Şimdi Ara

Green Mile (1998) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

4 sene

Filmlerin ana konusu oldugundan dolayi ayri-ayri konu acmaya izin vermiyorlar. Bende izlemek isteyenler olur diye yasak oldugu icin ayri konu acmak yerine buraya yazmak istedim. Filmlerin ana konu listesi bolumde mevcut zaten.
  • Ben nedense hic etkilenmedim.. Sıkıcıydı

• Gece gece aklıma geldi... Yoruldum Patron
  • "Işıkları kapatma patron karanlıktan korkuyorum" duygulandım yine

• https://m.youtube.com/#/watch?v=hiz0RfYCypU

• Şu an TRT 1'de gösteriyorlar bu filmi. Çok uzun zaman önce izlememe rağmen her sahnesini hatırlıyorum.
  • Filmi ilk defa az önce Trt 1'de izledim.Evet haklısınız mağaradaydım.

İlk başta açıkcası sıkılmıştım ama ondan sonra harikaydı.İlk defa bir filmde bu kadar duygulandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temhemrime -- 3 Temmuz 2017; 23:39:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında izlediğim, hiç etkilenmediğim, bitse de rahatlasam dediğim film. İlginç, hemen herkes beğenmiş. Zevk ve renktir demek ki.

• "Kıyamet gününde Tanrının önünde dururken, bana neden onun gerçek mucizelerinden birini öldürdüğümü sorarsa, ona ne diyeceğim; görevim olduğunu mu?"

"Yoruldum, patron. Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum. Yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söyleyecek biri...İnsanların birbirine kötü davranmasından bıktım. Her gün dünyada hissettiğim ve duyduğum acılardan bıktım. Çok fazla var, sanki her an için kafama cam parçaları batıyor. Anlıyor musun? ”

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.