Green Card başvurusunda Birth City olarak doldurulması gereken bir alan var. Bu alana TC Kimlikteki gibi Bakırköy vs. mi yazacağız yoksa İstanbul mu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Ek olarak da, üniversite öğrencisi isek şu anda, "What is the highest level of education you have achieved, as of today?" sorusuna:
"High School degree" mi seçeceğiz yoksa "Some University Courses" mı?
quote:
Orijinalden alıntı: jerseyfanatic
Ek olarak da, üniversite öğrencisi isek şu anda, "What is the highest level of education you have achieved, as of today?" sorusuna:
"High School degree" mi seçeceğiz yoksa "Some University Courses" mı?
Doğum yerine nüfus cüzdanında ne yazıyorsa o yazılacak. High School Degree'yi seçmeniz gerekiyor
miraculous
kullanıcısına yanıt
Keşke daha önce görseymişim bunu. Doğum yerinde ilçe yazarken ben ili yazdım sanırım. Some University Coursesi seçtim bi de. Çıkıp da bundan dolayı alamazsam, hahahahhahahaha.
Ben yanıtlayan arkadaştan farklı düşünüyordum, ABD'li arkadaşıma danıştım o da benim düşündüğüm gibi yorumladı. "High School degree" den sonra gelen "Some University Courses" aslında sık rastlanmayan bir opsiyon ve University degree'nin altında yer almış. Dolayısıyla o şıkkın konulması anlamlı. Bence o şıkkı doğru işaretlemişsin.
Doğum Yeri şıkkında ise Place of Birth olduğu için Pasaportun ve Nüfus kağıdınla aynı olmalı ama sorun olmayacağını düşünüyorum. Kötü niyetli olmadığın belli.
Bol şans.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme