Şimdi Ara

Kanye West, The Last of Us 2'nin En İyi Oyun Olduğunu Söyledi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ünlü rapçi, yapımcı ve moda tasarımcısı Kanye West, sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir paylaşımda Naughty Dog stüdyosu tarafından piyasaya sürülen The Last of Us 2'nin gelmiş geçmiş en iyi oyun olduğunu söyledi.

Paylaşım sosyal medyada gündem oldu

Hikaye kısmında Naughty Dog'un The Last of Us Part 2 oyununa olan sevgisini dile getirdi. Burada hayatta kalma (survivor) modunda uzun saatler geçirdiğini ve gerçekten de şimdiye kadar yapılmış en iyi oyun olduğunu belirtti. Aynı zamanda bunun sponsorlu bir gönderi olmadığının vurgusunu yaptı.

Popüler rapçi, hikayesinde yazdıklarına ek olarak küçük bir klip paylaştı. Kanye'nin The Last of Us 2 için paylaştığı içerikte No Return modunun görüntüleri yer alıyor. Bu mod bildiğiniz üzere 19 Ocak 2024 tarihinde remaster sürümü ile tanıtıldı.

En iyi oyun kavramı elbette kişiden kişiye, oynadığınız oyunların sayısına, içinde bulunduğunuz konuma, tecrübenize ve çok daha fazlasına bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Sizce şimdiye kadar çıkmış olan en iyi oyun hangisi? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

• Tabi Kayne dediyse kesin öyledir şimdi.
  • dişi yüzünden aldığı gazlar kesin kafasında bi kaç tahtayı eksiltti
  • bunun ne gibi bir haber değeri var peki ?
  • Doğru
  • The Last of Us 2, The Last of Us serisinin bile en iyi oyunu değil.

• Adam dogru soylemis oynadigim en iyi bir iki oyundan biri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten öyle hikayesi oynanışı görselliği bakımından rakibi yok
  • Rapini yapmaya devam etsin oyunlardan anlamadığı belli. Madem TLoU en iyi oyun diyeceksin bari 1. sini seçseydin bişeye benzerdi ciddiye alabilirdim biraz.
  • Muhtemelen başka hiçbir oyun oynamamış.
  • Mekaniklere diyecek bir şey yok doğru. Ama oyunun hikayesi aksiyonun kurgulanışı çöptü.
  • Doğru demiş RDR 2 kalitesinde ki tek oyun.
  • Böyle haberler için genel övgü havuzundan para çekiyorlar galiba(habersiteleri)
  • Doğru diyor. Dünyanın en iyi oyunu.

• "Size söylediklerimin %90'ına inanmayın. Hatta mevzu şu ki, söylediklerimin hiçbirine inanmayın! Sizinle tamamen dalga geçiyor olabilirim. Tüm dünyayla dalga geçiyor olabilirim."

Bu Kanye West'in çok bilinen bir sözü
  • Oyun olarak kusursuz, hikaye olarak mommok bir oyundu. Neil bir hikayenin içine nasıl edebilir adlı çalışma. Bu sebeple intergalactic beni çok çok korkutuyor.

• Ben hayatımda bu kadar duygusal bu kadar dramatik bu kadar aksiyon dolu bir oyun görmedim oyunu oynamadım yaşadım ya part 1 ve part 2 bence part 3 yapılsın ve hemen satın alalım
  • Doğru demiş şu oyuna rakip yoktu
  • TLOU Part II her oyundan daha iyi kesinlikle hatta bence oyun değil sanat eseri. Buna en yakın oyun rdr2 değil kesinlikle belki Cyberpunk 2077 ve ek paketi güncel hali olabilir başka bir seçenek yok.
  • Firmanın Sony çatısında olması bazı oyuncular için kötü yorumlara sebep olsa da.Oyunu oynarken geçirdiğiniz zaman diliminde sürekli bu fikir aklınızdan geçiyor.Bu firmanın bütün oyunları için geçerli.Son oyunlarını da merakla bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.