Şimdi Ara

------> Greecede Full Str 80 Lvl Glavie <------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Greecede full str fire glavie 80 lvl full farmlı Üzerinde 195 m parası, lvl 80 kurt'u, +7 crt: 9 glaviesi ve 49 silk vardır. Kasada istediğiniz tablet element ve bir çok item mevcuttur. Char istanbuldan elden peşin paraya verilecektir. Fiyatı 500 milyondan açıyorum arkadaşlar. İlgilenenler bana mail atabilirler veya msnle ulaşabilirler. Adres: my_real_lover@yahoo.com.tr

Not: Bu işte hiç bir hile yalan dolan yoktur, sadece ciddi alıcılar bana ulaşsın lütfen...

Charın SS leri:

(resmi göremeyenler için link)
    https://store.donanimhaber.com/ca/56/1f/ca561fbc7d65a60c4c5d002e042d2870.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüm_Makinası -- 30 Ağustos 2007; 21:34:37 >

• nickini niye kapadın nasıl olsa satıcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: djbenim

nickini niye kapadın nasıl olsa satıcan

bencede hem bu eski değilmi avrupa geldikten sonraki resimlerden yokmu sole 1-2 tane
  • Nicke ne gerek var, ama şunu söyliğim, server ilk açıldığından beri varım greecede bu charla birlikte
  • İtemlerde charda gayet güzel full farmlı olmasıda cabası hayırlı satışlar inşallah satrsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark4lon3 -- 31 Ağustos 2007; 14:49:10 >
  • Satis topiclerine yazmak adetim degildir ama full farm diye vurgulanmasi garip ...
    Farminin neresi full o kismi anlayamadim :)
    zaten resimler update oncesinden kalma ama bu karakter daha 80-90k sp ister ustteki resimlere gore ...
  • hangi sehirden char guzelmiş ayrıca su update den sonraki halini de bi gorsek iyi olur hani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Full STR Force Bow
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • charın hp si cok dusuk 9gapta o hp heuksal pasiv 7 acılmamısken en az 20.8k olması gerek sp ihtiycı var ayrıca
  • greece gibi eski bi servarda max lwl de 19.5k hp alchemy nın eksık oldunu gosterır ama 80 lvl char yapmak o alchemny lerı basmak koaly iş değil yapan bilir işllah satarsın
  • walla anlaşırsak ve hala satmadıysan ben talibim oke
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.