Şimdi Ara

Gree Lomo A++ Klima (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
24.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mersan17 arkadaşım bazı konular hakkında izahat İstemiş.
    Şunu öncelikle belirteyim,iş yoğunluğundan ve sınavlardan dolayı foruma girip yazma zamanı bulamıyorum.
    Alan bir arkadaşta vardı ortadan kayboldu demissiniz.

Arkadaşim tüm ayrıntılarıyla yazmışim yukarıya klimada herhangi bir sorun yok.Odayi kısa sürede iklimlendiriyor.
    Klimayi 27 dereceye ayarladığimda klima emiş ısısı 26.9-27 derece sabitliyor.
    26 dereceye setlediğimizde klima emiş ısısı 25.9-26 derece de sabitleniyor.
    Eğer dediğiniz gibi sensör sorunu olsaydı 26 dereceye setlenen cihaz odayı 23-24 derecelere düşürmesi gerekirdi.
    Soğutma için yaptığım testlerde herhangi bir sensör sorunu yok.

Kasım-Aralik gibi ısıtmada da test edeceğim.
    Sizin eski yazılarınizda belirttiğiniz, 27-28 dereceye kadar çıkarıp ardından durup, odayı 17-18 derecelere kadar indirdikten sonra tekrar çalışması ile ilgili sorun yaşamışşınız.Bu dediğiniz şekilde odada 10 derece lık bir ısı kaybı sözkonusu..
    Kasım aralık gibi test ettiğimde yine bu konu altında olumlu/olumsuz yorumlarımı yazacağım.

Cihazı bizzat test ettim.Çektiği amperi,kac derece emiş yaptığı,kac derece üfleme yaptığı bununla ilgili görüntüleri çektim.
    Zaman bulursam onuda eklerim.

Bizzat bende merak ediyorum ısıtmada gerçekten sorunlumu değilmi diye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Serhat6363 kullanıcısına yanıt
    BU SİTEDE TABİRİCAİZZSE BAKLAVANIN TADINI BİLE BİLMEDEN BAKLAVA HAKKINDA YORUM YAZAN YALAN YANLIŞ YAZAN İNSANLAR VAR
    BEN İSTERİM Kİ BOŞ BOŞ YAZACAKLARINA DENEYİM TECRÜBE VE BİLGİ BİRİKİMLERİNİ YAZZSINLAR
    CİHAZI DAHİ GÖRMEDEN YORUM YAZIYORLAR
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Forumda konusu olması ve özelden sorular gelmesi cihetiyle GREE marka LOMO serisi hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.
    Bu cihazla ilgili bana gelen sorular arasında H5 hatası veriyormu,ısıtması nasıl, ısıtıyormu memnunmusunuz genel anlamda bu sorular soruldu bazı forumdaşlar tarafından.

Şimdi öncelikle bina yalıtımı gayet iyi durumda.Burada önemli olan, klimanın kullanacağınız alanı ısıtabilmesi için, kapasitesinin, odanın ısı kaybını karşılaması gerekir. Eğer klimanın çalıştığı yerde oturma ısı kaybı, bina yalıtımı iyi ise klimanız odanızı gayet iyi ısıtacaktır hatta bunaltır bile.Fakat ısı kaybı çok ise siz küçük odaya 24 lük cihaz taksanız bile ısı kaybından dolayı odanızı ısıtamazsınız.Şimdi ısıtma performansına gelince...

Isıtma performansından oldukça memnun kaldığımızı söyleyebilirim,cihaz genelde 24’e setlenmiş vaziyette dış hava sıcaklığı 8 derece dolaylarında yaptığım testte…

Dış sıcaklık 8 derece…
     Gree Lomo A++ Klima

30 derecede 15'er dakika arayla yaptığım testlerde düşük fanda 51.5 derece üfleme..
    Düşük fanda 15 dakika çalıştığında H5 HATASI VERMEDİ.
    30 derece LOW fanda 15 dakika boyunca cihaz çalıştı herhangi bir hata ile karşılaşmadık.Kasım ayından buyana klima çalışıyor şuana kadar ısıtmada bizi üzmedi.
    Kısacası
    H5..H6..K6..M6 vs..hata vermedi.
    Sensör hatası varmı ben göremedim,bunlar bendeki gerçek verilerdir varsa kullanan burada yazsın.

Gree Lomo A++ Klima

Buda orta fandaki verdiği sıcaklık 54.8 derece

Gree Lomo A++ Klima

Neyse geneline bakacak olursak biz bir çok anlamda oldukça beğendik,gerek dizayn,gerek ısıtma, gerekse maakul düzeyde ses konusunda da başarılı buldum.
    Almayı düşünenlere,ısıtmada da kullanacak olanlara bu cihazı tavsiye ederim.
    Bir adet yine bu modelin 9000 btu olanını alacağım.

Tüketime gelecek olursak.. anlık olarak saatte 345-365 watt tüketim yapıyor ortam ısısını bulduktan sonra..
    Yalıtımı iyi olan bir evde ayda en fazla 110 TL tüketiyor.

Yazın ortam ısısını bulduktan sonraki en düşük gördüğümüz anlık watt
     Gree Lomo A++ Klima

Buda bekleme modunda tüketimi 0.4 watt
     Gree Lomo A++ Klima

Gree Lomo A++ Klima

Gree Lomo A++ Klima

son durum nedir? memnuniyet durumu?
  • celutska kullanıcısına yanıt
    Merhabalar..

2 yılı aşkın süredir kullanıyoruz,klimadan çok memnunuz hocam.
    Kronik sorunları olduğundan bahsedilmiş ondan sordum. Performans olarak tatmin etti mi sizi? Benzer fiyatlara Mitsubishi filan da var.
  • celutska kullanıcısına yanıt
    Hiçbir kronik sorunu yok hocam,performans olarak evde Mitsubishi,Fujitsu ve Panasonic klimada kullanıyoruz bu klimalardan hiçbir farkı yok ısıtma ve soğutma bakımından..
    Forumda klima tavsiyesi bölümünde dikkat ederseniz;
    Gree Lomo
    Sigma Plus
    Demirdökük A5 Performans öneriliyor,bu cihazlar çok iyiler bu üç cihazdan hangisini alırsanız sizi üzmez.Hatta evde yalıtım var ise çatı katı olmayan 30 m2 alana kadar 12.000 btu olanını alabilirsiniz performans makinelerdir hocam.

Aşağıdaki linkte bu cihaz ile ilgili ayrıntılı yorumlarım var.
    https://forum.donanimhaber.com/gree-lomo-gwh09qb-gwh12qc-inceleme-ve-deneyimlerim--127508935#136006019

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat6363 -- 9 Temmuz 2019; 18:32:12 >

En düşük 350 watt lara kadar mı kısıyor bence yeterli değil . Kullandığım 12.000 btu Midea soğutmada akşam vakitleri 200 watt lara kadar kısıyor bence klimalarda çok çok düşük kompresör frekans değeri olmalı sürekli lazım olmasa da bazen lazım olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YucukluSucurtam- -- 9 Temmuz 2019; 22:49:48 >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    200 watt olduğunu nereden tespit ediyorsunuz?

• yksln kullanıcısına yanıt
    Wattmetre ile ölçtüm

• -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    oky. 👍

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.