Şimdi Ara

Gree 9000BTU klima aldım, izlenimlerim. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
6
Favori
47.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: plates

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

Orijinalden alıntı: plates

eger klima ayarladıgınız dereceye ortamı getiriyorsa iyidir, yoksa üstümde tişort var, ben mutluyum, içerisi soguk değil gibi absürd laflarla ancak kendimizi kandırırız,

ayarlayacaksın klimayı 25 dereceye yada 30 dereceye içerisi o ayarladıgınız degere çabucak geliyorsa işte klima o, yoksa sen yap 30 derece 9000 btu klimayı 35 metre kare yerde klima full çalışsın içeriiyi şey zoru ile 23 derece yapsın ee ben mutluyum,

neyin mutlulugu bu.

Klima ısıtıyor ısıtmada bir problem yok. 23-24 derecede kullanıyorum. Oda çok ısınıyor oda derecesini gösteriyor bakıyorum 28-29 gösteriyor.
    Isıtma gerçekten iyi ama 23 dereceye ayarladığım zaman 24-25 de kapanması gerekmiyor mu?
    Çok sıcak oluyor ben kapatıyorum klimayı.
    Bir termometre bulabilirsem deneyeceğim klimanın derecesi mi yanlış diye.

Arkadaşım klimanın üzerindeki digitalden 28 derece gösteriyorsa, orası yukarısı diyecegim ama gene klimanın üzerindeki algılayacıya göre duruyor kalkıyor,orasıda aynı şekilde yukarda,

siz adam gibi bir digital termometre bulun 60-70 cm yüksekden ölçün (yerden anlamında) eger ortam 23 derece ise o zaman duruyorsa tamam,

ama sizin dediginiz gibide olabilir klimanın göstergesindede sorun olabilir, servise bir gösteriniz.

Alıntıları Göster
    alalım mı ne dersiniz? (sadece soğutma için)

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeofcrime_34

Alıntıları Göster
    Klimayı 23 dereceye ayarlayınca 30 dereceye kadar çıkıyordu.
    İyi bir termometre bulamadım servisi aradım. Serviste temometre ile gelip ölçüp bakalım. Sensörde bir hata olabilir dediler. Cumartesi günü gelecekler.
    Bence termometre doğru ölçüyor. Klima 29-30 derece gösterirken oda gerçekten sıcak oluyor. Klima çalışmasını durduruyor. Sonra 23 derceye kadar düşüyor sanırım içeri epey soğuyor.
    Aslında sabit 23 derece bana göre yeter ama oda sıcaklığı 23 ile 30 arasında salınınca pek konforlu olmuyor bana göre. Tamam inverter değil ama bu kadar da salınım yapması normal mi?

Şöyle sorayım.
    Klima 23 dereceye ayarlı iken kaç derecede durmalı. Kaç dercede çalışmaya başlamalı.

• quote:

bende sadece soğutma amaçlı salona düşünüyorum
    12 ve 15 lik fiyatları nedir acaba koçtaş da ?

sitesinde 9luk 600tl 18lik 1100tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

12000 lik stokta kaldıysa 700 tl idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

12000 lik stokta kaldıysa 700 tl idi

Alıntıları Göster
    bugün Bursa daki koçtaşa gittim 18lik almak için, araçla gitmediğimden dolayı nakliye ücreti olarak 55tl istediklerinden dolayı vazgeçtim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar klimayı salona taktırmayı düşünüyorum . M2 si 21-22 civarlarında illa 12000 olanı mı almamız lazım ? 9000 alsak olmaz mı ?

İklim şartlarına göre 12000 bile sınırda kalabilir.

Peki hocam 12000 olanın fiyatı ne kadar ? koçtaşta veya başka bir yerde bulabilir miyim ? Bir de hocam bu klimaların parça sıkıntısı vs. olur mu ?

Koçtaş'tan başka yerde yok. 12000 olanı Koçtaş'ta 700 TL idi, parça sıkıntısı kesinlikle olmaz. Türkiye'de Alarko Flair ve Airfel klimaları Gree yapıyor. dolayısıyle sıkıntı olmaz. Ayrıca Gree klimalar Airfel garantisi altında. İncelemede belirttiğim gibi servistende çok memnun kaldım.

Hocam gerçekten yardımınız için ne kadar teşekkür etsem azdır Hocam insan ister istemez tereddüte düşüyor , bu gree firmasının şu an ki konumu nedir ? Sonuçta bilinmedik bir marka veya ben hiç duymadım . Biraz daha bilgilendirirseniz sevinirim

Gree, Türkiye'de bildiğim kadarıyla, Daikin, Sharp, Zass, Alarko Flair, Airfel ve Zibro markalı cihazları üretiyor. Çin'in en büyük klima üreticisi ayrıca Daikin ile ortak fabrikası var.

Alıntıları Göster
    Nasipse bu haftasonu ben de 1 adet GREE alacağım. 9binlik. Odam maks 10m2.
    Tamamen murdaki yorumları okuyarak almış olacağım bu klimayı.
    Arkadaşlar kışın kullanarak ısıtma olayını test etmiş. Ben de yazın kullanarak test edeceğim. Bakalım ne olacak. İnşallah hayırlısı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutri

Nasipse bu haftasonu ben de 1 adet GREE alacağım. 9binlik. Odam maks 10m2.
    Tamamen murdaki yorumları okuyarak almış olacağım bu klimayı.
    Arkadaşlar kışın kullanarak ısıtma olayını test etmiş. Ben de yazın kullanarak test edeceğim. Bakalım ne olacak. İnşallah hayırlısı olur.

Alıntıları Göster
    Bende 9000 btu luk gree düşünüyorum hafta sonu alırım.gree sadece koçtaştamı var?
    Birde odam 4*4=16m2 9000 yeter dediler sizce?Yetermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voto

Bende 9000 btu luk gree düşünüyorum hafta sonu alırım.gree sadece koçtaştamı var?

Alıntıları Göster
    Klasik-düz GREE ler sadece Koçtaş ta var,yani benim bildiğim böyle ve bende Şubat ayında oradan almıştım ama herifler her modeline
    100 er kağıt koymuşlar Zam yapmışlar kısaca

Inverter GREE ler ise sanırım sadece Zibro Bayilerinde var(Eco-Change modeli diye geçiyor)

++
    16m2 ye 9luk yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 20 Mayıs 2011; 11:26:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: voto

Alıntıları Göster
    GREE diye diye gittim SAMSUNG aldım.
    İnternetten bir site üzerinden aldım Salı günü piyasadan biraz daha uygun fiyata, çarşamba günü kargo ile geldi ve dün de montajını yaptılar. Denedim süper çalışıyor. Tabi havaların serin olması nedeni ile süper çalışması normal, yazın sıcağındaki performansını hep beraber göreceğiz.

İçinden çıkan borular bakır borular ve oldukça kaliteli. Şekil şemal da oldukça iyi klimanın. Kumandası çok şık.

iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.

• quote:

GREE diye diye gittim SAMSUNG aldım.
    İnternetten bir site üzerinden aldım Salı günü piyasadan biraz daha uygun fiyata, çarşamba günü kargo ile geldi ve dün de montajını yaptılar. Denedim süper çalışıyor. Tabi havaların serin olması nedeni ile süper çalışması normal, yazın sıcağındaki performansını hep beraber göreceğiz.

İçinden çıkan borular bakır borular ve oldukça kaliteli. Şekil şemal da oldukça iyi klimanın. Kumandası çok şık.

iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.

Alıntıları Göster
    Samsungun hangi modelini vede kaça aldığını belirtirsen verdiğin bilgiler işe yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: Forza Kartal

Samsungun hangi modelini vede kaça aldığını belirtirsen verdiğin bilgiler işe yarar

Alıntıları Göster
    link vermek yasak mı bilmiyorum, inş. yasak değildir.

AQ09TWLAND
    http://www.buroteknik.com/samsung-boracay-aq09twland-9,000-btu-h-split-klima-fiyati_81346.html

bu ürünü aldım.
    kargo dahil fiyatı 740TLcivarı...

• quote:

link vermek yasak mı bilmiyorum, inş. yasak değildir.

AQ09TWLAND
    http://www.buroteknik.com/samsung-boracay-aq09twland-9,000-btu-h-split-klima-fiyati_81346.html

bu ürünü aldım.
    kargo dahil fiyatı 740TLcivarı...

Alıntıları Göster
    bende 17000 lik olanını aldım 28 m2 salon için. soğutması çok iyi. çok kısa sürede soğutuyor. iç ünite sessiz. diğer odadan pencereden dış ünitenin sesini dinledim o da makul. antalya da oturuyorum. asıl sıcaklar gelince yine yorum eklerim ama yorumlarım pek değişmeyecek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garnet_21 -- 5 Haziran 2011; 21:50:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: garnet_21

bende 17000 lik olanını aldım 28 m2 salon için. soğutması çok iyi. çok kısa sürede soğutuyor. iç ünite sessiz. diğer odadan pencereden dış ünitenin sesini dinledim o da makul. antalya da oturuyorum. asıl sıcaklar gelince yine yorum eklerim ama yorumlarım pek değişmeyecek sanırım.

bende tam dicektim bütün yorumları okudum kimse bulunduğu yeri yazmamış diye en son sizin mesajınızı görünce rahatladım :D bende antalyadayım.35metrekare güney cepheli yaz kış gündüz güneşi gören camları tahta yer halıfleks kaplı salonuma klima düşünüyorum.bütçe olarak çok fazla bütçem olmadığımdan samsung,gree gibi markalar düşünüyorum.

araştırmalarıma göre 18lik yeter diyorlar.ben klimayı hem yaz hem kış kullanıcam.bu yüzden hem ısıtma hem soğutma performansı önemli.en dandik klimalar bile soğutmayı bir şekilde yapıyorlar.gree ninde bunda sorun yaşıcağını pek sanmıyorum.fakat ısıtması nasıl?kşın kullananlar memnunmu bu markayı?eski kiracı olduğum evde ısısan 7yada 9 luk klima vardı evde kendinden 15metrekare falandı salon yazın buz gibi yapıyordu fakat antalya şartlarında bile ısıtması yetersizdi donmuştuk sözde içeriyi termostadı 24falan göstetiyordu ama üşüyorduk sürekli çalıştığı halde ısıyı arttıramıyordu ve bi süre sonra ılık üflüyordu.18 lik gree ile yukarda yazdığım şartlardaki odayı ısıtmada sorun yaşarmıyım?odayı 27-28lere getirirmi?birde sarfiyatı nedir bu markanın?

• quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Orijinalden alıntı: garnet_21

bende tam dicektim bütün yorumları okudum kimse bulunduğu yeri yazmamış diye en son sizin mesajınızı görünce rahatladım :D bende antalyadayım.35metrekare güney cepheli yaz kış gündüz güneşi gören camları tahta yer halıfleks kaplı salonuma klima düşünüyorum.bütçe olarak çok fazla bütçem olmadığımdan samsung,gree gibi markalar düşünüyorum.

araştırmalarıma göre 18lik yeter diyorlar.ben klimayı hem yaz hem kış kullanıcam.bu yüzden hem ısıtma hem soğutma performansı önemli.en dandik klimalar bile soğutmayı bir şekilde yapıyorlar.gree ninde bunda sorun yaşıcağını pek sanmıyorum.fakat ısıtması nasıl?kşın kullananlar memnunmu bu markayı?eski kiracı olduğum evde ısısan 7yada 9 luk klima vardı evde kendinden 15metrekare falandı salon yazın buz gibi yapıyordu fakat antalya şartlarında bile ısıtması yetersizdi donmuştuk sözde içeriyi termostadı 24falan göstetiyordu ama üşüyorduk sürekli çalıştığı halde ısıyı arttıramıyordu ve bi süre sonra ılık üflüyordu.18 lik gree ile yukarda yazdığım şartlardaki odayı ısıtmada sorun yaşarmıyım?odayı 27-28lere getirirmi?birde sarfiyatı nedir bu markanın?

Alıntıları Göster
    gree kervanına bende katıldım.

9000 lik Bursa koçtaş fiyatı; 699 / 12

Nakliye + montaj dahil...

Bu topic vesile oldu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: gezweb

Alıntıları Göster
    şu an piyasadaki en iyi f/p klima gree sanırım, araştarmalarımdan bunu öğrendim.

ben 35 metrekarelik salonumuz için almayı düşünüyorum, 17000 btu yeter diye düşünüyorum, ama 21000 btu ile arasında sadece 200 tl var, almışken büyüğünü mü almak lazım?

bi de koçtaşın sitesinde elektrik sarfiyatını göremedim, kullanan arkadaşlar kılavuzdan bakıp söyleyebilir mi acaba,

1700 ile 2100 arasındaki fark ne kadar? ve günde 10 saat çalışırsa, soğutmada günlük kaç tl elektrik tüketir?

• quote:

Dün ben de Bursa Nilüfer Koçtaş'tan 699'a 9000 btu'luk aldım. Çarşamba kuracaklar. Kutularla karşılıklı bakışıyoruz şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

quote:

Dün ben de Bursa Nilüfer Koçtaş'tan 699'a 9000 btu'luk aldım. Çarşamba kuracaklar. Kutularla karşılıklı bakışıyoruz şu an.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar klimanın değerlerini gösteren tablo varsa foto olarak ya da vs. şekilde buraya koyabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

şu an piyasadaki en iyi f/p klima gree sanırım, araştarmalarımdan bunu öğrendim.

ben 35 metrekarelik salonumuz için almayı düşünüyorum, 17000 btu yeter diye düşünüyorum, ama 21000 btu ile arasında sadece 200 tl var, almışken büyüğünü mü almak lazım?

bi de koçtaşın sitesinde elektrik sarfiyatını göremedim, kullanan arkadaşlar kılavuzdan bakıp söyleyebilir mi acaba,

1700 ile 2100 arasındaki fark ne kadar? ve günde 10 saat çalışırsa, soğutmada günlük kaç tl elektrik tüketir?

35 metrekareye 17.000 btu az gelir, arada bu kadar az fiyat farkı varken, kesinlikle 21.000 btu alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: venusband

Arkadaşlar klimanın değerlerini gösteren tablo varsa foto olarak ya da vs. şekilde buraya koyabilir misiniz?

Kitapçıktan telefonla foto çektim. Resmin boyutunu küçültünce kalite biraz düştü ama okunuyor.

Değerler tablosu.

Gree 9000BTU klima aldım, izlenimlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

35 metrekareye 17.000 btu az gelir, arada bu kadar az fiyat farkı varken, kesinlikle 21.000 btu alın.

bende öyle düşünüyorum da işte elektrik tüketimi olayını çözemedim, ikisinin arasında çok fark olur mu ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.