KFC ve Pizza Hut Türkiye'den çekildi ve tüm şubelerini kapattı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Defolsun gitsinler ebele ubele, bizim kizarmis tavukculariniz var hebele hubele...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba o kadar çalışan parasını alabildi mi?
Rabbim yardımcıları olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dindar olduğunzdan mı dediniz yoksa goy goy mu yapıyorsunuz ?
Almışlardır bence, doğru söylüyorsun elamanları hep işsiz kaldılar
Neden çekilmişler haber link vs kaynak var mı
Yum! Brands bugün, Türkiye'deki tüm KFC ve Pizza Hut restoranlarının sahibi ve işletmecisi olan İş Gıda'yla anlaşmalarını, standartlarını karşılayamaması nedeniyle feshettiğini duyurdu
-
Çöp içeriği ve sağlıksızdı. Kapanması iyi mi oldu bilmem ama çok kişi ekmek yiyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
KFC copluktu, bu ulkede KFC nin K kalitesi bile yok.
Pizzahut severdim, pizzalari guzeldi bence ama iyi yonetilmiyordu. Bi ara eski kiz arkadasimla pizza yiyelim dedik, pizzahut istedi oraya gittik. Adama ne sorsak yok elimizden suan diyordu. 2-3 cesit pizzadan baska bir sey yoktu oyle soyliyim, her yer vizir vizir ama o pizzahut bombos cunku bi sey yok. Pizza kaliteleri yuzunden degil de yonetim kalitesi acisindan kotu bulundu saniyorsam.
Yavas yavas diger zincirlerin de yok olmasi dilegiyle. Sirf isim sayesinde para kazaniyorlar, kaliteleri cidden berbat.
Nerede o eski KFC ve pizzahut. Yum brands ta görmüş kalitesizliği.
Bu arada iş holding konkordato ilan etti yakında batar .
Peyman da bunlarınmış...
Arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin,Adamlar Türkiye'yi terketmiyor.
Bu iki markanın sahibi olan Firma, Türkiye Distribütörü olan firma ile iş aktini sona erdirdi.
Türk Firma mali zorluk yaşıyor ve marka sahibine ödemeleri aksattığı için anlaşma sona erdi.
Bu sebeple şubeleri kapanıyor. İleride başka firma ile Türkiye partnerliği yapınca tekrar açılır.
Hiçbir firma Türkiye gibi bir pazarı es geçmez merak etmeyin.
-
Sabah Nihat Sırdar alamadılar demişti.
-
Şirket özellikle son birkaç aydır, çok büyük sıkıntılar içerisindeydi, Yum Brand's sözleşme feshinden sonra, şirket 2 ayını doldurmayan tüm çalışanlarının iş feshini verdi, Tazminat vermemek için, Türkiye içerisinde geçen sene de bu kötü durum vardı yani, Sonra işin içine Almanya üzerindeki sıkıntılar almaya başladı, Almanya içerisinde bulunan KFC ve Pizza Hut gibi iki markayı 2 yılı aşkın süredir yönetmekteydi şirket, Aralık 2024 tarihinde Ana şirket sözleşmeyi fesih etti ve Tekrar YUM bünyesine geçmiş oldu, Bunun dışında şirket Almanya da araba yada uçak tekerleği üretimi gibi bir işe kalkışmışlardı, onu da batırdılar diye duyum aldım, Şirketin kemik kadrosunu son 1 yıl içerisinde büyük oranda cortingen sitrayze ettiler ki bu yapılacak en büyük büyük hataydı... Bunların olacağı aylar, aylar öncesinden belliydi, Tavuk sevkiyatı gelmiyordu son bir iki aydır, normalde bir dükkanın düzenli olarak işlemesi için 2/3 günde bir tavuk sevkiyatı alması lazım, çevre illerden tavuk bulma telaşına giriyordu dükkanlar, sevkiyat aynı şekilde, son haftalarda sevkiyat problemi de çok büyük sorun çıkarıyordu, şu süreçte olacaklar, Yeni bir şirket ile anlaşma yapmadan, şirketin işleyişi tekrar Yum bünyesine geçecek geçmiş yıllarda olduğu gibi, Yum Brands Türkiye gibi bir ülkede KFC ve Pizza Hut'ı kaybetmek istemez. Boykot ile kapattırdığını sanan güruha da buradan selamlar :)
-
Burada zaten fast food zinciri de kötü, kahve zinciri de kötü, tatlıcısı da kötü. O yüzden sorun değil.
Pizza Hut buradaki diğer rakiplerine fena değildi. Yani çıta zaten yüksek değil.
KFC'den de ara sıra maç kovası alıyordum ama son zamanlarda fiyatları iyice uçurmuşlardı. Kemikli kova haricinde de doğru düzgün bir halt bulamıyordum. Bayat ekmeğinin içinde tavuğu ne yapayım kardeşim, onu herkes satıyor zaten. Bir de parmak kadar tavuğu kemiksiz tavuk diye satıyorlardı.
İşin kötü tarafı direkt rakibi olan Popeyes daha da beter. Hem çalışanları ilgisiz, kaba saba tipler hem de kemikli tavukları iyi pişirmeden çıkartıyorlar. Birçok defa içleri kanlı gönderdiler. Bahsettiğim gibi bu fast food restoranlarının alayı bitik. Zaten artık zibilyon tane burgercı ve çıtır tavukçu türedi, hepsi de birbirinin kopyası gibi ve hepsi de berbat.
-
Alıntı
metni:Kapanması iyi mi oldu bilmem @Amulet Bence iyi oldu çünkü içeriğin kötü olması bir yana olsun, o içeriği doğru düzgün pişirememek veya pişirmemek, müşteriyle doğru düzgün iletişim kuramamakta ayrı bir sorun. Herkes bu işi yapamıyorken veya yoğunluğuna katlanamıyorken önüne geleni işe almak hata. Ya maaşlarını asgari ücretin 2 katı yapacaksın ama düzgün iş gördüreceksin, ya da para kazanamıyor musun, ya da başka bir sorun mu var, bye bye.
-
Umarım şu eski KFC kalitesinde KFC geri gelir türkiyeye. Pizzahut hiç yemedim o yüzden yorum yapamam ama KFC 6 7 sene önce falan çok lezzetliydi porsiyonlar büyüktü patatesleri bu kafes denilendendi kurabiye ekmeği de büyük ve güzeldi sosu ise çok lezzetliydi en son geçen sene yemiştim ne tavuk büyük ne lezzeti var ne salatası tam geliyor porsiyonlar gramaj lezzet kalite inanılmaz düşmüştü KFC nin fiyatları da zıvanadan çıkmıştı en son EXTREME KUTU 320 tl mi neydi kudurmuşlar gibi zam yapıyordu KFC. Umarım eski fiyat politikası ve kalitesi lezzeti gramajında tekrar türkiyeye giriş yapar.
-
Daha belli
değilmilmiş ortağı bulamazlarsa çekileceklermiş
"Sınırsız pizza" sı vardı millet patlayıncaya kadar yerdi birde pizzanın kenarlarını yemeyince daha da fazla yenirdi.. Belediyelerin verdiği beleş iftar yemeklerinden daha fazla akılda kalan birseydi . Belediyelerin beleş iftar yemeği için yarım saat beklenir (zaten 10 seneden beri hiç gitmedim ) oysa pizza hut AVM'nin güzel bir yerinde seni bekliyordur . Dindar kesim oruç tutarken 2 kez yemek yerken ben 24 saat boyunca hiç yemek yemeden pizza hut'a giderdim
20 sene evvel kurstan arkidişle PizzaHut' ın sınırsız öğlen menüsüne giderdik.
İçecek ücretli olduğundan gitmeden evvel Bim' den litrelik Lé Cola' yı zula yapardık.
Sınırsız menüdeki pizzalar bittikçe garsondan yenilemesini isterdik.
Bu arada monta zulaladığımız Lé Colayı da çorba kasesinde çaktırmadan götürürdük.
Bir süre sonra PizzaHut bizi kabul etmemişti...
-
Bazı şubeler hala açık duruyor özellikle pizza hut da neden acaba ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Defolsun gitsinler ebele ubele, bizim kizarmis tavukculariniz var hebele hubele...
|
Benzer içerikler
- suriyeliden araba almak
- genç emeklilere tavsiyeler
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- kürtler atatürk"ü sever mi
- 14 temmuz filmi yasak mi
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- cep telefonu operatörleri
- togg renkleri
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X