Bildirim
Büyük boy mısır, hesabında seni bekliyor! CGV Cinema Club
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
eski puanlarımı silmişler -
30 Haziranda puanlar silinecek diye bilgi vermişlerdi.quote:
Orijinalden alıntı: uyaran
Küçük boy çıktı. -
Hediye mısıra tıklıyorum ama birşey gelmiyor -
Büyük boy çıktı. O kadar bilet aldım az bile. Son hafta 3 tane imax biletim yandı gidemedim. -
1 Temmuz'da yürürlüğe giren yasa ile birlikte tüm promosyonlar kaldırıldı. Öğrenci bileti, halk günü, ilk seans, puan, kod, şifre vb tüm uygulamalar sona erdi. Sadece Tam bilet satılıyor ve başka hiçbir promosyon ya da indirim söz konusu değil.quote:
Orijinalden alıntı: uyaran
22.5 tlye bilet satiyorlar onlarin olsun misiri da sinemasi da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzleyiciyi düşünen kampanya yapmadıkları sürece gitmiyorum. Kim daha çok para kazanacak diye kapışsınlar aralarında
Tıkladık hediyeni gör kısmına hediyen yok diyor bilgiler de güncel niye böyle oldu ki? -
8 tl olmadan gitmem arkadaş
Tıkla dedi tıkladım. SOnra gitti bir şey demeden. bir daha göremedim. -
Hiçbir şey yok. Kova mısır alırdım, 18.5TL olmuş. Ama artık alıyorum paketli hazır mısırı, atıyorum mikrodalgaya, mis gibi çıkıyor. Atıyorum çantaya, 18,5TL ye satılan mısırı 4-5TL ye mal ediyorum. Ne demişler? Bana mısır almayı değil, mısır yapmayı öğret ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 4 Temmuz 2019; 12:57:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır
içeri nasıl sokuyorsunuz? -
çantaya monta vs. sokuyorlar ben sinemada yemek yemiyorum yiyenlere de gıcık oluyorum film izlemeye mi gidiyorsunuz yemek yemeye mi ? -
kışın belki de yazın mont yok, çanta vb bayan bile olsa küçük taşıyor, mısır poşeti kabarık olur, zor gibi ama sokan varsa tebrikler
sinemadayken de evdeymiş gibi rahat hissetmek isteyen mısır, cips-kola tercih ediyor olabilir. isteyen ses çıkarmadan, ortalığı kirletmeden yerse sorun olmaz bence -
Sinemada satılan kağıt kaplar neysede bu dışarıdan getirenler poşetin içinde olduğu için çok fazla ses çıkıyor eğer evinde hissetmek istiyorsa evinde seyretsin topluluk içine çıkıyorsa ordaki insanları rahatsız etmemesi lazım
cem yılmaz'ı bahane ettilerquote:
Orijinalden alıntı: unfortunately
1 Temmuz'da yürürlüğe giren yasa ile birlikte tüm promosyonlar kaldırıldı. Öğrenci bileti, halk günü, ilk seans, puan, kod, şifre vb tüm uygulamalar sona erdi. Sadece Tam bilet satılıyor ve başka hiçbir promosyon ya da indirim söz konusu değil.
Alıntıları Göster
ülkede vatandaş adına artık hiçbir uygulama yok.
Taabiii biliyorlar kimse kolay kolay artık sinemaya gitmeyecek. Anca böyle işlerle oyalıyorlar. Daha beter olsun aç gözlü ünlüler inşallah kimse 26 TL ye 1 bilet için para vermez. -
Haber veren arkadaşa teşekkürler.
Tıklamadım bana da tıklayamazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
8 tl olmadan gitmem arkadaş
|
Taabiii biliyorlar kimse kolay kolay artık sinemaya gitmeyecek. Anca böyle işlerle oyalıyorlar. Daha beter olsun aç gözlü ünlüler inşallah kimse 26 TL ye 1 bilet için para vermez.
|
çantaya monta vs. sokuyorlar ben sinemada yemek yemiyorum yiyenlere de gıcık oluyorum film izlemeye mi gidiyorsunuz yemek yemeye mi ?
|
İzleyiciyi düşünen kampanya yapmadıkları sürece gitmiyorum. Kim daha çok para kazanacak diye kapışsınlar aralarında
|
cem yılmaz'ı bahane ettiler
ülkede vatandaş adına artık hiçbir uygulama yok. |
Haber veren arkadaşa teşekkürler.
Tıklamadım bana da tıklayamazlar. |
tam da söylemek istediğim bu sebepten, birileri kendini evinde hissedecek diye de diğerlerini rahatsız etmeye hakkı yok. sessiz sessiz yer-içer, ortalığı da döküp batırmazsa yesin içsin sorun yok
|
sanki son yıllarda ekonomik kriz sebebiyle salonlar doluyormuydu ki bu yasadan sonra sinemaya giden olsun.? Kendi topuklarına sıktılar. bir şekilde haftada 2-3 filme gidiyordum ve genel izleyici trendini az çok okuyabiliyorum. gidenlerin %50si ilk seans/promosyon/indirim vs ayağına diğerleri burjuva sınıfı kesimdi. Ben %50 gibi bir düşüş olacağını, hatta bu yasanın salon/salonlar kapatacağını düşünüyorum.
Bu tarz mısırdı colaydı promosyonları tutmaz..Yemezler.. |
biletler 8 lira olsun mısır istemeyiz
|
Benzer içerikler
- lego benzeri markalar
- istanbulkart cashback
- kedi evi ücretsiz evidea
- tutaste parfüm
- storytel kampanya
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X