Şimdi Ara

çöp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRAD -- 31 Ocak 2025; 14:44:9 >

• Donationsuz pek de iyi olmuyor ayrıca Xposed yukleyıcı ıle bırlestırdınmı 2 kat hızlanıyor ve kayıtları tutuyor Donateli kullanıyorum tabi illegal Number One
  • rootsuz cihazlarda da artık çalışabiliyormuş...
  • telefonum rootsuz, play storedan yükledim. fakat donation versiyonunu nasıl bulabilirim play store harici? bir de xposed falan diyor, onu yüklemek ne işime yarayacak? ve donation versiyonu olmadan yüklenmiyor mu xposed?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavifil

telefonum rootsuz, play storedan yükledim. fakat donation versiyonunu nasıl bulabilirim play store harici? bir de xposed falan diyor, onu yüklemek ne işime yarayacak? ve donation versiyonu olmadan yüklenmiyor mu xposed?

donation versiyonunu sizinle paylaşırım fakat,xposedde uygulayabilmeniz için telefonunuzun rootlu olması gerekmektedir, çünkü xposed'i aktif edebilmek için root edip 1kere yeniden başlatmalısınız.
    Donation versiyonun artısı ise sistem uygulamalarını uyutabiliyor olmanız, hiç tavsiye etmiyorum.
    3. şahıs uygulamaları uyuttuğu yetiyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRAD

quote:

Orijinalden alıntı: mavifil

telefonum rootsuz, play storedan yükledim. fakat donation versiyonunu nasıl bulabilirim play store harici? bir de xposed falan diyor, onu yüklemek ne işime yarayacak? ve donation versiyonu olmadan yüklenmiyor mu xposed?

donation versiyonunu sizinle paylaşırım fakat,xposedde uygulayabilmeniz için telefonunuzun rootlu olması gerekmektedir, çünkü xposed'i aktif edebilmek için root edip 1kere yeniden başlatmalısınız.
    Donation versiyonun artısı ise sistem uygulamalarını uyutabiliyor olmanız, hiç tavsiye etmiyorum.
    3. şahıs uygulamaları uyuttuğu yetiyor zaten.

anladım, teşekkür ederim.

• Evet bu uygulamayı ben de kullanıyorum.Hatta yine açtığım bir konumda nasıl kullanılacağını da yazmıştım. Bayağı güzel bir uygulama.Cihazı bayağı serileştiriyor.Konu için : https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84399765&p=1#86002281

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 18 Ocak 2014; 2:19:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel konu
  • ben internette baya bi araştırdım ücretli versiyonu ama çalışmadı hiçbiri , sonunda satın aldım bende 6.5 tl ye sistem uygulamalarını da uyutabiliyorum artık , rootlu cihazda xposed ile kullanınca uyuttugun uygulamaların bildirimlerini alabiliyorsun ,en güzel tarafı bu işte, arka planda fourqare , whatsapp çalışmıyor ama bildirim geldiğinde sen görebiliyorsun ... özellikle düşük seviye telefonlarda kullanılmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4293
    rootlu cihazda xposed ile kullanınca uyuttugun uygulamaların bildirimlerini alabiliyorsun ,en güzel tarafı bu işte, arka planda fourqare , whatsapp çalışmıyor ama bildirim geldiğinde sen görebiliyorsun

Nasıl bir ayar yapmak gerekiyor bu bahsettiğiniz için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 20 Ocak 2014; 17:48:03 >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    öncelikle cihaz rootlu olacak greenify yüklü olacak , sonra http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer bu linten xposed i kuruyoruz ,uygulamaya aktif hale getirmemiz gerekkiyor, xposed uygulamasına giriyoruz framework a girip yükle/güncelle yazana basıyoruz , daha sonra xposed uygulamasındaki modüller kısmına giriyoruz orada greenify uygulamasına tik koyuyoruz şimdide grenify yi aktif hale getirdik . şimdi telefonu açıp kapatıyoruz . telefon açılınca greenify ye giriyoruz menü tuşuna basınca deneysel özellikler bölümüne girebiliyoruz . buradan ayarları yapabiliyoruz artık... yeterince açıklayıcı oldu heralde :D

• burak4293 B kullanıcısına yanıt
    Sağolun çok açıklayıcı yazmışsınız da, "menü tuşuna basınca deneysel özellikler bölümüne girebiliyoruz . buradan ayarları yapabiliyoruz artık..." kısmına kadar hazırdım zaten :)
    Bu deneysel özelliklerde bulunan 7 ayardan hangilerini seçmek gerekir, kullandığınız doğru ayarlar nedir, diye sormak istemiştim.
    (3-4-5. seçenekler paralı versiyon için bunları seçmek gerekecek mi, bedava olan sürümü kullanıyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 21 Ocak 2014; 21:39:23 >
  • Ben ucretli versiyonu kullaniyorum, bildirimleri sakla secenegini ve altindaki secenegi isaretliyorim, bildirimleri sıkıntısız aliyorum, ucretsiz olanda gcm li uygulamalardan bildirim almayi isaretliyemiyirsun, gcm ne onuda bilmiyorum ama :).. Ucretsiz versiyonda bi denemek lazim..
    çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4293 -- 21 Ocak 2014; 22:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak4293 B kullanıcısına yanıt
    Bugün biraz araştırma sonucunda öğrendiklerim;
    GCM : Google Cloud Messaging
    Bazı uygulamalar, bildirimler için bu altyapıyı kullanıyormuş.
    Whatsapp da bunlardan biri, yani donate versiyonu alıp GCM seçeneğini seçmezseniz, Whatsapp'ı uyutunca bildirimler çalışmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 23 Ocak 2014; 1:14:00 >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Ben Ücretli kullandığım icin bildirimleri alıyormuşum demekki ...

• bu güzel ve açık anlatım için teşekkürler ellerinize emeğinize sağlık
  • donation versiyonunda rootsuz sistem uygulamari uyutuluyor dimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: paldov

donation versiyonunda rootsuz sistem uygulamari uyutuluyor dimi ?

up up
  • konuyu hortlattım ama banada acilen full greenify gerekli, kitkat ile uyumlu..genelde yasakmı bunu paylaşmak bilemıyorum ama eger site kuralları gereği uygun deilse,özelden ulaşabilir yardımcı olabilirmisiniz? cidden şuan o programa çok ihtiyacım var..Ha bu arada tel rootlu 4.4.2 sürüm var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mevsimyaz -- 6 Aralık 2014; 15:20:40 >
  • Deneyelim bakalim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.