Şimdi Ara

Green Card (göçmenlik başvurusu) yapanlar burada toplanalım [SON GÜN 3 KASIM] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
80
Favori
59.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Birşey Soracağım
    Diyelim Green Card çekilişine katıldık çıkmadı.İleride Amerikan Konsolosluğuna vize başvurusunda bulunsak geçmişte Green Card çekilişine katıldı diye vize vermemezlik yapabilirler mi

Sorun çıkmaz. GreenCard'a başvurup yurtdışında yaşayan üyelerimiz vardı çünki.

quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

Katıldım çıkma ihtimali milyarda 1 falan sanırım

Dostum eğer bir şirket aracılığıyla yaparsan senin için daha iyi olur her sene bunu tekrarlamaktan ziyade internetten 5 senelik başvuru alırsan 5 sene boyunca kazanana kadar tekrarlanır. Ve bizde genellikle 5 senelik başvuru yapan kişilerde ilk 3. senelerinde çıkmakta.

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

bende basvurdum resim pixeli 600-600 yaptımda foto kalitesi biraz düsük oldu sorun olurmu ? arka fon beyaz

Yüzün bulanık görünür ise sorun çıkabilir.
    Resmini özel mesajdan atabilirsen kabul görülüp görülmediğinden emin olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 29 Ekim 2011; 0:16:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Birşey Soracağım
    Diyelim Green Card çekilişine katıldık çıkmadı.İleride Amerikan Konsolosluğuna vize başvurusunda bulunsak geçmişte Green Card çekilişine katıldı diye vize vermemezlik yapabilirler mi

Sorun çıkmaz. GreenCard'a başvurup yurtdışında yaşayan üyelerimiz vardı çünki.

quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

Katıldım çıkma ihtimali milyarda 1 falan sanırım

Dostum eğer bir şirket aracılığıyla yaparsan senin için daha iyi olur her sene bunu tekrarlamaktan ziyade internetten 5 senelik başvuru alırsan 5 sene boyunca kazanana kadar tekrarlanır. Ve bizde genellikle 5 senelik başvuru yapan kişilerde ilk 3. senelerinde çıkmakta.

quote:

bende basvurdum resim pixeli 600-600 yaptımda foto kalitesi biraz düsük oldu sorun olurmu ? arka fon beyaz

Yüzün bulanık görünür ise sorun çıkabilir.
    Resmini özel mesajdan atabilirsen kabul görülüp görülmediğinden emin olabilirim.

Pm yolladım resmi

• Lise mezunu olmak şart olduğuna eminmisiniz? Eğer şart değilse bende başvurabilirim.
  • Herhangi bir ucreti vs var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Herhangi bir ucreti vs var mı?

resmi sitesinden başvurursan ücret vs yok ben basvurdum ama aracı ile basvurursan ücret alırlar ücretide misal 5yıllık 60tl gibi aracı alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 29 Ekim 2011; 0:34:20 >
  • quote:

Pm yolladım resmi

Attığın resim gayet net, problem olacağını zannetmiyorum. Başarılar dilerim
  • quote:

quote:

Pm yolladım resmi

Attığın resim gayet net, problem olacağını zannetmiyorum. Başarılar dilerim

teşekkürler inş. kazanırız

merak ettigim bir konu var simdi cıktı diyelim 6 ay içerisinde ülkeye giriş gerekiyor diye biliyorum peki nekadar kalmamız lazım diyelim cıktı gittik 2-3 ay kaldık geri döndük sorun oluyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 29 Ekim 2011; 0:34:00 >
  • Haberlerde görmüştüm Green Cart kazanan arkadaşlar Vatandaşlık işlemini hızlandırmak için abd ordusuna girebilir işlemler o zaman sadece 1-2 yıl sürüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

Lise mezunu olmak şart olduğuna eminmisiniz? Eğer şart değilse bende başvurabilirim.

Lise mezunu olman gerekiyor dostum bu işi yaptığımdan dolayı kesin konuşuyorum
  • Arkadaşlar bir kaç soru aynı geldiğinden benim eskiden hazırladığım sıkça sorulan sorular'ı buraya koymak istiyorum buradan zaten tüm sorularını yanıtlanmış olur herhalde

http://www.usa-turkey.com/?syf=sss
  • Ben başvuracağımda toefl gerekliliği var mı? çünkü varsa çok rahat geçerim ama onla uğraşcak zamanım yok anca yaza uğraşabilirim.
  • quote:

quote:

quote:

Lise mezunu olmak şart olduğuna eminmisiniz? Eğer şart değilse bende başvurabilirim.

Lise mezunu olman gerekiyor dostum bu işi yaptığımdan dolayı kesin konuşuyorum

Tüh ya daha ben aöl mağduruyum , size başarılar dilerim o zaman

İş tecrübesi yaşadıysan genede şansın var;

Başvuru sahipleri lise veya dengi okul mezunu olmalı. Lise mezunu olmayanlar en az iki yıllık eğitim veya tecrübe gerektiren bir meslekte son beş yılın iki yılında çalışmış olmaları ve bunu belgeleyebilmeleri gerekmektedir.

• Beyler 3 ismim var. Nasıl yazacaz oraya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinalsurgeon

Ben başvuracağımda toefl gerekliliği var mı? çünkü varsa çok rahat geçerim ama onla uğraşcak zamanım yok anca yaza uğraşabilirim.

Toefl'e gerek yok yapacakları tek şey eğer kazanırsan konsoloslukta son kez mülakat'a giriyorsun orada tipine bakıyorlar ona göre son kez elemelerini asıl olarak kazanıp kazanmadığına karar veriyorlar.
  • tamam o zmn yardımınız için teşekkürler. bnde biyometrik foto vardıda scan edip riske atmaktansa yarn veya öbürsü gün fotoğrafçıdan alıcam direk flasha. sonrasında da başvurumu yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

Beyler 3 ismim var. Nasıl yazacaz oraya?

Yok mu bilen?
  • Üniversite okuyorsak nerede okuduğumuzu da soruyor mu ilerleyen sayfalar ?
  • quote:

quote:

Yok mu bilen?

• hocam yukarda sormuştum verdigin sitede göremedim cevabını

simdi başvurduk kazandık diyelim 6 ay içerisinde gitmek zorundayız diye biliyorum gittikten sora nekadar süre kalmak zorundayız 2-3 ay kalıp geri gelsek 1sene sora falan veya daha sonra gidebilirmiyiz.
  • quote:

quote:

quote:

Yok mu bilen?

Hoca anlamadın. İsmim (Muhammet A... E...) bu. bir de soy isim var 4 eder. Zaten ilk başa soy isimi getirdik. 2 kutu kalıyor. Middle Name'i iptal edip 3 ismi de First Name'e yazsam? Nasıl yapacam bilemedim.

Ayrıca Anadolu Teknik Lise mezunuyum. Şu an üniversitede okuyorum. Vocational School'a mı giriyor yoksa High School Degree mi yapayım?

Kusura bakma kafanı ağrıttık ama.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.