Şimdi Ara

greecede güçlü guild arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm yine ben bu gereksiz toopic i açtığım için özür dilerim ben venicede char yaptım keşke yapmasaydım hiç kimse guilde almıyo vl 60 onu satcam
    şimdi alpste char kasıyom başkası iiçin o bittikten sonra greecede kascam ama arada oynarım tabi onun çin şimdiden guild arıyom galiba morgan die birinin guildi varmış nasıl bi guild forumlarda hep onun guildinden bahsediyolar
    çok iiilerse ve beni alcaklarsa 2 haftada 4x lvl olma garantisi veriyom bakarsanız sevinirim

• buyrun Morgan benim guild masterı can kardesim ___mua___ dır greece de ThE_HuNTeRs isimli bir guildimiz war su an 32 üyemiz war 30 u Türk 1 i Estonyalı 1 i de U.A.E den.Üyelerimizin (sözcümüz hariç )hepsi 45 lwl üstü ,yakında guildimizi lwl 5 yapacağız aktif we iyi niyetli arkadaslarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.TESEKKÜRLER
  • ok morgan muayla da tems edebilirsem gelmek isterim zaman istermisin şukadar zamanda bu lvl de ol alıyım diomusun ona göre cevap yazcam bide mua yla da konuşursak daha ii olur
  • Yok öle bi şartımız sen 42 üzerini gör bizle temas kur zaten o zamana kadar biz lwl 5 olucaz
    bu arada ___mua___ ile ben ew arkadasıyız yani ben ile temas kursanda olur yarım metre uzağımda oturuyor yanlız cewap olarak nickini oyunda iken pm atarsan ii olur.tesekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.