Neredeyse 10 yıl aradan sonra bir Gree klima daha aldım sevgili arkadaşlar :) Eski konu aşağıda; https://forum.donanimhaber.com/gree-9000btu-klima-aldim-izlenimlerim--45195072 Bu aleti alma sebebim ise sevgili ev sahibim 18m2 salona 24000btu on/off arçelik klima koymuş. 15 günde 500 tl'den fazla fatura geldi. Gürültüden evde durulmaz oldu. Yaz gelmeden fiyatlar uygunken bir klima çözeyim dedim. Bu aldığım giriş seviyesi. Basit incelemem buna göre. Bütçe daha fazla olsaydı Fairy almak isterdim. Eski klima sökümü + yeni klima montajı dahil 4000 TL fiyat teklifi aldım. montaj sırasında ustaları Türk kahvesiyle oyalarken kahve bitene kadar vakum yapıldı :) Gree'lerde artık kutudan montaj seti çıkmıyor. Ustalar kendileri montaj kaidesi, lastik takozları getirdi. Büyükçe bir makara ile vrf sistemlerde kullandıklarını iddia ettikleri kendinden izolatörlü bakır boruyu ihtiyaç kadar kestiler.
Dümdüz inverter klima işte arkadaşlar. Gree giriş seviyesinde 10 yılda sadece inverter olması değişmiş. Kalan herşey aynı. Umarım kalitesi de aynıdır :) |
GREE Viola 12000 BTU klima aldım, izlenimlerim.
-
-
Merhaba. Yeni klimanız hayırlı olsun. Vakum işleminin atlanmamış olması güzel olmuş. Ses seviyesinden de memnun kalmanız çok güzel. Kullandıkça performansa dair görüşlerinizi de şahsım adına merakla bekliyor olacağım.
Saygılarımla...
-
quote:
Orijinalden alıntı: klima5505Merhaba. Yeni klimanız hayırlı olsun. Vakum işleminin atlanmamış olması güzel olmuş. Ses seviyesinden de memnun kalmanız çok güzel. Kullandıkça performansa dair görüşlerinizi de şahsım adına merakla bekliyor olacağım.
Saygılarımla...
çok teşekkürler. hanımı wifi'li versiyon için ikna edemedim. eve geldiğinde sen basarsın kumandanın tuşuna diyor. ne gerek var diyor. 800 tl çok diyor. diyor da diyor :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: command_4çok teşekkürler. hanımı wifi'li versiyon için ikna edemedim. eve geldiğinde sen basarsın kumandanın tuşuna diyor. ne gerek var diyor. 800 tl çok diyor. diyor da diyor :)
Alıntıları GösterRica ederim :)
Wi-Fi durumu da gülün dikeni olmuş doğrusu :) Gerçi fiyat da sanki biraz tuzluymuş,aradaki fiyat farkı açısından.
Saygılarımla...
-
hayırlı olsun memnun musuz acaba bende almayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
on-off olan gree 5 sene kullandım ve sattım,kesinlikle asla sorun çıkarmadı. daha uzun yıllar giderdi ama on-off olması rahatsız ediciydi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X