Şimdi Ara

jpg olarak ekran görüntüsü alma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Print Screen ile ekran görüntüsünü bmp olarak alıyoruz ve boyutu çok büyük oluyor,acaba jpg olarak ekran görüntüsü almak için herhangi bir program var mı?Yardımlarınızı bekliyorum.

• Paint'te "Farklı kaydet" dediğin zaman ".jpg" olarak daha küçük boyutta kaydedebilirsin...
  • öyle kaydediyorum fakat yine boyutu aynı oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo_Cyclone

öyle kaydediyorum fakat yine boyutu aynı oluyor.

"bmp" yerine "jpg" 'yi seçiyor musun? Emin olmak için şimdi yine denedim Paint'te,boyut küçülüyor...
  • kayıt ederden isim yazdığın yerin hemen altında bmp. gibi uzantılar var ona tıkla jpeg i görüceksin ona tıkladıgın zaman jpeg olarak kayıt edicektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: retrotime

quote:

Orjinalden alıntı: Neo_Cyclone

öyle kaydediyorum fakat yine boyutu aynı oluyor.

"bmp" yerine "jpg" 'yi seçiyor musun? Emin olmak için şimdi yine denedim Paint'te,boyut küçülüyor...

evet,oldu,çok teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

kayıt ederden isim yazdığın yerin hemen altında bmp. gibi uzantılar var ona tıkla jpeg i görüceksin ona tıkladıgın zaman jpeg olarak kayıt edicektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_Cyclone -- 12 Aralık 2007; 19:26:05 >

• purrint kullanmanı tavsiye derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

kayıt ederden isim yazdığın yerin hemen altında bmp. gibi uzantılar var ona tıkla jpeg i görüceksin ona tıkladıgın zaman jpeg olarak kayıt edicektir

• SnagIt'in tüm versiyonlarını kullanabilirsin çok pratik ve aklına gelen her şeyi yapabilirsin
  • Winsnap Tek Geçerim İstedigin Yerin İstedigin Formatta Alıyosun
  • Eğer büyük çıkıyorsa,aç paintte dosyayı tekrar jpeg'e çevir.Ben imageshackde upload etmeden dosyayı bir iki kere jpege çeviriyorum.Çok düşüyor boyutu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.