Şimdi Ara

GreedFall (2019) [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
5.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu fiyata nasıl satar anlamak mümkün değil,son 20 yılda o kadar kaliteli rpg ler çıkmış,40
    tane say desen bu aklıma gelmez, yarı fiyatına düşerse çile çekmeye alınır.
  • Oynamassanız Bile Hiç 1 Şey Kaybetmessiniz 1 Saat Bile Dayanamadım
    190 Tlik Oyun Asla Değil..
  • Bitirdikten sonra forumda konusunda neler konuşulmuş diye bakayım dedim konu 3 sayfadan öte gidememiş . Ama hak verdim ben inat ettim bitirdim . Daha takıntısız biri olsam kesin yarım bırakırdım. Zaten oyunun mazlemesi sanki oyun süresinin yarısına kadar varmış da geri kalan kısmı yürü fast travel yap konuş ikna et ile doldurmuşlar gibi hissettim. Ev yapımı witcher 3 tadı verdi bana . herşey var gibi oyunda ama az az . CY ın da dediği gibi "everything but little little into the middle". mini bosslar full tekrar yaratıklar zaten 5 çeşit galiba. dünya yarı açık bile değil bağlantılı yarı açık dünyamsı :) bilemedim. Zamanımın büyük kısmı milleti ikna etmekle derdini çözmekle geçti . Evet rpg oyunu bu biliyorum özünde biraz bu var ama ne bileyim sanki yan görev olacak olan şeyler burada ana görevdi. Yani açıççası oyun büyük yan görevlerin toplamından oluşuyor hissi verdi. Hikaye güzeldi. ona hiçbişey diyemem .giysiler zırhlar iyi tasarlanmış . konuşmalarını dinlemek zevkliydi. Ama şehirler ve özellikle saray benzeri yapılar bu kadar mı kopyalanır hepsi aynı yahu :). Neyse çok gömmeyeyim. Mage başladım mage bitirdim. skil ağacı kalabalık gözükse de genelde pasif yeteneklerden ibaret. Yancılarımız a emir verebiliyormuyduk bilemedim .Varsa da ben bulamadım.
    Bütün oyunu onlarla oynadıktan sonra son boss battle da tek tek bırakmaları tam puştça bir hareketti. Boss battleda da ben constantin ile ya da bir formuyla savaşırız diyordum ama o da olmadı. Bir de yaratığın ağzını burnunu kırdım .Cutscene constantin yeter diyor kendi yaratığına . bak hele sanki o kazanıyordu da canımı bağışlamış gibi. Madem öldüremeyecem o can barı niye var kıl oldum orada . Açıkçası oyun boyunca oyunun başında adalı ablamızın anasının kullandığı güçleri ,hani şu yerden dal mal çıkartıp düşmana saldırma olanı, bir şekilde kullanırız diye bekledim ama olmadı.

• 5 saattir normal zorluk seviyesinde oynuyorum oldukça kolay geldi. Nereden düştüğünü anlamadığım alevli kılıç ile düşmana 2 vuruyorum ölüyor.

• Hayret pc bunu da kaldırdı en düşük ayarlarda olsa bile. Türkçe yamasını kurdum, yarım saat baktım çıktım. Kenarda dursun oynarım belki. Spiders oyunları böyle arkadaşlar fazla kafa yormaya gelmiyor. Adamlar ufak bütçeyle gene fena işler yapmıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.