Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
992
Cevap
102
Favori
84.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce amazondan bildirim geldi , teslim tarihi değişti sizlerde bir kontrol edin isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

bir çılgınlık yapıp aldım ben de. Anneme doğum günü hediyesi olsun :D Peşin geçirdim bakalım, vakıf mobilde sonradan taksitlendirme çıkacak mı. Yarına belli olur, çıkmazsa iptal edip tekrar alacam Greenote Süpürge Genel Konu 

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Şimdi Kendi sitesinden aldım bakalım başımıza neler gelecek😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hayırlı Olsun hocam , güle güle kullanın.Vakıf 5 taksit olması lazım ama tabi oda olursa :)

Geming gen den bir ürün aldım peşin geçip 5 taksit yapmıştı fark olmadan.

• Arkadaşlar 2 tane satıcı çıkıyor genelde. GN EU isimli satıcı güvenilir mi?
    Greenote Süpürge Genel Konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt

daha mı uyguna geliyordu hocam Greenote Süpürge Genel Konu 

yalnız sadece 1 yıldız yorumlarını açıp okudum da pek de iyi şeyler görmedim. İkilemde kalmadım değiş şimdi. Gönderici amazon ama satıcı amazon değil. Acaba bu durumda ne olur bilemiyorum. Satıcı da amazon olaydı keşke. Olumsuz yorumlar canımı sıktı hiç okumamıştım. Sadece vov süper über yorumları vardı :D. İptal edebilirim belki. Greenote Süpürge Genel Konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 3 Mart 2024; 2:26:31 >
  • Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

aha gerçekten mi. Ben de monitör almıştım yılbaşından sonra zam gelir diye, taksit yaptım siteden 12 ye böldüm banka hayvan gibi vade farkı almıştı. Ama o zaman vakıfta e-ticaret'e 3 taksit vardı sadece. Vade farksız 5 olaydı direkt onu kullanırdım Greenote Süpürge Genel Konu 

Şu anda elektronik alışverişine vadefarksız 4 taksit çıkıyor. Amazondan en son type-c SATA kablosu aldım ugreen'nin. 200 lirayı 4 'e bölebildim. Bir de bunda şansımı deneyeyim bakalım Greenote Süpürge Genel Konu 

• -Rango- kullanıcısına yanıt

ikinci sastıcı hangisi hocam ? GN-eu sanırım kendi sayfası markanın. Başka satıcı göremedim ben.

Hocam bazı ürünlerde şu satıcı da çıkıyor. Hangisi resmi satıcı emin olamadım.

Greenote Süpürge Genel Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 3 Mart 2024; 2:30:18 >
  • Gcs50 3900 e geliyor alınır mı sizce?

• Gsc60 ların teslimat tarihi öne çekilmiş duyurulur

• Kendi sitesinden 4791 TL ye gsc60 satın aldım. Umarım memnun kalırım. Müşteri hizmetleri maillere her gün hızlı cevap veriyor şimdilik bakalım. Ekstra Vergi çıkar mı gibi bir çok soruya hem olumlu cevaplar yazıyorlar. Bakalım.

• mustafaduran06 kullanıcısına yanıt

Kendi sitesinde, bende 4980 tl oluyor en son,siz uyguna almışsınız. Birde ek ücret konusunda olumlu cevaplar veriyorlar derken,iade ediyorlar mı acaba?

Ona göre Amazon'dan siparişi iptal edip kendi sitesinden aliyim.

• mustafaduran06 kullanıcısına yanıt
    Nereden yazıyorsunuz ben 2 gündür yazıyorum dönen yok. Yüzde 15 artı yüzde 5 çek ile bende sizinle aynı fiyata sipariş verdim

• rush10 R kullanıcısına yanıt
    Yüzde 5 indirim çekini nerden temin edebiliriz

• olumsuz yorumlasrı gördükçe canım sıkıldı iptal geçtim ben. Tekrar indirim olursa indirimli fiyattan alırım amazondan. 6 bin küsür verip yurt dışıyla uğraşmak istemedim. servis ağı olan bir model almak daha mantıklı gibi geldi. acelesi yok zaten içime sinen başka bir fırsat denk gelir mutlaka.

• WTFast W kullanıcısına yanıt
    sepete atıp bekleyince maile geldi üyelik tanımlayıp sepete atıp bekleyin. Ha bu arada fiyat artar mı bilemem

• Amazon sitesinde GCS50 3688 liraya geliyor. Bitmeden yakala seçeneği seçince 2.549 lira vergi dahil 3.688 liraya geliyor.

GCS60 kendi sitesinde 4980 geliyor ama yedek parça ve tedarik sorunları nedeniyle tercih etmedim. Kod isteyenler ise GN05 yazıp %5 indirim daha alabilirsiniz.
    Greenote Süpürge Genel Konu Greenote Süpürge Genel Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 3 Mart 2024; 18:0:46 >

• 61TS1461 kullanıcısına yanıt
    Daha önce bu ürünlerden alan arkadaş 985 TL PTT vergi ödemesi yapmış yazıyordu önceki sayfalarda. Bende onu sordum. Bu fiyata tüm vergiler dahil. Eğer öderseniz olumlu iade ederiz dediler parayı. Ürün iadesi için birşey demediler. Yüzde 5 indirim kodu veriyorlar ilk alisverise. GN05 kodu. Kullanmak isteyene.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.