Şimdi Ara

Gree Lomo A++ Klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
24.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Gree Lomo 12000btu klima almaya karar verdim. Klima özellikleri aşağıdadır. Bu klimayı kullanan yada bilgisi olan varsa görüşlerini bildirse çok sevinirim.

http://tlcklima.com/urun/duvar-tipi-klimalar/lomo-inverter-duvar-tipi-split-klima-12000-btu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy2121 -- 22 Ağustos 2016; 7:00:21 >

• aynı ürün benim de dikkatimi çekti. mağazada baktım ürün çalışır vaziyette çok sessiz. beğendim amma nasıl bir marka ileride ne gibi sıkıntlar doğurur bilemiyorum. Bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mssanli

aynı ürün benim de dikkatimi çekti. mağazada baktım ürün çalışır vaziyette çok sessiz. beğendim amma nasıl bir marka ileride ne gibi sıkıntlar doğurur bilemiyorum. Bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.

ürün çok güzel beni tek endişelendiren konu servis olayı. Servis ağı çok geniş değil bir de ileri de olur mu olmaz mı belli değil...
  • Gree markası için yurt dışında bilinen marka diye sitesinde yazı var. Dış görünümü güzel, acaba içindeki malzeme kalitesi nasıldır. Birde servisi çok yaygın değil sanırım.
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Ben de dış görünüşüne falan aldanıp aldım. Fakat aldığım gree lomo 12000 btu 14m2 odayı soğutamadı. Servis klimada hiçbir sorun yok diyince iade etmek zorunda kaldım. Oda sıcaklığını 28 derecenin altına düşüremiyorsa burada bir sıkıntı vardır....
  • Gree klima hakkında yazı:http://goo.gl/0FWgQ1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 9 Ağustos 2016; 20:47:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba...

GREE LOMO serisi klimamizi aldık.
    Montaj öncesi ilk resimleri paylaşıyorum.
    Kurulum sonrası cihaz ile ilgili resimleri ve kullanım sonrası performans hakkındaki bilgileri bu konu altında aktaracağım.
    Montaj öncesi ilk resimler...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Gree Lomo A++ Klima Gree Lomo A++ Klima Gree Lomo A++ Klima

• hellboy2121 kullanıcısına yanıt
    Gree üretimi modellerdeki sorunlar yüzünden bende güvenemeyip gidip Midea Blanc aldım.
  • Hayırlı olsun kimanız, kurulum yapıldıysa yeni resimler paylaşabilir misiniz?
  • Montaj sonrası resim ve video çekimleri..
    İş yoğunluğu nedeniyle montaj sonrası görüntüleri hemen paylaşamadım.
    Öncelikle evin durumundan bahsedeyim.

Odamız 19 m2
    Oda yönü kuzeye bakıyor.
    Daire ısı yalıtımı iyi derecede..
    Güneş saat 15:00'ten sonra odayı ziyaret ediyor..:))

Gelen servis işini çok temiz yaptı tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum montaj yapan ekibe.
    Klima bakır boru ile montajı yapılıp 17 dakika vakum gerçekleşti.
    Dış ünite plastik takozlara kadar takıldı.
    Montaj ve işcilik dört dörtlük diyebilirm.

Klima kullanımımıza gelince;
    Fan kademesini hep orta fanda kullanırız,fan kademesi 2'de..
    Cihaz çalışmadan önce oda sıcaklıığımız 35 derece idi.
    2 saat sonunda klima oda sıcaklığını kumandadan 27 derece gösterdi.
    Kablolu termometre ile yaptığım ölçümde de emiş ısısı 26.9-27 derece gösterdi.
    Cihazı 2 saat boyunca da test edip tüm fan modlarında kullandım herhangi bir soruna rastlamadım ilk izlenimlerimde.

Sese gelince...Cihaz orta fanda maakul seviyede ..
    Yüksek fanda sesli çalıştığını belirtebilirim,yinede aman aman çok aşırı ses yok.
    Dış ünite çok sessiz 1 metreden sonrası ses duyulmuyor.

Cihazla ilgili çok olumsuz yorumlar hali hazırda mevcut.
    Almadan önce böyle bir tereddüte girdim diyebilirim.
    Fakat cihazı kullandığımda bu yorumların,bu cihaz için tamamen yersiz olduğunu söyleyebilirim.
    Eski seriler hakkındaki yorumların bu cihaz için geçerli olmadığını belirtmek isterim.
    Klimanın soğutma ve ısıtmasından bazı hatırlatmaları belirteyim.
    Klimayı genelde yazın 26 derecede kullanıyoruz.
    Klima kullanma klavuzunda;
    Soğutma modunda, çalışırken dış ünite dursa dahi iç ünite üflemeye devam eder.

Isıtma modunda, iç ortam sıcaklığı ayar sıcaklığına ulaşıp bir süre çalışmaya devam ettikten sonra dış ünite durduğunda iç ünite de durmaktadır.

• Yani ayar sıcaklığına ulaştıktan sonra iç ünite hava üflemeyi durdurur.

Bu bir arıza değildir.

Son olarak klimadan şimdilik çok memnunuz.
    İç ünite çok şık şekilde dizayn edlimiş,görsel olarak çok hoşuma gitti mükemmel diyebilirim.
    35 derece oda sıcaklığını 2 saatte 27 dereceye düşürdü.
    Klimanın tüketim testini de yapıp en kısa sürede paylaşacağım.

Gree Lomo A++ Klima

Gree Lomo A++ Klima

Gree Lomo A++ Klima

Gree Lomo A++ Klima

Gree Lomo A++ Klima

Gree Lomo A++ Klima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat6363 -- 23 Ağustos 2016; 16:49:03 >

• Hayırlı olsun, dış üniteninde resmini ekleyebilir misiniz? İnternette GREE marka için kronik sensör arızası yorumları var. Birde sanırım servisi her yerde olmayabiliyor.

• Sensör sorunu ısıtma modunda ortaya çıktığı söyleniyor. Güzel cihaz hayırlısı olsun. Servisten yana şanslıymışsınız. Herkes vakumlama yapmıyor yapsada 1-2 dk da göstermelik iş yapıyorlar. Ülkemizdeki servis zihniyeti bu işte.
  • Klimanın tasarımı güzel, sadece kumandası biraz daha güzel yapılabilirmiş. Umarım sorunsuz, uzun yıllar kullanabilirsiniz. İlk, bir kaç faturanız gelince, tütekim değerlerinide paylaşır mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Klimanın tasarımı güzel, sadece kumandası biraz daha güzel yapılabilirmiş. Umarım sorunsuz, uzun yıllar kullanabilirsiniz. İlk, bir kaç faturanız gelince, tütekim değerlerinide paylaşır mısınız?

Sağolun sayın CoderMX..

Evet tasarımı çok güzel klimadan şuana kadar memnunuz,soğutması iyi,ısıtmada da bu hafta sonu test yapacağım,düşük fanda da test edeceğim bu cihazı genelde düşük fanda arıza/hata kodu veriliyormuş Gree Sezonsal ürünlerde yapacağım testte de bu hata/arıza kodu hakkında bilgi paylaşımlarını yapacağım.

Elektrik tüketimi konusunda da haftasonu bilgi vereceğim hocam.
  • Sizin Kod Uyumsuzluğuna Makul Bir Açıklama Yapılmış mıydı?
  • Bana kalsa sadece kartı değiştirerek bile çözebilirler bu işi, zira kasa ve evap sisteminde değişen bir şey yok aslında, çok büyük donanımsal farklılıklar yok ise Bir daha gaz topla, yine iç inite sök, yine vakum yap vs uğraşmaktansa.
    Öte yandan, zaten hakkınız olan bir şey için neden sonradan eziyet çekesiniz diye de düşünmüyor değilim.
  • Cross fan :)
    hayırlı Akşamlar.
  • Aslinda uygulamalariniz ile şu anki sonuçlari arasinda ben baģ kuramadım.

Kaldi ki sensorler oyle iki sallaninca bozulacak konponnetler de degildir ki siz temizlik yaparken sarsintidan deger degistirsinler. Normalde setlenen isiya GELINCE durmak veya kismak yerine, setlenen degere yaklasinca alt frekans, daha yaklasinca daha alt frekans ve setlenen degere gelince minimal dongu olan 48hertze iner orada calismaya devam eder, ne zaman ki setlenen ic ortam ile dis ortam degerleri birbirine 5 dereceden asagida gorurse o zaman durur şeklinde programlanirlar. Sensorler bilgiyi gonderir, ana islemci 5 ayri sensorden gelen bilgiyi sentezleyip hareket eder. Bu bilgiler dogrultusunda kompresore hareket frekans bilgileri gider zaten. Kompresor ne kadar üst frekansta ise sıkıştırma, dolayisi ile cikis isisi buna gore degisiklik gosterir.

Bu bilgiler ekseninde yaptiginiz temizlik islemi bu donguyu nasil etkileyebilir onu dusunmek lazim.

• Yalniz itirafimdir mi, hayatimda uyudugum en tatli uyku, berber koltugundaki uykudur, gidince soyluyorum zaten "ben uyumaya geldim" diye

Kullanmayi sevdigim bir cumle var

"Sorun yoksa, soeun yok"

• quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Aslinda uygulamalariniz ile şu anki sonuçlari arasinda ben baģ kuramadım.

Kaldi ki sensorler oyle iki sallaninca bozulacak konponnetler de degildir ki siz temizlik yaparken sarsintidan deger degistirsinler. Normalde setlenen isiya GELINCE durmak veya kismak yerine, setlenen degere yaklasinca alt frekans, daha yaklasinca daha alt frekans ve setlenen degere gelince minimal dongu olan 48hertze iner orada calismaya devam eder, ne zaman ki setlenen ic ortam ile dis ortam degerleri birbirine 5 dereceden asagida gorurse o zaman durur şeklinde programlanirlar. Sensorler bilgiyi gonderir, ana islemci 5 ayri sensorden gelen bilgiyi sentezleyip hareket eder. Bu bilgiler dogrultusunda kompresore hareket frekans bilgileri gider zaten. Kompresor ne kadar üst frekansta ise sıkıştırma, dolayisi ile cikis isisi buna gore degisiklik gosterir.

Bu bilgiler ekseninde yaptiginiz temizlik islemi bu donguyu nasil etkileyebilir onu dusunmek lazim.

Zaman ayırıp düşüncelerinizi paylaştığınız için, ayrıca teşekkür ederim Adem bey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 25 Ağustos 2016; 0:19:54 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.