Şimdi Ara

Green Peace - Yavru Balıkları Koruma Anketi(ÖDÜLLÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Greenpeace'i duymayanınız yoktur herhalde. Son zamanlarda yavru balık avı endüstriyel balıkçılık ve denetimsizlik nedeniyle denizlerimizdeki balıklar bitiyor. Her geçen gün daha çok yavru balık avlanıyor. Oysa olgun boya yetişmiş her balık, yumurtladığında binlerce balık demek.

Ne yazık ki ülkemizde henüz yumurta bırakmamış yavru balık avı yasal!

Yasal avlanma boylarının, balıkların en az birkez yumurtlamasna izin verecek bilimsel üreme boylarına uygun olarak yeniden belirlenmesi için İnternet Eylemine Şimdi katılın

İnternet eylemine katılmak için Buraya Tıklayınız.

• Ayıp,

Kapali bir link , üstelik kisaltilmis,

Neden , sana ait olan ref kodu gözükmesin diye mi?

Neden linki kisaltmadan , buraya tiklayin şeklinde olmadan koymuyorsun ,

Bu kadar samimiyetsiz olunmaz , bir T-Shirt için yazik ki ne yazik , doğa ile alakasi olmayan insanlar bir T-Shirt için , sirf entel gözüküp , kendini bak ben doğa dostuyum diye beğendirme için böyle bir samimiyetsizliğe ortak olmuş. Yazik.

Green Peace , bu eyleminde ancak T-Shirtlerin ses getirdi , gerisi T-Shirt'i alana kadardi.

Linke tiklamadim tiklamayacağım. Bu T-Shirt'e sahip olanlarin gözümde gram çevreci , entel ve önemli insan değeri yoktur , istedikleri kadar da çırpınsınlar olmayacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 18 Mayıs 2011; 20:50:26 >
  • T-Shirt almak benim için önemli değil dostum. Zaten o kadar kişiyi bulmamında imkanı yok.

Referans kodu gözükmesin diye falan değil, direk link koymak istemediğimden. buraya tıklayın dendiğinde buraya yazısının içine koyulan linkleri sevdiğimdendir.

Tekrar belirteyim amacım T-Shirt almak falan değildi.

GreenPeace'in Reklamını yaptım o kadar uğraştım az da olsa ama sizin konuya giriş biçiminiz bile Tabiri caiz ise karaktersizceydi.

Neyse Başka birşey Demek istemiyorum ve yetkililerden bu konunun kaldırılmasını diliyorum.
  • green peace in herhangi bir eylemine katılmam asla ben

3 sene kadar önce antalya kaştaydım tatil için bilenler bilir kalabalık olmayan sakin tertemiz suyu olan bir yer
    o önünde eylem yaptıkları sürekli yasaklansın doğaya zarar veriyor dedikleri lüks tur gemileri geldi
    1 hafta kadar kaldılar biz korktuk bunlar giderken çöpleri denize boşaltır giremeyiz denize diye
    ama gittiklerinde kıyıya neredeyse hiç çöp vurmadı

10 gün sonra green peace in gemisi geldi
    3 gün kaldılar ve gittiler
    1 hafta boyunca denize giremedik
    öyle kirlendi ki deniz belediye baktı temizlenmiyor kendi kendine gitti temizletti kıyıyı

"doğa koruma" adı altında resmen gelen bağışlarla tatilini yapıp doğanın içine ediyordu o gemideki adamlar
    o günden sonra ne herhangi bir kampanyasına katılırım ne bir destek veririm
    TEMA gibi dürüst düzgün şeffaf bir örgüt varken ülkemizde green peace aşırı derecede gereksiz geliyor bana

• Bunu bizimle paylaştığın iyi oldu. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.