Şimdi Ara

GrEEcE de SOM+5 ve SUN+5 64 LVL SPEARLAR SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  GrEEcE de SOM+5 ve SUN+5 64 LVL SPEARLAR SATILIK

SoSUN spear için açılış 1.5 Milyar oyun parası 800$ Nakittir.
    1.6 Milyar oyun parası veya 900$ verene satılıcaktır.

Ödeme şekli Nakit için Banka havalesi - western union olabilir.

Server Greece dir .(istanbul - Ankara - Bursa - Balıkesir - İzmir gibi illerde Elden satış yapılabilir.)

SoMOON spear için açılış değeri 500 milyon oyun parasıdır nakit olarak 270$ Nakittir.

600mil oyun parası veya 320$ verene direk satılacaktır.

Aynı ödeme şekilleri geçerlidir. (Not SoM spearda STR değeri 4 olmuştur hergün biraz daha geliştirlmektedir itemler.)

Burdan veya oyunda 1072 karakterinden ulaşılabilir. İyi oyunlar.

Edit = yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex-namelessone -- 27 Haziran 2007; 0:21:16 >

• ohaa desem yeridir yani bizim serverde 700-900m arası tüm 64 sosun weaponlar bu arada bizim server alps dün stalda 64 sosun kalkan gördüm+5di adam 999.999.999 koymuş offers yazıodu biri gildi 550m verdi kabul etmedi sonra fiyatı 750m yapıp afk oldu br22di http://img207.imageshack.us/my.php?image=sro2007062206051848fb8.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpertr

ohaa desem yeridir yani bizim serverde 700-900m arası tüm 64 sosun weaponlar bu arada bizim server alps dün stalda 64 sosun kalkan gördüm+5di adam 999.999.999 koymuş offers yazıodu biri gildi 550m verdi kabul etmedi sonra fiyatı 750m yapıp afk oldu br22di http://img207.imageshack.us/my.php?image=sro2007062206051848fb8.jpg
    Zaten GREECE de de sosun shieldlerin fiyatı yaklaşık 800mil altındır. ama silah olarak sword ve blade 1mil. spear ve glavie ise 1.5mil civarlarındadır. eğer inanmıyorsanız GREECE de bir char açıp WTB SuN XXX die bAğırabilirsiniz ama cevap gelmiyeceğine eminim.Çünkü kimse satmamakta. Oyunu bırakıcağım için satıyorum bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: ex-namelessone

Zaten GREECE de de sosun shieldlerin fiyatı yaklaşık 800mil altındır. ama silah olarak sword ve blade 1mil. spear ve glavie ise 1.5mil civarlarındadır. eğer inanmıyorsanız GREECE de bir char açıp WTB SuN XXX die bAğırabilirsiniz ama cevap gelmiyeceğine eminim.Çünkü kimse satmamakta. Oyunu bırakıcağım için satıyorum bilginize.

Alıntıları Göster
    10m $ 3.68 dolar olduğunu hesaplarsak 100m = 36.8 $ dolar yapar 1bb = 368 $ yapar 2bb desen 736$ yapar 2milyar golddan bahsediyorum. ölücü deilim ama. sun +5 crt 16 blade i 400$ a aldım arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qbert -- 27 Haziran 2007; 22:34:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Qbert

10m $ 3.68 dolar olduğunu hesaplarsak 100m = 36.8 $ dolar yapar 1bb = 368 $ yapar 2bb desen 736$ yapar 2milyar golddan bahsediyorum. ölücü deilim ama. sun +5 crt 16 blade i 400$ a aldım arkadaşım.

Alıntıları Göster
    400$ yaklaşık 800mil gold oyun parası olarak, bnde GREECE den bahsediorum burda swrod ve blade 1mil civarı glavie ve spear 1.5civarı diyorum. Acaba benmi yazamıyorum yoxa okunmuyormu=?
  • quote:

400$ yaklaşık 800mil gold oyun parası olarak, bnde GREECE den bahsediorum burda swrod ve blade 1mil civarı glavie ve spear 1.5civarı diyorum. Acaba benmi yazamıyorum yoxa okunmuyormu=?

Alıntıları Göster
    powerlevel'de yazan gold fiyatlarina aldanmayin..
    araci kurulustan degil de birinci elden gold aldiginiz zaman 10m gold 4$ ve daha asagisina denk geliyor. hatta su kadarini da soyliyim, greece'de 1 milyar gold 190$'dan satiliyor su anda.. misir'li birisini bulmaniz yeterli

oyun parasi olarak degil de; reel olarak bictigin deger biraz fazla. yanlis anlama, senin satisini kolaylastirmak acisindan soyluyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feversea -- 28 Haziran 2007; 2:00:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: feversea

powerlevel'de yazan gold fiyatlarina aldanmayin..
    araci kurulustan degil de birinci elden gold aldiginiz zaman 10m gold 4$ ve daha asagisina denk geliyor. hatta su kadarini da soyliyim, greece'de 1 milyar gold 190$'dan satiliyor su anda.. misir'li birisini bulmaniz yeterli

oyun parasi olarak degil de; reel olarak bictigin deger biraz fazla. yanlis anlama, senin satisini kolaylastirmak acisindan soyluyorum..

Alıntıları Göster
    genelde 5$ a 10mil gold alınıor serverda ve aşırı derecede SoX item olduğu için fiyatlar uçmuş durumda. Poverlvl gold fiyatları değil zaten item satan siteleri biliorsanız orda çıplak Sun ların 800$ fiyata satıldığını görürüsünz. bende isterdim ucuza alıp satmak ama server genelinde fiyatlar uçuk ve satış neredeyse yok denicek kadar az. İnsalar ya trade ediyor biribirleriyle yada e-bay dan satış yapıyor. Ama Banka hesabım TR üzerinde olduğu ve Pay-Pal ın TR ye para gönderiminde isteksiz olduğunu bildiğim için böyle bir yola girmek istemiyorum. Umarım 1milyar goldu 190$ a alan olur ki 285$ a 1.5 mil bulur bende oyun parası ile satışı yaparım. İyi oyunlar.

• quote:

genelde 5$ a 10mil gold alınıor serverda ve aşırı derecede SoX item olduğu için fiyatlar uçmuş durumda. Poverlvl gold fiyatları değil zaten item satan siteleri biliorsanız orda çıplak Sun ların 800$ fiyata satıldığını görürüsünz. bende isterdim ucuza alıp satmak ama server genelinde fiyatlar uçuk ve satış neredeyse yok denicek kadar az. İnsalar ya trade ediyor biribirleriyle yada e-bay dan satış yapıyor. Ama Banka hesabım TR üzerinde olduğu ve Pay-Pal ın TR ye para gönderiminde isteksiz olduğunu bildiğim için böyle bir yola girmek istemiyorum. Umarım 1milyar goldu 190$ a alan olur ki 285$ a 1.5 mil bulur bende oyun parası ile satışı yaparım. İyi oyunlar.

Alıntıları Göster
    SoSUN speara STR eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex-namelessone -- 29 Haziran 2007; 3:47:06 >

• quote:

SoSUN speara STR eklendi.

Alıntıları Göster
    SATIŞ HALA DEVAM ETMEKTEDiR, TEKLiFLER BEKLENMEKTEDiR.

• quote:

SATIŞ HALA DEVAM ETMEKTEDiR, TEKLiFLER BEKLENMEKTEDiR.

Alıntıları Göster
    kardeş zaten 90 lvl gelıor o kadar parayı kımse vermez sen bır an once elınden çıkartmaya baqta elnde patlamasın 100me filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabiaakgun93

kardeş zaten 90 lvl gelıor o kadar parayı kımse vermez sen bır an once elınden çıkartmaya baqta elnde patlamasın 100me filan

Alıntıları Göster
    çoook pahalı hangi enayı alır bunu 270 deil 250 ye char var yauw yapma allah aşkına

bazı adamlarda 30 lvl üstü sos kollukları 6m e satıyolar

piyasa fırlarsa ezikler mezikler ne b*k yiyecek yaa!!!

geçen gün lvl 52 sos +4 glavie 45 m e gördüm NERDE BU PİYASA

YEMİN EDERİM ispatıda var ama şehir dışındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: D_yNaMi_C

çoook pahalı hangi enayı alır bunu 270 deil 250 ye char var yauw yapma allah aşkına

bazı adamlarda 30 lvl üstü sos kollukları 6m e satıyolar

piyasa fırlarsa ezikler mezikler ne b*k yiyecek yaa!!!

geçen gün lvl 52 sos +4 glavie 45 m e gördüm NERDE BU PİYASA

YEMİN EDERİM ispatıda var ama şehir dışındayım

Alıntıları Göster
    fıyat uçmus durumda pasıfıcde sun spear +5 ın fıyatı sadece 100€
    bu kadara satacagını tahmın etmıorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

fıyat uçmus durumda pasıfıcde sun spear +5 ın fıyatı sadece 100€
    bu kadara satacagını tahmın etmıorum

Alıntıları Göster
    @ rabiaakkun93 = sen bekle 90 lvl ı gelince istediğin gibi oynarsın 1sene sonra.

@D_ynamic_ = bunlar son derece silahlar ve "1" sene daha böyle olucak eğer oyunda int kadarkter oynuyorsanız silahın ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz.

@bora563 = eğer 100milyona 64+5 sun spear warsa pasificte yarın hemen char açıyorum ama burda bana SS koyucaksın.

Serverlara göre fiyatların değiştğini söylemiştim hala inanamamakta diretiyorsunuz.

SATIŞ HALA GEÇERLİDİR.

• quote:

@ rabiaakkun93 = sen bekle 90 lvl ı gelince istediğin gibi oynarsın 1sene sonra.

@D_ynamic_ = bunlar son derece silahlar ve "1" sene daha böyle olucak eğer oyunda int kadarkter oynuyorsanız silahın ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz.

@bora563 = eğer 100milyona 64+5 sun spear warsa pasificte yarın hemen char açıyorum ama burda bana SS koyucaksın.

Serverlara göre fiyatların değiştğini söylemiştim hala inanamamakta diretiyorsunuz.

SATIŞ HALA GEÇERLİDİR.

Alıntıları Göster
    Sun glavieli Ansin adındaki char yalnıs hatırlamıyosam 750 ytl satılıyodu burda (sun glaviesi ve itemleri dahil) windilly adındaki diyer bi charda full sun itemler sun +7 glaviesiyle birlikte 1000-1500$ civarında satılıyodu hatrladıgım kadarıyla bu fıyatları goz onunde bulundurucak olursak senın itemlerın fiyatı bana göre cok ucuk geldı ama itemler senın istedıgın degerı bıcebılrsın ama bu fiyata satabılcegını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: a.candemir

Sun glavieli Ansin adındaki char yalnıs hatırlamıyosam 750 ytl satılıyodu burda (sun glaviesi ve itemleri dahil) windilly adındaki diyer bi charda full sun itemler sun +7 glaviesiyle birlikte 1000-1500$ civarında satılıyodu hatrladıgım kadarıyla bu fıyatları goz onunde bulundurucak olursak senın itemlerın fiyatı bana göre cok ucuk geldı ama itemler senın istedıgın degerı bıcebılrsın ama bu fiyata satabılcegını sanmıyorum

Alıntıları Göster
    ...... anlamamk için sanırım çabalıyorsunuz. ama nyse BİR kez daha deniyeyim. KENSİ SERVERINIZLA KIYASLAMAKTAN VAZGEÇİN!!! Daha önce açıkladım
    bi adet charınızla GREECE SERVER ında bi char açın fiyatları görün veysa satılık SUN bulabilirseniz onada sayguı duyarım. KİMSEYE ZORLA BİŞEY SATTIĞIM YOK,KIYASLAMA YAPMAK İSTİYORSANIZ bunu hangi char daha güçlü konularında yapmanızı öneririm her seferinde aynı şeyi söylemekten bıktım.Bende FULL BLUE +4 setli Full farlı Blader karakteriimi 750 milyona satıyordum. Bu lafım sadece boş konuşan arkadaşlara üzerindeki setin (sadece protector ve garmentların ortalama fiyatı 50 mil) 2seti oldunu düşünelim 12 parça X 50 milyon = 600milyon gold setler Aksesuarlar ve Blade + kalkanı katalım 200de onlar diorum ki daha fazla eder. 800milyon gold.eder charı çıplak bırakan. 1milyon gold otalama 1ytl. Yani ben charı çıplak full farmlı blade olarak satsam 300milyona herkesin yaptığı gibi üzerinde dandik itemlerle itemleri 800e satsam bi char 1milyarı geçer ama insanlar oyundan zewk alsın diye kasıldığı şekilde weriorlar. Artık siz düşünün Ticari kafnız nasıl çalışırsa öyle yapın.

• quote:

...... anlamamk için sanırım çabalıyorsunuz. ama nyse BİR kez daha deniyeyim. KENSİ SERVERINIZLA KIYASLAMAKTAN VAZGEÇİN!!! Daha önce açıkladım
    bi adet charınızla GREECE SERVER ında bi char açın fiyatları görün veysa satılık SUN bulabilirseniz onada sayguı duyarım. KİMSEYE ZORLA BİŞEY SATTIĞIM YOK,KIYASLAMA YAPMAK İSTİYORSANIZ bunu hangi char daha güçlü konularında yapmanızı öneririm her seferinde aynı şeyi söylemekten bıktım.Bende FULL BLUE +4 setli Full farlı Blader karakteriimi 750 milyona satıyordum. Bu lafım sadece boş konuşan arkadaşlara üzerindeki setin (sadece protector ve garmentların ortalama fiyatı 50 mil) 2seti oldunu düşünelim 12 parça X 50 milyon = 600milyon gold setler Aksesuarlar ve Blade + kalkanı katalım 200de onlar diorum ki daha fazla eder. 800milyon gold.eder charı çıplak bırakan. 1milyon gold otalama 1ytl. Yani ben charı çıplak full farmlı blade olarak satsam 300milyona herkesin yaptığı gibi üzerinde dandik itemlerle itemleri 800e satsam bi char 1milyarı geçer ama insanlar oyundan zewk alsın diye kasıldığı şekilde weriorlar. Artık siz düşünün Ticari kafnız nasıl çalışırsa öyle yapın.

Alıntıları Göster
    İtem senini keyif senin bu fiyatlara satabılırsen ne mutlu sana ....

• quote:

Orijinalden alıntı: KissMyNuke

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Satis yapmaya calisan insanlara engel olmazsaniz sevinirim(z).
    Almak isteyenler satici ile gorussun, yoksa gereksiz mesaj atmayin. silinecektir.

bunlar her turlu satis konusu icin gecerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feversea

Satis yapmaya calisan insanlara engel olmazsaniz sevinirim(z).
    Almak isteyenler satici ile gorussun, yoksa gereksiz mesaj atmayin. silinecektir.

bunlar her turlu satis konusu icin gecerlidir.

Alıntıları Göster
    @Feversea
    Absürd mesaj sahiplerine uyarı puanı hediye etmeyi unutma.
    Ne verirsen elinle, o gelir seninle.

• quote:

Orijinalden alıntı: KissMyNuke

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. İlginiz için sanırım SOM için alıcı buldum. ama daha kesin bişey yok. satıldığı zaman buradan kaldıracağım.
  • Troyda olsaydı ona yakın fiyatlara alıcı bulurdu ama diğer serverler için o fiyat hakikaten çok fazla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.