Şimdi Ara

NEW YORK'TAN ELEKTRONİK ÜRÜN ALIŞVERİŞİ İÇİN EN UCUZ MAĞAZA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bir arkadaşım 1 ay sonra New York'a tatile gidecek, kendisine telefon siparişi vermeyi düşünüyorum (veya telefonda sıkıntı olursa Ipad Mini). New York'ta bu tür ürünleri en ucuza bulabileceği bir yer tavsiyesi verebilecek olan var mı? Ben sadece WallMart'ı biliyorum ama NY'de yokmuş. Düşündüğüm telefon modeli Samsung S3 (aslında S2 düünüyorum, S3 ü pek sevmiyorum ama S2 eski model olduğu için bulmak zor olabilir) veya Note2. Bu 2 cihazın özelliklerine benzer başka önerileriniz olursa da sevinirim. Ama önceliğimiz alışveriş merkezi tavsiyesi. Yardımcı olursanız çok makbule geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 26 Şubat 2013; 16:11:42 >

• martta s4 tanıtılacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek bilgim yok ama Amerika'da best-buy cok unlu bir zincir magaza. Yarin Amerika'ya gidip gelen bir arkadasa soracagim bakalim nereyi onerecek. Sorunca mesaji duzeltip eklerim magazanin adini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Woodbury adında bir outlet var. Newjersey tarafında.

( Woodbury Common Premium Outlets ) diye aratırsanız google yardımcı olacaktır.
    en iyi fiyatları buradan bulabilirsiniz..
  • merhaba walmart cok uygundur ve new yorkta vardır. fakat new york buyuk bi yer neresine baktığınıza bağlı. örneğin NY'un levittown eyaletinde mevcuttur. ve size önerim geçirmiş biri olarak samsung amerikada pahalidir kayıttı faland derken türkiye fiyatına gelebilir. apple alıcaksanız uyguna gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkahyaoglu

Woodbury adında bir outlet var. Newjersey tarafında.

( Woodbury Common Premium Outlets ) diye aratırsanız google yardımcı olacaktır.
    en iyi fiyatları buradan bulabilirsiniz..

woodbury de elektronik anlamında bi cacık yok. izmit outlet gibi bi yer he tavsiye edermiyim giyim vs için kesinlikle hatta araba kiralayıp gidin bagajı doldurun. 40 usd ye sabah götürüp akşam getiren otoboslarda var.

tcancan ın dediği gibi samsunglardan çok apple almak daha mantıklı apple storedan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcancan

merhaba walmart cok uygundur ve new yorkta vardır. fakat new york buyuk bi yer neresine baktığınıza bağlı. örneğin NY'un levittown eyaletinde mevcuttur. ve size önerim geçirmiş biri olarak samsung amerikada pahalidir kayıttı faland derken türkiye fiyatına gelebilir. apple alıcaksanız uyguna gelir

walmart mı ya walmart bizim migros gibi bir marketler zinciri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

quote:

merhaba walmart cok uygundur ve new yorkta vardır. fakat new york buyuk bi yer neresine baktığınıza bağlı. örneğin NY'un levittown eyaletinde mevcuttur. ve size önerim geçirmiş biri olarak samsung amerikada pahalidir kayıttı faland derken türkiye fiyatına gelebilir. apple alıcaksanız uyguna gelir

Migros gibi olabilir ne var bunda gulucek dalga gecilcek? Sormus yardimci olmaya calistim ve walmarttada teknoloji konusunda gayet uygun. Nerden biliyosun dersen ipod touchimida ordan aldim ve en uygun fiyati orda buldum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

quote:

Migros gibi olabilir ne var bunda gulucek dalga gecilcek? Sormus yardimci olmaya calistim ve walmarttada teknoloji konusunda gayet uygun. Nerden biliyosun dersen ipod touchimida ordan aldim ve en uygun fiyati orda buldum.

Dalga geçmiyorum kırdıysam özür dilerim.Sadece wallmart tam teşekkürlü bir elektronik market diğildir işte bizim migrosun elektronik bölümü ne kadarsa onlarında okadar

• türk siteleri var ooooo hemde bir sürü

www.sehirfırsati.com

www.istanbulunfirsati.com

www.yakala.co

www.grupanya.com

www.hepsiburada.com

ne gerek var yurt dışı sitesine acabaaaaaaa

• Best buydan uygun alınabilir ama tercihiniz telefon yerine fotoğraf makinesi laptop gibi ürünlerden yana kullanmanızı öneririm.

• Bana da böyle bir bilgi lazım arkadaşlar. New york' ta kısa bir gezi için bulunan arkadaşıma fotoğraf makinesi aldıracağım. Bestbuy ve bh&photo'yu kendisine önerdim ama alternatifimiz ne kadar çok olursa kendisi için daha iyi olacak sanırım. Tavsiye edeceğiniz başka mağazalar var mı?

• güncel
  • evet giden arkadaşlar bilgi verirse sevinirim bırde fıyatlar tum apple storelarda aynımıdır en ucuz ordan mı alabılırız
  • Güncel.

Bilgi sahibi arkadaşlardan fikirler bekliyoruz.
  • New York'ta, B&H'i oneriyorum. Internette arastirirsaniz hakkinda bilgi sahibi olabilirsiniz.
    Edit: Ek olarak zaten Amerika'dasiniz Amazon'dan alabilirsiniz hizlica elinize gecer urunler magazadan alicam diye kasmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AEF290E0 -- 5 Eylül 2017; 17:44:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.