70 karakterler :)

bu greater rifte nasıl girebilirim, uzun süredir oynamıyorum oyunu, bilgilendirirseniz sevinirim :)

• ne zaman başladı bu sistem ?
    PTR den mi bahsediyorsunuz
  • hellfire amulet icin uber mi yapmamiz gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

hellfire amulet icin uber mi yapmamiz gerekiyor?

evet istediği materyaller hellfire ring ile aynı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.