Bildirim
Greece SOM 10 DG STAFF !!!!! 2nci sun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bu kadar kısa sürede sox droplarının düşmesi akıl karı değil.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Donald_Duck
Bu kadar kısa sürede sox droplarının düşmesi akıl karı değil..
Banada çok erken düşmeye başladı gibi geliyor.İnşallah bizede düşer -
yeni 10 dg staffı hiç sevmedim ya -
joymax adamlara resmen bedavadan 2.5bin dolar para veriyo diyebilrz biz buna -
@:Forbidden*
belki adamlar veriyordur nerden bılıyorsun greece benım eskı serverımdı greecedn odın e gecmemnım sebebı herkezın elınde sun +9 weya +7 wardı sun olmasa bıle +7 +9 wardı
9dg cıkdıgında aksamı bı bakdım adamın elınde 9dg sun glavie +9 sizce buna ne demeli? Ve dunyanın en zengin Ülkelerinden bırı olan Kuwaıt Oyuncuları orda oynuyor adamlarda para war gıder bastırırlar gm e 500 600 $ alırlar sun +9 unu emın olun
Ben sizin yerınızde olsam greece de oynamam ve baska bı servera gecerım cunku anca ıtemlerınız super olacakkı ole pvp den zevk alırsınız -
Eski server.Lardaki sorunLardan biri . ServerLardaki sağLam kişiLer geneLde o server açıLdığından beri o server.da oLan kişiLerdir..İşin sırrı bu açıkçası..
Satış böLümünde bakıorm hiç ''Xian.da çar satıLıktır'' konuLarı göremiorm. Arada çıkıyor tek tük ama yeni server.Lara nazaran açıLan konuLar daha az.. Bunun sebebi de bundan kaynakLanıor zaten .. -
Eldorado da som görmedim ama sos baya gördüm. som-sun düşüren varmıdır bilmiyorum. -
-
-
-
Greece açıldıktan 4 - 5 gün sonra ben Greece'de oyuna başladım. Neredeyse 3.5 yıl oluyor. Ve halen aynı yerdeyim ve ilk açtığım Char ile devam ediyorum beni tanıyanlar olur bu konuda belki ama ben yinede yazayım, ben ZAYON :) Selamlar ;
- Bu Sun mevzusu tamamen paraya bakar. Çoğu kişi diyor ama inanmıyorsunuz. Joymax yüklediğiniz silke bakıyor. Basitçe bir örnek vereyim. 1 yıl önce tek seferde 500 Silkten fazla silk yüklemiştim herhalde 700 idi. Yükledikten 5 dk sonra item düştü. Daha sonra bir item daha düştü, yine düştü, yüne düştü. Samimi söylüyorum 3 saat içinde Tavşanımın İnventory'sine 13 tane item yer aldı. Dün de mesela 95 Lv. +3 iyi sayıda Blue olan bir Warlock Rod düştü . . . Bu sadece bir örneki. Joymax gerçekten silk yükleyene ilgi gösteriyor. Tabikide bizede ilgi gösteriyor ama bazı elemanlar var (KUWAİT) başta olmak kaydı ile bunlar bazen günlük 1000 sınır olmak üzere silk yüklüyorlar ve düşünün . . .
- Timmer__GER - Q8 - LIMONE - Divonney - SpartaCus Bu kişileri tanıyorum, özellikle Divonney mesleği Thief olup aynı zamanda elinde de 9 Degree Sun olan adam. Ama yinede hiç bir halt edemiyordu. Çok iyi biliyorum. Önemli olan item değil, önemli olan o itemi düzgün kullanmaktır. Benim düşüncelerim bunlar :)
İyi forumlar . . .
-
Greece de özellikle 9Dg döneminde sun itemlar ile fazla ilgilendiğimden ve ticaretini yaptığımdan dolayı neyin ne olduğunu daha net anlayabiliyor insan.O yukarda bahsi geçen insanlara neredeyse kullandıkları hiç bir sun silah düşmedi.Şimdi diyebilirsiniz "-eee nasıl oldu da aldılar?" Çok çok basit olay...Herşey parada bitiyor.Örneğin bir Türk sun drop yakaladığında kullanmak yerine satmayı tercih ediyor çünkü bir sun cleric rodu bile 1,000$ gibi bir rakam ile satma şansını kaçırmak istemiyoruz.Hal böyle olunca da bize düşenler daha sizler fark etmeden onlara satılmış oluyor.Yukarıdaki charları bildiğim kadarı ile de anlatayım da bu efsanelerin artık efsane olmadığını daha net anlayalım.En azından rare item drop konusunda...
SpartaCus:KU_MAX ın ilk sahibi olan Fahad'ın charı.Ümit'in onu sayısız dolandırma olaylarından sonra charı satıp Sparta ya geçiş yaptı.Oyuna gold ve dolar olarak tahminlerinizin üstünde rakamlar veriyor.
Divonney:Genel olarak tek bir charının varlığından haberdardır greece halkı.Ancak Divo gibi daha 4 charı daha olup hemen hemen hepsinin sun sete sahip olduğunu bilen azdır.
Q8:Kuwait in efsane olarak gördüğü masterı idi.Hala oyunda ancak sahip olduğu charların ona ait olduğunu bilen çok az kişi var.Ancak Kuwait lilerin ikiye bölünmesi ile de ona nefret duyan Kuwait li sayısı bir hayli arttı 8Dg den bu yana...
Ayrıca hızlı dropların gold firmaları tarafından yakalandığı ve anında satıldığını da unutmayın.O firmaların 1-55 level gold botlarına alışkın olsanızda onların yüksek level gbotları da olduğunu unutmayın...
Greece Günlüklerinden şimdilik bu kadar iyi forumlar
-
quote:
Orjinalden alıntı: night131313
Greece de özellikle 9Dg döneminde sun itemlar ile fazla ilgilendiğimden ve ticaretini yaptığımdan dolayı neyin ne olduğunu daha net anlayabiliyor insan.O yukarda bahsi geçen insanlara neredeyse kullandıkları hiç bir sun silah düşmedi.Şimdi diyebilirsiniz "-eee nasıl oldu da aldılar?" Çok çok basit olay...Herşey parada bitiyor.Örneğin bir Türk sun drop yakaladığında kullanmak yerine satmayı tercih ediyor çünkü bir sun cleric rodu bile 1,000$ gibi bir rakam ile satma şansını kaçırmak istemiyoruz.Hal böyle olunca da bize düşenler daha sizler fark etmeden onlara satılmış oluyor.Yukarıdaki charları bildiğim kadarı ile de anlatayım da bu efsanelerin artık efsane olmadığını daha net anlayalım.En azından rare item drop konusunda...
SpartaCus:KU_MAX ın ilk sahibi olan Fahad'ın charı.Ümit'in onu sayısız dolandırma olaylarından sonra charı satıp Sparta ya geçiş yaptı.Oyuna gold ve dolar olarak tahminlerinizin üstünde rakamlar veriyor.
Divonney:Genel olarak tek bir charının varlığından haberdardır greece halkı.Ancak Divo gibi daha 4 charı daha olup hemen hemen hepsinin sun sete sahip olduğunu bilen azdır.
Q8:Kuwait in efsane olarak gördüğü masterı idi.Hala oyunda ancak sahip olduğu charların ona ait olduğunu bilen çok az kişi var.Ancak Kuwait lilerin ikiye bölünmesi ile de ona nefret duyan Kuwait li sayısı bir hayli arttı 8Dg den bu yana...
Ayrıca hızlı dropların gold firmaları tarafından yakalandığı ve anında satıldığını da unutmayın.O firmaların 1-55 level ****otlarına alışkın olsanızda onların yüksek level gbotları da olduğunu unutmayın...
Diğer charlarının nickleri nedir?
-
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
Greece açıldıktan 4 - 5 gün sonra ben Greece'de oyuna başladım. Neredeyse 3.5 yıl oluyor. Ve halen aynı yerdeyim ve ilk açtığım Char ile devam ediyorum beni tanıyanlar olur bu konuda belki ama ben yinede yazayım, ben ZAYON :) Selamlar ;
- Bu Sun mevzusu tamamen paraya bakar. Çoğu kişi diyor ama inanmıyorsunuz. Joymax yüklediğiniz silke bakıyor. Basitçe bir örnek vereyim. 1 yıl önce tek seferde 500 Silkten fazla silk yüklemiştim herhalde 700 idi. Yükledikten 5 dk sonra item düştü. Daha sonra bir item daha düştü, yine düştü, yüne düştü. Samimi söylüyorum 3 saat içinde Tavşanımın İnventory'sine 13 tane item yer aldı. Dün de mesela 95 Lv. +3 iyi sayıda Blue olan bir Warlock Rod düştü . . . Bu sadece bir örneki. Joymax gerçekten silk yükleyene ilgi gösteriyor. Tabikide bizede ilgi gösteriyor ama bazı elemanlar var (KUWAİT) başta olmak kaydı ile bunlar bazen günlük 1000 sınır olmak üzere silk yüklüyorlar ve düşünün . . .
- Timmer__GER - Q8 - LIMONE - Divonney - SpartaCus Bu kişileri tanıyorum, özellikle Divonney mesleği Thief olup aynı zamanda elinde de 9 Degree Sun olan adam. Ama yinede hiç bir halt edemiyordu. Çok iyi biliyorum. Önemli olan item değil, önemli olan o itemi düzgün kullanmaktır. Benim düşüncelerim bunlar :)
İyi forumlar . . .
Beni tanırsın Q8_GlaVieR =) Berat Zayon Nightmare guildi herneyse Benm kuzanle ortaktım bi zmnlar kuzanim suriyeli ve arapçası bi hayli iyidi..bu Q8 le bir hayli muhabbeti oldu ve aynen dediğin gibi bunlar yani 30 - 45 yaşlarında adamlar ve para oyuncakları bu lavukların paraya kıyıp silklerini alıyorlar goldlarını cekiyorlar..Bu adamlara kasarken en az 4 tane sun som item düşüo dier itemlerini ise goldlarla tamamlıyorlar.. Ama oyuna gelince elinde +7si olup +5 sete yatan adamlar bunlar..Yani bunların yaptıgı artislik Bi aralar Şahin abi vardı Firaristle herhalde Tanımayan yoktur 8dg zamanında hepsinin Eline veriyordu..ozmnlar ne kuwaitliler sesini cıkarıodu ne almanlar.9dgre gelince bu oyun sıkmaya basladı bnm düşüncem bu.. çünkü cok abarttılar bence ve bakarsan öncelerde böyle sun nerde bi ayda düşücek 10 sene beklesen düşmezdi artık önüne gelene sun düşüor.. 8dg zamanında TÜRKLER Kingdi yine nadir adamlarımız var onlara lafım yok HElal olsun diyorum.. Herkese oyunda iy şanslar diliyorum.. İslam ırkı gelsin ağırlıgımı ona vericem benden bu kadar..
-
quote:
Orjinalden alıntı: night131313
Ayrıca hızlı dropların gold firmaları tarafından yakalandığı ve anında satıldığını da unutmayın.O firmaların 1-55 level ****otlarına alışkın olsanızda onların yüksek level gbotları da olduğunu unutmayın...
Sana Ve Mücahid'e Sonuna Kadar Katlamıyorum Bende Bir Örnek Vermek İstiyorum PeRaDoN Bu Adamı Serverın Hepsi Tanır En Azından Hornor Sıralamasına Bakan Herkez Tanır.Bence O Adamın Başına Benım Başıma Gelenlerden Farkı Yok Ama Bu Ayrı Bir Mesele Tabiki...
Divonneye Gelıcek Olursak O Adam Serverda Silk Harcayanların Kralı Olabilecek Bir Adamdı Onunla Saysızca Kapışma Tecrubelerimle Dayanarak Söylüyorum Beni Yatıramıyordu Bunu Çok Net Soyluyorum Çünkü Ben Ona Göre SUNSUZ Ve Dişli Bir Rakiptim Ayrıca Divonney Başka Bir Charında +11 SUN AXE Oldugunuda Cok Az Kişi Bilir.
Benım O Serverde Sunlu Ve Kapışmadıgım Adam Yoktu Diyebılırım THİEF Ve HUNTER Kapışmasında Beni Kesinlikle Yatıranda Oldu Benim Yatırdıklarımda Oldu Kapıştıklarımın Çoguda O SUNlular Oldu
Q8 İse Bir Ara Oratlıklarda Yok Oldu Bence O Adam Soyuldu Ve Daha Sonra Başkası Oynauyordu Saçma Sapan Şeyler Yapıyordu.
Benim En Azılı Düsmanım İse moShari(BaZoKa_Q8) Onun Elinde +9Blade Ve Sun Kalkanı Olmasına Ragmen Benı Yatıramıyordu Ama Nedense Bende O Adamla Kapışmakdan Zevk Alıyordum Ben Onu Yatıramıyordum
Neyse Konu Çok Başka Yerlere Geldi Beni Oyunun İçinde Saf Dışı Bırakamıyorlardı Ama Oyun DIşında Beni Yendiler Ve Charım Gitti Benim Bir Düşüncem Var Charımın Soyulmasıyla İlgili Bunu Onlar Yaptılar.
Esas Konuya Gelirsek Yalnızca En Çok Silk Yükleyenlerde Sun Olmuyor +Larıda Onlar Basıyorlar Sabah Aldıgı Sun Botu Oglen +7 Bastıgını Biliyorum
Deneyimlerime Daynarak Yazdıklarım Bunlar.Greecedeki DOSTLARIMA SELAMLAR...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Ralf -- 28 Nisan 2009; 15:41:31 >
-
@schibli1903
- Aleyküm selam :)
@By_Ralf
- Sedatcım hepsini biliyorum, seninle aynı kervanda sayısız kez Trader koruduk bilmiyormusun. Bunlar onunla, bununla, seninle uğraşamadıkları için tek çare var oda soymak. Bu seferde 10 Degree Sox Blade dün gece '' VOLT '' un elinde gördüm, hatırlarsın '' VOLT ''u yabancı ama türklere türkçe küfür etmeye çalışan zavallı biri. Onunla da hiç fırsatım olmadıki güzel bir pvp yapayım :) onu bir yakalarsam elimden anca Gm alabilir . . . -
Divonun anımsadığım charları _B_O_W_ akrooma .Sun weapon klasmanında glavie,blade,2Xshield,dagger,xbow,sword ve staffı vardı bildiğim kadarıyla uzun süredir bağlantım yok onunla.Bir şey daha ekleyeyim konu madem greece.Kuwait guildinin tepesi oyunu bırakmak isteyen guild üyelerini ailecek ziyaret edip oyunu bırakmamaları için ikna turları attığını biliyor muydunuz?Yenilmekten çok korkuyorlar bizden de çok çekiniyorlar ama biz hiç bir zaman takım oyunu oynayamadığımızdan hep hezimete uğruyoruz...
Sonuç olarak durum Arap ırkının yağı bol bulmasından ibarettir -
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
İyi forumlar . . .
Haklı olabilirsin mücahid abi ama şunları unutmayalım %50 si silkse %40 ıda şans =) %10 unuda full bot olayına ayırıyorum :) şu ana kadar weapon olarak sadece 76+4 sos bow düşürebildim oda bi baktım tavşanda :) başka bişeye şahit olamadım :( ama adamlar full sun set diziyo :S
Benzer içerikler
- pk ne demek
- japonca nickler
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- teamspeak sesli konuşma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X