Şimdi Ara

Greece'de ucuz 50 lvl full int char satılıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan öncede bir çok char sattım ve her charımı sattıktan sonra oynamama kararı aldım ancak dayanamadım ve yine oynadım.Ama bu kez kararlıyım daha 50 lvl'ken satıp kurtulmak istiyorum ve bu oyundan biraz sosyal hayatıma geri dönmek istiyorum..

Char hakkında ki bilgilere gelince

Char greece serverın'da olup 50 lvl ve full int'tir.Arkadaşlar hatta hiç açıklamaya gerek yok ben direk resimleri koyim zaten herşey orada anlaşılır.Char fiyatı hakkında ise önce sizin tekliflerinizii dinlemek istiyorum..Azda olsa pazarlık payı olabilir.Lütfen alıcılar tekliflerini belirtsinler ve son olarakta oyunu bırakmanız hem sizin hem de çevrenizdekilerin açısından muhteşem olacaktır en azından bir düşünün derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark44 -- 27 Temmuz 2007; 10:37:51 >

• Char fiyatınu 100 ytl olarak belirledim lütfen acil tekliflerinizi bekliyorum char İstanbul'dan elden verilecektir...
  • İtemler harika ötesi. Birazda sp kasılsaymış iyi olucakmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seventh

İtemler harika ötesi. Birazda sp kasılsaymış iyi olucakmış

Sağol.

Evet sp sorunu var ama onu ileride halletmeyi düşünüyodum.Yapamadan satmak zorunda kaldım
  • Char fiyatı 85 ytl'ye düşmüştür.Bilginize...
  • grecee de oyun parasına herculeste full str glavie 35 olcak char takas olunur çooookk çoook çook ucuza vercem haberınız olsun ss lerı msn de atarım : emrehanmutlu_0@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.