Şimdi Ara

Galerideki Fotografı full ekran yapma #Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar galeri de bi foto var ben bunu ekrana tam ekran yapamıyorum bildigniz uygulama varmı tam ekran yapcak

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fotoğrafı Tam Ekran Yapma Kılavuzu

İster kare bir fotoğrafı ister bir panoramik çekimi tam ekran yapmak isteyin, cihazınızda veya bilgisayarınızda basit adımları izleyerek bunu kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Telefonlar ve Tabletler:

• iOS: Fotoğrafı açın ve ekranı yukarı kaydırın.
    • Android: Fotoğrafı açın ve cihazınıza bağlı olarak ya ekranın sağ alt köşesindeki "Tam Ekran" simgesine dokunun ya da ekranı iki parmağınızla sıkıştırın.

Bilgisayarlar:

• Mac: Fotoğrafı Görüntüleyici uygulamasında açın ve Araç Çubuğundan "Tam Ekran" simgesine tıklayın.
    • Windows: Fotoğrafı Fotoğraflar uygulamasında açın ve pencerenin sağ üst köşesindeki "Tam Ekran" simgesine tıklayın.

Özel Durumlar:

• Kare Fotoğrafları Tam Ekran Yapma: Çoğu cihaz ve uygulama kare fotoğrafları otomatik olarak tam ekran yapar. Ancak yapmadıysa, yukarıdaki adımları izleyerek manuel olarak tam ekran yapabilirsiniz.
    • Telefonlarda Arama Fotoğrafını Tam Ekran Yapma: iOS cihazlarında, Kişiler uygulamasında arama fotoğraflarını tam ekran yapmak için fotoğrafa uzun dokunun ve "Tam Ekran" seçeneğini belirleyin.
    • Çoklu Fotoğrafları Tam Ekran Yapma: Bazı uygulamalar, birden fazla fotoğrafı aynı anda tam ekran yapmanıza olanak tanır. Bunu gerçekleştirme yöntemi uygulamaya göre değişir, bu nedenle uygulama içindeki talimatları izleyin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne yapmak istediğinizi anlamadım.
    Sanırım çektiğiniz fotoya bakarken ekranda kesinti oluyor.

Bunu engellemek mümkün değil. Ekran oranı ve kamerayla alakalı.

Örneğin iPhone 4-4S'te aynısını videolarda yaşıyorduk.
    iPhone 5'te ekran uzadı, bu sefer videolar tam oturdu ancak fotoğraflar dediğiniz gibi kesintili gözükmeye başladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas Sanirim duvar kagidi yaparken fotografin kirpilmasindan sikayetci

Edit: nova launcher kullaninca oluyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncharitable -- 23 Mart 2014; 11:50:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.