Şimdi Ara

Büyük boy mısır, hesabında seni bekliyor! CGV Cinema Club

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük boy mısır, hesabında seni bekliyor! CGV Cinema Club

Hesapları kontrol edelim hediyeler gelmeye başladı yeni dönemde.

• sanki son yıllarda ekonomik kriz sebebiyle salonlar doluyormuydu ki bu yasadan sonra sinemaya giden olsun.? Kendi topuklarına sıktılar. bir şekilde haftada 2-3 filme gidiyordum ve genel izleyici trendini az çok okuyabiliyorum. gidenlerin %50si ilk seans/promosyon/indirim vs ayağına diğerleri burjuva sınıfı kesimdi. Ben %50 gibi bir düşüş olacağını, hatta bu yasanın salon/salonlar kapatacağını düşünüyorum.
    Bu tarz mısırdı colaydı promosyonları tutmaz..Yemezler..
  • eski puanlarımı silmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyaran

eski puanlarımı silmişler
    30 Haziranda puanlar silinecek diye bilgi vermişlerdi.
  • Küçük boy çıktı.
  • Hediye mısıra tıklıyorum ama birşey gelmiyor
  • Büyük boy çıktı. O kadar bilet aldım az bile. Son hafta 3 tane imax biletim yandı gidemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyaran

eski puanlarımı silmişler
    1 Temmuz'da yürürlüğe giren yasa ile birlikte tüm promosyonlar kaldırıldı. Öğrenci bileti, halk günü, ilk seans, puan, kod, şifre vb tüm uygulamalar sona erdi. Sadece Tam bilet satılıyor ve başka hiçbir promosyon ya da indirim söz konusu değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 22.5 tlye bilet satiyorlar onlarin olsun misiri da sinemasi da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyiciyi düşünen kampanya yapmadıkları sürece gitmiyorum. Kim daha çok para kazanacak diye kapışsınlar aralarında

• Tıkladık hediyeni gör kısmına hediyen yok diyor bilgiler de güncel niye böyle oldu ki?
  • 8 tl olmadan gitmem arkadaş

• Tıkla dedi tıkladım. SOnra gitti bir şey demeden. bir daha göremedim.
  • Hiçbir şey yok. Kova mısır alırdım, 18.5TL olmuş. Ama artık alıyorum paketli hazır mısırı, atıyorum mikrodalgaya, mis gibi çıkıyor. Atıyorum çantaya, 18,5TL ye satılan mısırı 4-5TL ye mal ediyorum. Ne demişler? Bana mısır almayı değil, mısır yapmayı öğret ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 4 Temmuz 2019; 12:57:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır
    içeri nasıl sokuyorsunuz?
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    çantaya monta vs. sokuyorlar ben sinemada yemek yemiyorum yiyenlere de gıcık oluyorum film izlemeye mi gidiyorsunuz yemek yemeye mi ?
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    kışın belki de yazın mont yok, çanta vb bayan bile olsa küçük taşıyor, mısır poşeti kabarık olur, zor gibi ama sokan varsa tebrikler

sinemadayken de evdeymiş gibi rahat hissetmek isteyen mısır, cips-kola tercih ediyor olabilir. isteyen ses çıkarmadan, ortalığı kirletmeden yerse sorun olmaz bence
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Sinemada satılan kağıt kaplar neysede bu dışarıdan getirenler poşetin içinde olduğu için çok fazla ses çıkıyor eğer evinde hissetmek istiyorsa evinde seyretsin topluluk içine çıkıyorsa ordaki insanları rahatsız etmemesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

1 Temmuz'da yürürlüğe giren yasa ile birlikte tüm promosyonlar kaldırıldı. Öğrenci bileti, halk günü, ilk seans, puan, kod, şifre vb tüm uygulamalar sona erdi. Sadece Tam bilet satılıyor ve başka hiçbir promosyon ya da indirim söz konusu değil.

Alıntıları Göster
    cem yılmaz'ı bahane ettiler
    ülkede vatandaş adına artık hiçbir uygulama yok.

• Taabiii biliyorlar kimse kolay kolay artık sinemaya gitmeyecek. Anca böyle işlerle oyalıyorlar. Daha beter olsun aç gözlü ünlüler inşallah kimse 26 TL ye 1 bilet için para vermez.
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.
    Tıklamadım bana da tıklayamazlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.