ben klimayı aldığımda koçtaş'da bu klima yoktu eğer olsaydı 3 tane birden alır tüm odalara çakardım,yatak odasınada 1 tane almayı düşünüyorum direkt bunu alacağım zaten günde 10 saat ya çalışır ya çalışmaz
provakatörlere dikkat etmekte fayda var ortalığı bulandırıyorlar sürekli,gerçekleri görmek gerek
evet gerçekleri yazıp birilerinin işine gelmemek provakatörlük oluyor,
demirdöküm 3,21 - 3,61 eer - cop ürün yapınca dalga geçeceksin ne bu be tornadan çıkmış gibi diyeceksin ama gree bunu yapıp bunuda aırfel satınca bundan para kazananlar olunca aa bu süper diyeceksin bu ne şimdi çifte stnadart değilmi, Allah için konuşacaksın elini vicdanına koyacaksın,
bumu provakatörlük
command Servisten ve klimadan memnun kaldığına sevindim. Servisi aradım demişsin. İstediğin servisi arayabiliyormusun yoksa bulunduğun mevkideki servisimi aradın. Arkadaşıma aldık servis olayını biz hallediyoruz dediler bize Koçtaştan. Koçtaş servis ile irtibata geçip cihazı teslim etmişler serviste arkadaşımı aramış müsaitseniz gelelim diye.
Öğrenmek istediğim istediğiniz servisi arayıp montaj yaptırabiliyormuyuz. Size gelen hangi servisti.
quote:
Orijinalden alıntı: muratoto
command Servisten ve klimadan memnun kaldığına sevindim. Servisi aradım demişsin. İstediğin servisi arayabiliyormusun yoksa bulunduğun mevkideki servisimi aradın. Arkadaşıma aldık servis olayını biz hallediyoruz dediler bize Koçtaştan. Koçtaş servis ile irtibata geçip cihazı teslim etmişler serviste arkadaşımı aramış müsaitseniz gelelim diye.
Öğrenmek istediğim istediğiniz servisi arayıp montaj yaptırabiliyormuyuz. Size gelen hangi servisti.
Klimayı almadan önce kullanma kılavuzundan yetkili servislerden bana en yakın olanı aradım (Bornova Seren Klima 0232 3742114) Klimayı bu gün takarsan alırım dedim. Onlarda tabi takarız dediler öyle aldım.
Sonra koçtaş taki reyon görevliside "keşke herkes sizin gibi bilinçli olsa randevu alsa" falan dedi. Ama servisi aramasaydım zaten koçtaş servis yönlendirme işinide hallediyormuş.
Hızlı cvp için tşk.
quote:
Orijinalden alıntı: command_4
quote:
Klimayı almadan önce kullanma kılavuzundan yetkili servislerden bana en yakın olanı aradım (Bornova Seren Klima 0232 3742114) Klimayı bu gün takarsan alırım dedim. Onlarda tabi takarız dediler öyle aldım.
Sonra koçtaş taki reyon görevliside "keşke herkes sizin gibi bilinçli olsa randevu alsa" falan dedi. Ama servisi aramasaydım zaten koçtaş servis yönlendirme işinide hallediyormuş.
seren klima iyi bir servistir bilinçli arkadaşları seçmişsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: SurName
quote:
quote:
Servisi tanıyor musunuz?
birol hoca,birine provakatör demiş ama bu kim belli değil,ardından bende dedim ancak benimkide belli değil sen üzerine almışsın,alma üzerine boşver
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SurName
quote:
quote:
Servisi tanıyor musunuz?
Çookkkk eskiden tanırım iyi insanlardır, işlerinin ehlidirler bu bakımdan şanslısınız dedim zaten.
Bilgiler için teşekkür ederim. Güzel gözlemleme yapmışsınız.
command Klimayı takan arkadaşın adını hatırlıyormusun. Bende almayı düşünüyorum eğer takan arkadaşın adını hatırlarsan bende onlara montajını yaptırmayı düşünüyorum.
quote:
command Klimayı takan arkadaşın adını hatırlıyormusun. Bende almayı düşünüyorum eğer takan arkadaşın adını hatırlarsan bende onlara montajını yaptırmayı düşünüyorum.
Takan arkadaşların adını hatırlamıyorum ama servis Bornova Seren Klima 0232 3742114 arayın konuşun. Ki zaten aynı serviste çok iyi personelle çok kötü personelin birlikte çalışabileceğini sanmıyorum. Dolayısıyle bu servisten memnun kaldım mantıklı olarak bana gelen arkadaşlar dışındaki çalışanlarda işini hakkıyla yapıyordur.
1 saat sıcakda 1 saat soğukda çalıştırın oo plastik gövde ortadan ikiye ayrılmıyormu görün hee sonuçda 600 liralık mal ben hiç mesajınızı da okumadım büyük ihtimmalla cevahir alışveriş merkezindeki gree klimalardan bahsediyor olabilirsinixz şuan stoklarında 250 tane var nasıl eritceklerini bilmiyorlar hee kullanılır bir ürün ama ne kadar bilinmez
ya kardeşim atıp tutmayın gree klimanın iyi olduğunu cümle alem biliyor,her markanın üst kalitesi olduğu gibi alt kaliteside vardır ancak bu paraya bundan daha iyi klima yok bunda herkes ortak,gree kaliteli ürünler üreten iyi bir firma
arkadaşlar bende 12000 lik aldım. umarım yarın gleip kurarlar. pazartesiye atmazlar... yarın seren klimayı arayıp konuşacagım. 12lik bornovada kalmamış. bide fiyatı 750 lira . 9 luk 650 lira. oda 20 m2 diye 12lik seçtim. demir döküm düşünüyordum. rubenis falan ama vaz geçtim. lg beko da güzeldi ama kalitesin ibilmiyorum. araştırmaya ayıracak pek zamanımda yok... teşekkürler.
Geçen Koçtaştaydım klima reyonundaki arkadaşa aldığınız klimanın -7 dereceye kadar ısıtma yapabildiğini söyledim hayır 5 dereceden sonra bu klimalar çalışmaz dedi inatla katalog verisi getirin kontrol edelim dedim ama elimizde yok kutudan çıkıyor diyerek geçiştirdi. 2. klimayı düşündüğüm için biraz daha ekonomik olması sebebiyle bu model kafama yatıyor ama bilgiyi malesef koçtaştan alamadım eğer imkan varsa o kataloğu bizimle paylaşırmısınız.
bilgilerinde -7 dereceye çalıştığı yazıyor bilginin doğruluğundan emin olabilirsiniz,bu fiyata başka klima yok zaten bu kalitede
quote:
Orijinalden alıntı: sendomi bilgilerinde -7 dereceye çalıştığı yazıyor bilginin doğruluğundan emin olabilirsiniz,bu fiyata başka klima yok zaten bu kalitede
Bahsettiğiniz bilgiler nerde acaba? koçtaş satış sitesinde belirtmemişler airfel sitesindede malesef bu markayla ilgili bilgi bulamadım.