Şimdi Ara

GrEEcE de SOM+5 ve SUN+5 64 LVL SPEARLAR SATILIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: QeLeBeQ

Troyda olsaydı ona yakın fiyatlara alıcı bulurdu ama diğer serverler için o fiyat hakikaten çok fazla

Xian da daha çok para eder ben athenste oynuyorum.
  • kardeşim çok güsel haberim var sana greece de adam sun set küpe shield weapon arıyor bas bas bağırıyor $ ile ödicekmiş visa wu ile de ödeyebilirmiş adamın adı

EndlessLove2

Hadi gene iyisin
  • pardon yazmayı unutmuşum 8d
  • herkesede güvenilmiyor, BusterBlader (eski Mougli) 1250$ werdi sosun spear + sosun eldivene zamanında ama adama önce parayı yolla dedik yok bi itemi verin dedi.. analaşamadık eğer elden veya canlı satış olursa böyle bi sorun olmaz.
  • aman diyim kardes..busterblader sakat adam.. vakt-i zamaninda cok samimi yaklasti dilimiz yandi. ayrica motec.. ona da dikkat. son zamanlarin gozde scammer'lari bunlar.. motec'in su anda kullandigi sun protector set qdevil_X'e ait mesela adam bunun yuzunden oyunu birakti.
  • Tabiki dedğim gibi güven karşı taraftan sağlanmalı önce. karşıdaki insan ne kadar az güvenirse sende o kadar az gvüeniorsun ona. böylece anlaşma olmuyor. Keşke Premium olmasaydı bir çok karaktere dağılmış durumda çok fazla item mavcut ama toplayamıyoruz. oyuna (özellikle eski serverlara) herhangi bi saatte girmek imkansız. 3000kapasiteli serverlarda zaten en az 500tanesinin stall(pazar) charı olduğunu düşünürsek oyun oynamak paralı veya crackli softmode üyeleri için bir uğraşken oyuna normal girmeye çalışanlar için eziyet.

Yakında bu başlığı değiştrip size 8derece sos+4 pro set 72-77 arası+4 full blue +4 set 72-77 arası full blue garment set ve birçeok sos som sun item resmi koyamayı düşünüyorum. (eğer girebilirsem:/)
  • SATILIK ELDiVEN SUN +5 PROTECTOR

GrEEcE de SOM+5 ve SUN+5 64 LVL SPEARLAR SATILIK

320 mil oyun parsına satılıktır. SERVER AYNI GREECE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex-namelessone -- 7 Temmuz 2007; 0:08:00 >
  • sosun speara phy atak eklendi..

• 1 gold.. güzel fiyat :D

hee birde çok pahalı abi yaw. ben sun u söylediğin fiyatın 1,5 milyonda birine aldım :D bu develüasyon çok kötü bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raytracer -- 8 Temmuz 2007; 4:52:57 >
  • "0" golda da koydum yin almadılar.
    serverdaki fiyatlar Kuwait liler yüzünden arttı bnde istemezdim ama işte adamlar aç napalım :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: raytracer

1 gold.. güzel fiyat :D

hee birde çok pahalı abi yaw. ben sun u söylediğin fiyatın 1,5 milyonda birine aldım :D bu develüasyon çok kötü bişi

ya hacı bana sanal kart kullanmasını ögret plz :D
    ----------------------------------------------------

bırakn olm greece i,ben bıraktım kafam rahat :D
  • öğreteyim jnm...

greece bırakılır mı olm.. sun silahlar çok ucuz :P
  • Az önce gördün işte o kadar SUN u olan adama dayanmak zor. JrSindy bi yadnan Angelique bi yandan q8devil bi yandan +7 glavieler sonra neden ölüoruz:)
  • saat 03:47 hala trafic war giremiom saol gece gece güldürdün

quote:

Orjinalden alıntı: ex-namelessone

SoSUN spear için açılış 1.5 Milyar oyun parası 800$ Nakittir.
    1.6 Milyar oyun parası veya 900$ verene satılıcaktır.

Ödeme şekli Nakit için Banka havalesi - western union olabilir.

Server Greece dir .(istanbul - Ankara - Bursa - Balıkesir - İzmir gibi illerde Elden satış yapılabilir.)

SoMOON spear için açılış değeri 500 milyon oyun parasıdır nakit olarak 270$ Nakittir.

600mil oyun parası veya 320$ verene direk satılacaktır.

Aynı ödeme şekilleri geçerlidir. (Not SoM spearda STR değeri 4 olmuştur hergün biraz daha geliştirlmektedir itemler.)

Burdan veya oyunda 1072 karakterinden ulaşılabilir. İyi oyunlar.

Edit = yazım yanlışı

• İtemler süper ama parada o kadr fazla büyük ihtimal kimse almazz.(Çok zor çıkar).
  • macfish beni geçti sun+7 full blue bowu 2Milyara satıyor :)

Bu arada bide şu sword mevcut..

• #SWORD SATILDI#
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.