Şimdi Ara

Greece in ilk tiger girl ü kesildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O anki yeri görmeliydiniz mahşer yeri gibiydi mübarek south gate in önüne çekmişler tiger girlü rainbow diye biri kesti

• bu ne hız böle yaw bunlar yarın ureuchiyi öbür günde iso yu eller valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: _battal_

bu ne hız böle yaw bunlar yarın ureuchiyi öbür günde iso yu eller valla
    ewt
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanlizsarki

ewt

Alıntıları Göster
    lvl 31 adam var serverda
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTaLiLBiT

lvl 31 adam var serverda

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: JusTaLiLBiT

lvl 31 adam var serverda

şakamı bu

nası olur

beynim durdu - mantığım çalışmıyo

akli dengemi kaybettim

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_gunay

O anki yeri görmeliydiniz mahşer yeri gibiydi mübarek south gate in önüne çekmişler tiger girlü rainbow diye biri kesti

tiger girl ü kesmekte ne var ya büyü yapmadan bile keserim onu bana mavi geliyo :D:D

beyler bu greece daha yeni bi server mı
    eğer öleyse adamlar coşmuş yarın öbür gün bırak ureuchi yu isyutaru yu bile keserler

• quote:

Orijinalden alıntı: SSlyvanaSS

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_gunay

O anki yeri görmeliydiniz mahşer yeri gibiydi mübarek south gate in önüne çekmişler tiger girlü rainbow diye biri kesti

tiger girl ü kesmekte ne var ya büyü yapmadan bile keserim onu bana mavi geliyo :D:D

beyler bu greece daha yeni bi server mı
    eğer öleyse adamlar coşmuş yarın öbür gün bırak ureuchi yu isyutaru yu bile keserler
    yepis yeni 2 -3 saat önce açıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _battal_

yepis yeni 2 -3 saat önce açıldı

Alıntıları Göster
    walla adam bağırıyodu wtb lvl 30 spear die sordum 30 dedi adam 31 olcakmış bilmiyom
  • quote:

walla adam bağırıyodu wtb lvl 30 spear die sordum 30 dedi adam 31 olcakmış bilmiyom

Alıntıları Göster
    bende 12 oldum neyse 1 hafta sonra giricem ztn 1 hafta giremicem sonra dvm ederim kasmaya ulan tamda sınav haftası server açtılar yaaww aq böyle işin
  • quote:

Alıntıları Göster
    31 LVL olan arkadaş android falan mı ne ya bu hayır hangi questi yaptında 1 milyon exp aldın ne iş anlamadım du bakalım silk te bilmediğimiz bişeler dönmeye başladı galiba

• YUUUHH
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyhanSipahi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    tiger girl kesilirken ordaydım... ilk bulanlardan biriyim.. ama tamamen şanssızlıktan dc yedim... Belki dc yemeseydim ben kesebilirdim.. şans işte

level olayına gelince 1 günlük ticket ile white tiger questi ile birlikte başlayın bakın nasıl level alınıyor... Öğlen saat 2 gibi çıktım ve şu an 26 levelim orda... Ancak inanılmaz derecede botcular birliği toplanmış durumda... Athens den tanıdık botcuların hepsine orda rastladım.. örneğin ; 7seo , skulls , blood thrist , hiepsimu , sword dancer , rainbow vs vs vs.... nasıl yaptılar bilmiyorum party lerine girdiğimde boşuna bu server da kasıyorum dedim... en düşük olan 30 level idi.. 7seo 33 idi.. ilk çıkan uruchiyi kesmeye gittiler ancak hepsi intci olduklarından kesemezler diye tahmin ediyorum.. zaten çok da fazla beklemedim çıktım... Siz guild açana kadar isyutaru keserlerse şaşırmayın...

En iyisi evli evine köylü köyüne... Ben athens imde mutluyum.. Yaşasın 70 lvl

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.CoWbOy

tiger girl kesilirken ordaydım... ilk bulanlardan biriyim.. ama tamamen şanssızlıktan dc yedim... Belki dc yemeseydim ben kesebilirdim.. şans işte

level olayına gelince 1 günlük ticket ile white tiger questi ile birlikte başlayın bakın nasıl level alınıyor... Öğlen saat 2 gibi çıktım ve şu an 26 levelim orda... Ancak inanılmaz derecede botcular birliği toplanmış durumda... Athens den tanıdık botcuların hepsine orda rastladım.. örneğin ; 7seo , skulls , blood thrist , hiepsimu , sword dancer , rainbow vs vs vs.... nasıl yaptılar bilmiyorum party lerine girdiğimde boşuna bu server da kasıyorum dedim... en düşük olan 30 level idi.. 7seo 33 idi.. ilk çıkan uruchiyi kesmeye gittiler ancak hepsi intci olduklarından kesemezler diye tahmin ediyorum.. zaten çok da fazla beklemedim çıktım... Siz guild açana kadar isyutaru keserlerse şaşırmayın...

En iyisi evli evine köylü köyüne... Ben athens imde mutluyum.. Yaşasın 70 lvl

Alıntıları Göster
    bende knight a dönecem yaaw sıktı bu hiç heyecanlı bi yanı yok ben atraksiyon istiyom cz fln istiyom bunda hiç öyle şeyler yok açıkçası grafiğin aq diyorum hiç heyecanlı ve güzel bi oyun deil bu bence

• quote:

bende knight a dönecem yaaw sıktı bu hiç heyecanlı bi yanı yok ben atraksiyon istiyom cz fln istiyom bunda hiç öyle şeyler yok açıkçası grafiğin aq diyorum hiç heyecanlı ve güzel bi oyun deil bu bence

Alıntıları Göster
    quote:

abicim hiç durma bence... boşver sen server ı da silkroadı da git mis gibi knight oyna... tam senlik walla... hade canem...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

lvl 30 spear yokki

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.CoWbOy

quote:

abicim hiç durma bence... boşver sen server ı da silkroadı da git mis gibi knight oyna... tam senlik walla... hade canem...

Alıntıları Göster
    Beyler lvl 31 olan adamın nasıl 31 olduğunu söleyebilirim aynı yöntemi bende yaptım ve adminle karşılaştım banlandım
    greece te lvl 30+3251 spsi olan adamım gitti
    olay basit o eleman ve ben proxy ile yeni servere bağlandık
    isim değiştirme ve bazı prolar yardımı ile greece serverine bağlandık
    sonrası malum
    isterseniz size dosyayıda yollaya bilirim nede olsa server açıldı

• quote:

Alıntıları Göster
    İşte ssler :

Mahşer yeri mübarek

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_gunay

İşte ssler :

Mahşer yeri mübarek

Alıntıları Göster
    [image]http://imageshack.us]

• quote:

Orijinalden alıntı: _TuqBa_

Beyler lvl 31 olan adamın nasıl 31 olduğunu söleyebilirim aynı yöntemi bende yaptım ve adminle karşılaştım banlandım
    sonrası malum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _TuqBa_

sonrası malum

yollasana merak ettim gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

quote:

Orjinalden alıntı: _TuqBa_

sonrası malum

yollasana merak ettim gerçekten.

Alıntıları Göster
    allah kahretsin yaa benim ede int gitti 1 saat yoktum bak neler olmuş ben olsaydım ben keserdim onu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.