Şimdi Ara

Green Card hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2012 çekilişi için green card başvurusu yapmıştım fakat bana verdikleri başvuru numaramı kaybettim , kazanıp kazanmadığımı nasıl öğreniceğimi bilmiyorum başvuru numarasını herhangi bir şekilde nasıl öğrenebilirim konu hakkında forumda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Aslında merakım daha bu akşam bana gelen mailden dolayı oldu , us@kccdv.org adresinden green card çekilişini kazandığımı 879 $ yatırıp bilmem ne şekilde işlemlere başlayabiliceğimi içeren bir mail geldi. Tabiki bunun dolandırıcılık olduğunu anladım fakat anlamadığım tarafı adamlar benim bu bilgilerime nasıl ulaşmışlar.

Acceptance Date: Thursday 29th of September 2011 02:02:38 AM
    Winner Name: cagdas **
    Country of Birth: Turkey
    Phone Number: 90-216-566****

Başvurumu direkhttp://www.dvlottery.state.gov/ ' dan yaptım yani türkiyede veya abd'deki herhangi bir aracı kuruluş aracılığıyla yaptırmadım buna rağmen bunlar nasıl oluyorda başvurumun tam saatine kadar bilebiliyorlar ? hatırlıyorum aynende o saatte yaptım başvurumu mailim , ev telefonum herşeyim doğru buda açıkcası içime bir kurt düşürdü acaba kazanmış olabilirmiyim gibisinden o yüzden başvuru numaramı öğrenmem gerek yardımlarınızı bekliyorum

• .....
  • Başvuru numaranı kaybettiysen kazanıp kazanmadığını öğrenmenin tek yolu evine sarı bir zarf gelmesi lazımdı gelmemişse kazanamamışsındır. Bilgilerini nasıl aldıklarını bilmiyorum belki fake bir siteye girdin ya da bir şekilde oldu?

Ama o adres fake. kccdv@state.gov doğru adres bu.

Bir de..

"The U.S. government will never ask you to send payment in advance by check, money order, or wire transfer."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 30 Eylül 2011; 16:55:10 >
  • Şöyle bir sorun daha var adresim değişti yani sarı zarf gelsede ben o adreste değilim muhtarlığa felan bırakma şansları varmı yada sistemden yeni adresime gelme şansı ?
    Biliyorum kardeşim orjinal mail olmadığını sağol yardımın için.
  • Muhtarlığa neden bıraksın dostum. Apartmanın posta kutusuna ya da içine bırakır gider adam, ya da kapıyı çalar bu adreste böyle biri yok derlerse geldiği yere geri gider.
    Senin iş yattı galiba.
  • Kardeş bir ihtimal soruyorum işte bilsem gelip buraya sormam askerlik kağıdı gelince kütüğündeki muhtarlığa gidiyorsa resmi bir evrak (sarı zarf ) olduğundan öyle kurdum alakayı herneyse saol sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatexx

Kardeş bir ihtimal soruyorum işte bilsem gelip buraya sormam askerlik kağıdı gelince kütüğündeki muhtarlığa gidiyorsa resmi bir evrak (sarı zarf ) olduğundan öyle kurdum alakayı herneyse saol sen.

Green Card kazananlarına gönderilen zarf TR sınırları içerisinde resmi bir evrak niteliği taşımaz. Sıradan bir posta gönderisidir. Zarfın rengini belirtmek için demiştim ben sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burda bilgim dışındaki bir konu için yardım istedim rahat ol sen neyin renginin ne olduğunu biliyorum.
    Bak oraya söylemişmiyim o resmi evraktır diye bir ihtimal soruyorum demişim açıklamanıda istemedim senden.
    Bildiklerimi bana anlatıp laf soktuğunu sanma ve ahkam kesme işine bak artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.