Şimdi Ara

Greece SOM 10 DG STAFF !!!!! 2nci sun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: night131313

Divonun anımsadığım charları _B_O_W_ akrooma .Sun weapon klasmanında glavie,blade,2Xshield,dagger,xbow,sword ve staffı vardı bildiğim kadarıyla uzun süredir bağlantım yok onunla.Bir şey daha ekleyeyim konu madem greece.Kuwait guildinin tepesi oyunu bırakmak isteyen guild üyelerini ailecek ziyaret edip oyunu bırakmamaları için ikna turları attığını biliyor muydunuz?Yenilmekten çok korkuyorlar bizden de çok çekiniyorlar ama biz hiç bir zaman takım oyunu oynayamadığımızdan hep hezimete uğruyoruz...

Sonuç olarak durum Arap ırkının yağı bol bulmasından ibarettir

Dediğine katılıorm bizde nerde takım oyunu 2 3 4 tane arkadasla olucak iş deil bunlar....Bizm Türkler anca türkleri taxisine cağırır 1m 200k 500k parasını alır gider... Böyle adamlar oldukca ne takım ruhu olur ne adam kasabilir ne birsey olur belki o gün o adamı kassaydın yarın senin önüne sunset gelebilirdi bi arkadasın olarak yani bütün kabahatı millette aramyalım

• quote:

Orjinalden alıntı: zortar

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Greece açıldıktan 4 - 5 gün sonra ben Greece'de oyuna başladım. Neredeyse 3.5 yıl oluyor. Ve halen aynı yerdeyim ve ilk açtığım Char ile devam ediyorum beni tanıyanlar olur bu konuda belki ama ben yinede yazayım, ben ZAYON :) Selamlar ;

- Bu Sun mevzusu tamamen paraya bakar. Çoğu kişi diyor ama inanmıyorsunuz. Joymax yüklediğiniz silke bakıyor. Basitçe bir örnek vereyim. 1 yıl önce tek seferde 500 Silkten fazla silk yüklemiştim herhalde 700 idi. Yükledikten 5 dk sonra item düştü. Daha sonra bir item daha düştü, yine düştü, yüne düştü. Samimi söylüyorum 3 saat içinde Tavşanımın İnventory'sine 13 tane item yer aldı. Dün de mesela 95 Lv. +3 iyi sayıda Blue olan bir Warlock Rod düştü . . . Bu sadece bir örneki. Joymax gerçekten silk yükleyene ilgi gösteriyor. Tabikide bizede ilgi gösteriyor ama bazı elemanlar var (KUWAİT) başta olmak kaydı ile bunlar bazen günlük 1000 sınır olmak üzere silk yüklüyorlar ve düşünün . . .

- Timmer__GER - Q8 - LIMONE - Divonney - SpartaCus Bu kişileri tanıyorum, özellikle Divonney mesleği Thief olup aynı zamanda elinde de 9 Degree Sun olan adam. Ama yinede hiç bir halt edemiyordu. Çok iyi biliyorum. Önemli olan item değil, önemli olan o itemi düzgün kullanmaktır. Benim düşüncelerim bunlar :)

İyi forumlar . . .

Haklı olabilirsin mücahid abi ama şunları unutmayalım %50 si silkse %40 ıda şans =) %10 unuda full bot olayına ayırıyorum :) şu ana kadar weapon olarak sadece 76+4 sos bow düşürebildim oda bi baktım tavşanda :) başka bişeye şahit olamadım :( ama adamlar full sun set diziyo :S

İllaki Bütün Sunlar Onlara Çıkmıyor Ama SUN Kime Çıkarsa Adamlar Hemen Kuwaitlilere Satıyorlar.Sonuç Olara Sunlar Sene Adamlara Geçmiş Oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: By_Ralf

quote:

quote:

Greece açıldıktan 4 - 5 gün sonra ben Greece'de oyuna başladım. Neredeyse 3.5 yıl oluyor. Ve halen aynı yerdeyim ve ilk açtığım Char ile devam ediyorum beni tanıyanlar olur bu konuda belki ama ben yinede yazayım, ben ZAYON :) Selamlar ;

- Bu Sun mevzusu tamamen paraya bakar. Çoğu kişi diyor ama inanmıyorsunuz. Joymax yüklediğiniz silke bakıyor. Basitçe bir örnek vereyim. 1 yıl önce tek seferde 500 Silkten fazla silk yüklemiştim herhalde 700 idi. Yükledikten 5 dk sonra item düştü. Daha sonra bir item daha düştü, yine düştü, yüne düştü. Samimi söylüyorum 3 saat içinde Tavşanımın İnventory'sine 13 tane item yer aldı. Dün de mesela 95 Lv. +3 iyi sayıda Blue olan bir Warlock Rod düştü . . . Bu sadece bir örneki. Joymax gerçekten silk yükleyene ilgi gösteriyor. Tabikide bizede ilgi gösteriyor ama bazı elemanlar var (KUWAİT) başta olmak kaydı ile bunlar bazen günlük 1000 sınır olmak üzere silk yüklüyorlar ve düşünün . . .

- Timmer__GER - Q8 - LIMONE - Divonney - SpartaCus Bu kişileri tanıyorum, özellikle Divonney mesleği Thief olup aynı zamanda elinde de 9 Degree Sun olan adam. Ama yinede hiç bir halt edemiyordu. Çok iyi biliyorum. Önemli olan item değil, önemli olan o itemi düzgün kullanmaktır. Benim düşüncelerim bunlar :)

İyi forumlar . . .

Haklı olabilirsin mücahid abi ama şunları unutmayalım %50 si silkse %40 ıda şans =) %10 unuda full bot olayına ayırıyorum :) şu ana kadar weapon olarak sadece 76+4 sos bow düşürebildim oda bi baktım tavşanda :) başka bişeye şahit olamadım :( ama adamlar full sun set diziyo :S

İllaki Bütün Sunlar Onlara Çıkmıyor Ama SUN Kime Çıkarsa Adamlar Hemen Kuwaitlilere Satıyorlar.Sonuç Olara Sunlar Sene Adamlara Geçmiş Oluyor

- Sedatcım zaten elemanların mantığı bu, bütün Sun vb . . . itemler bende olsun satmayalım kimse güçlü olmasın kafasında gidiyorlar. KUWAİT'liler haricinde 9 Degree Sun Blade yanlış hatırlamıyorsam '' Wolki_Rus '' guildinde idi. Onlarda doğal olarak Rus :) Hatta biraz daha zorlasam kullanan Charın nickinide yazabilirim . . .

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: By_Ralf

quote:

quote:

İyi forumlar . . .

- Sedatcım zaten elemanların mantığı bu, bütün Sun vb . . . itemler bende olsun satmayalım kimse güçlü olmasın kafasında gidiyorlar. KUWAİT'liler haricinde 9 Degree Sun Blade yanlış hatırlamıyorsam '' Wolki_Rus '' guildinde idi. Onlarda doğal olarak Rus :) Hatta biraz daha zorlasam kullanan Charın nickinide yazabilirim . . .

Adamlar Niye Satsınki Paraya İhtiyacı Yok Zaten Başkasının Güçlenmeside İstemez Gerçi O Ayrı Bir Mesele Adamlar Birt Birlerine Öl Güveniyorlarki...
    Ben Size Bir Anımı Anlatayım Mesela Bir Gün DW Arka Kapısında Duruyorum Neferius Kendisine Çıkan Ve +7 Bastıgı SUN Glaveyi Stompere Vermiş Baktım Benle PWP'ye Geliyor.Ama Anca Geliyor Geri Gidiyordu Orda Rezil Oldu 2 3 Kere Geldi Bi Dahada Gelmedi Yani Burda Demek İstedigim Adamlar Birbirlerine Çok Güveniyorlarki +7SUN Glaviesini Veriyor.Bizimkiler 2 Ortak Oynuyorlar Bir Ortak Bugun Charı Boşaltıyor Oburu İse Ona Global'den Kufur Edıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Ralf -- 29 Nisan 2009; 15:16:32 >

• Burada Konuyu Çok Başka Yerlere Çektim Herhalde..
  • bizim guildde birbirine çok güvenir. volkan abime sun spear çıkmıştı +7 bastı. isteyen herkeze veriyodu tabi tanıdıklara
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.