Şimdi Ara

Greece in ilk tiger girl ü kesildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Destur bea level 31 adam var ha ! yaw nasıl yapıyolar bunu robot gibi kasıyolar yaw.çok ilginç bi durum
  • yaw merak ettım su bot meselesını bı gondersene dosyaları???

Beyler lvl 31 olan adamın nasıl 31 olduğunu söleyebilirim aynı yöntemi bende yaptım ve adminle karşılaştım banlandım
    greece te lvl 30+3251 spsi olan adamım gitti
    olay basit o eleman ve ben proxy ile yeni servere bağlandık
    isim değiştirme ve bazı prolar yardımı ile greece serverine bağlandık
    sonrası malum
    isterseniz size dosyayıda yollaya bilirim nede olsa server açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GlavieMaster_ -- 26 Mayıs 2006; 20:40:49 >
  • ben açılmazdan önce söledim inamadılar biz geçemeyiz onları
  • beyle rşu an oyun bot yok çünkü orjinal botun yeni yaması henüz çıkmadı adamlar botsuz kasıyolar yani ama gold la kastıkları ve intci oldukları için hızlıdırlar botun yaması çıkarsa size hbr veriim ki o zmn bilin ki botla kasma devri tekrar başlamıştır :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TuqBa_

Beyler lvl 31 olan adamın nasıl 31 olduğunu söleyebilirim aynı yöntemi bende yaptım ve adminle karşılaştım banlandım
    sonrası malum

Bi zahmet gerkli araç gerçleri verebilrsen bizde bakalım,
    bu dediğin başka serverdan char mı aktarma oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TuqBa_

sonrası malum

Anladığım kadarıyla başka serverdaki adamını bu servera kaydırmışın doğru mu? eğer doğruysa foruma yaz eski adamıyla oynamak isteyen bu serverda da dvm etcek adamlar buraya aktarsınlar müthiş olur serverda bissürü 30+ türk var hem de 2. günde vietnamlılara döndük

• oo ole bi aktarma varsa biz Guildce geceriz
  • Topluca geçiş topluca banlanış
  • Bence öyle olmasın o zaman yeni serverın ne anlamı kaldı
  • Dün saat 5 gibi girdim TigerGirls diye biri 4 tane kesti tiger girl.Anlamadım gitti.
  • O 30 lvl olanlar server acılmadan önce oyuna girenler bildiğime gore
  • baba al netten silki kes atlşa leveli oh keçi gibi ayrıca bize neee şsaka baba helall olsun yaww
  • Ne var ki ? Silk satin alirsin gold premium alirsin kasarsin %100 exp aliyosun.
  • Yöntem güzel aslında şu maymunlardan alıoruz geriye 12 silk kalıyo onlada 1 day silver ticket almak lazım gün boyunca kasıcağım bi zamanda aliyim bari ama %50 exp silver...% olayıda nasıl oluyo bi açıklarsanız mesela %100 derken 400 exp veren bişi kestiğimizde 800 mü kaç exp vericek???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melonline -- 1 Haziran 2006; 2:52:42 >
  • silver ticker ve gold ticket lar günde sadece üç saat % 50 veya % 100 ex. veriyor.
    Tüm gün kullanamıyorsunuz. Eğer tek günlük silver ticket aldığınızda benzer scroll'lar gibi sağ klikleyip açıyorsunuz ve o andan itibaren 3 saat geri saymaya başlıyor. O süre boyunca 100 ex gelen her yaratıktan 150 ex almaya başlıyorsunuz
  • abiler inanmayacaksınız ama ben az önce lvl 53 karekter gördüm. daha bir hafta olmadı yaaaa.
  • Bu dediin tiger girl olayında ben de Jangan yakınlarındaydım. hatta tam gidiodum ki öldüünü duydum daha sonra geri dönerken jangan duvarları yanında white tiger ELİTE gördüm yani tiger girl le çıkanlardan. ben de lvl 10 dum. Greece yeni açıldıından tab a bastım bi vurdum crit 5 sonrasını tahmin edersiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.