Şimdi Ara

Greater Rift Rekorlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Greater Rift'i bir süre deneme şansım oldu, oldukça keyifli ve ileriki bölümlerde "yok artık" dedirten cinsten zorlaşmaya başlıyor. Kesinlikle herkese gidebildiği kadar denemesini öneriyorum.

Tabi denedikçe de belli bir seviyenin üstüne çıkamıyorsunuz, herkes ilerleyebildiği kadarını burda paylaşsın, bakalım en fazla ne kadar ilerlenebiliyor. Level 22 T6 seviyesinde diye tahmin ediyorum, 22 üstü T6+ diyebiliriz.

Ben en fazla Level 29'a gelebildim. Sonrasına gidilecek gibi değil ki daha level 100'e kadar yolu var nasıl gidilecekse artık , farklı build'lerle denemeler yapıcam umarım 30'u görebilirim. Ben greater rift olayını beğendim oldukça. Kesinlikle herkese de tavsiye ediyorum. Çok keyifli ve zevkli bir oyun olmuş...

Not: Sadece Level 70 karakterler :)

• Greater rift'de yaratıkların leveli gittikçe artıyor mu? Artıyorsa düşen legendary'lerin de leveli artıyor mu? Öyle bir şey yapsalar ya on numara olur :D
  • ben lvl 1 e kadar gidebildim. kapıcılık yapıyorum monkla. bilet kesiyorum girişte.
  • 26 levelde ucu ucuna kaybettim.
  • Bir şey sorucam.. t1 ile t6 arsında greater rift level xx arasından zorluk farkları oluyormu.. yoksa t1'dede girsen t6'dada girsen greater riftler bulundukları levele göremi zorlukları belirleniyor ? Bana sanki değişmiyor gibi geldi.. t3'tede 26 levelde tıkandım. t6'dada 26 levelde tıkandım. Bugun bir daha denicem bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

Greater rift'de yaratıkların leveli gittikçe artıyor mu? Artıyorsa düşen legendary'lerin de leveli artıyor mu? Öyle bir şey yapsalar ya on numara olur :D

level 22 sonrası hep set item düşmeye başlamıştı... Belki set düşme şansı artıyor olabilir. Hatta setten başka bi şey düşmedi diyebilirim, belki düşme şansı düşük olan itemların düşme şansı artıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 27 Haziran 2014; 3:03:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

Bir şey sorucam.. t1 ile t6 arsında greater rift level xx arasından zorluk farkları oluyormu.. yoksa t1'dede girsen t6'dada girsen greater riftler bulundukları levele göremi zorlukları belirleniyor ? Bana sanki değişmiyor gibi geldi.. t3'tede 26 levelde tıkandım. t6'dada 26 levelde tıkandım. Bugun bir daha denicem bakalım.

hepsi aynı bildiğim kadarıyla, T6'da da açsan Normal'de de açsan Level 20 aynı...
  • Yani atık gerçekten 500k DPS'i olup da T4 rahat diyen kişileri görebileceğiz gerçekten rahat mıymıs yoksa değil miymiş.
  • deneme fırsatım olmadı henüz lakin yorumlara bakılırsa tatmin edicek gibi.. ama anlamadığım nokta şu parti ile girilemiyormu solomu girmek zorundayız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS Blitzkrieg

deneme fırsatım olmadı henüz lakin yorumlara bakılırsa tatmin edicek gibi.. ama anlamadığım nokta şu parti ile girilemiyormu solomu girmek zorundayız?

party ile girilebiliyor. Solo da girilebiliyor. leaderboard'daki sıralama her sınıf ve party'ye kaç kişi girdiğinize göre farklı listeleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

deneme fırsatım olmadı henüz lakin yorumlara bakılırsa tatmin edicek gibi.. ama anlamadığım nokta şu parti ile girilemiyormu solomu girmek zorundayız?

party ile girilebiliyor. Solo da girilebiliyor. leaderboard'daki sıralama her sınıf ve party'ye kaç kişi girdiğinize göre farklı listeleniyor.

Rekabet büyük olacak desene hadi bakalım hayırlısı.
  • quote:

quote:

Dostum. Bazen greater rift guardiyanı kesince bir adam cıkıyor jawel upgrade diye bir şey cıkıyor.. Oraya hangi itemi koyacağımı anlamadım. Bu nedir bir bilgin varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

quote:

quote:

Dostum. Bazen greater rift guardiyanı kesince bir adam cıkıyor jawel upgrade diye bir şey cıkıyor.. Oraya hangi itemi koyacağımı anlamadım. Bu nedir bir bilgin varmı ?

legendary gemlerin özelliklerini upgrade edebileceğin merchant o.

henüz legendary gemler aktif olmadı PTR da.

• Greater rift key level 1 bu normail guardian kesince mi veriyor T2 oynuyorum çıkmadıda hala ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caga17

Greater rift key level 1 bu normail guardian kesince mi veriyor T2 oynuyorum çıkmadıda hala ...

evet yukarıda da belirttiğim üzere normal guardian'ı kesince veriyor ama Torment zorluğuna göre düşme şansı var.
  • 31'e kadar gelebildim , 31'den sonrası için furnace şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 27 Haziran 2014; 16:13:49 >
  • auto hot key diye bir program vardı.

tek tuşla item değiştiriyorsun.

faydası olacak gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: glemrel

auto hot key diye bir program vardı.

inventory açamıyorsun riftteyken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

31'e kadar gelebildim , 31'den sonrası için furnace şart.

furnace var ama proc rate çok düşük... yani bu furnace'lık bi iş değil gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: glemrel

auto hot key diye bir program vardı.

sen kullan çok faydalı olur sana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.