Şimdi Ara

green card başvurusunda şehir için ne yazılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Green Card başvurusunda Birth City olarak doldurulması gereken bir alan var. Bu alana TC Kimlikteki gibi Bakırköy vs. mi yazacağız yoksa İstanbul mu?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

• Ek olarak da, üniversite öğrencisi isek şu anda, "What is the highest level of education you have achieved, as of today?" sorusuna:

"High School degree" mi seçeceğiz yoksa "Some University Courses" mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerseyfanatic

Ek olarak da, üniversite öğrencisi isek şu anda, "What is the highest level of education you have achieved, as of today?" sorusuna:

"High School degree" mi seçeceğiz yoksa "Some University Courses" mı?

Doğum yerine nüfus cüzdanında ne yazıyorsa o yazılacak.
    High School Degree'yi seçmeniz gerekiyor
  • miraculous kullanıcısına yanıt
    Keşke daha önce görseymişim bunu. Doğum yerinde ilçe yazarken ben ili yazdım sanırım. Some University Coursesi seçtim bi de. Çıkıp da bundan dolayı alamazsam, hahahahhahahaha.
  • Ben yanıtlayan arkadaştan farklı düşünüyordum, ABD'li arkadaşıma danıştım o da benim düşündüğüm gibi yorumladı.
    "High School degree" den sonra gelen "Some University Courses" aslında sık rastlanmayan bir opsiyon ve University degree'nin altında yer almış. Dolayısıyla o şıkkın konulması anlamlı. Bence o şıkkı doğru işaretlemişsin.

Doğum Yeri şıkkında ise Place of Birth olduğu için Pasaportun ve Nüfus kağıdınla aynı olmalı ama sorun olmayacağını düşünüyorum. Kötü niyetli olmadığın belli.

Bol şans.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.