Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
992
Cevap
102
Favori
84.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uyguna geldiği için vergi iadesi istemek gözüme pek teferruatlı gelmiyor benim sürecim de sizinkiyle aynı top dhl de bekliyoruz şuan, ekstra vergi isterlerse makbuzunu alıp greenota ileticez sonra yapmamız gereken tek şey beklemek fazla büyütülecek birşey yok gibi :))

• WTFast W kullanıcısına yanıt
    Hala “Tu, 05.03.2024, 07:02, Feucht, Germany
    The shipment will be transported to the destination country/destination area and, from there, handed over to the delivery organization.” Statü bu şekilde :) yadın öbür gün gelir . Teslimatı ptt yapıyor ise vergi kolay zaten :kapıda verir geçeriz :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

Anladım o halde yeni teslimat aralığında elimizde olur. Sağolun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyurun cenaze namazına, linke tıklayınca ags gümrük müşavirliği denen firmaya vekalet vermem gerektiği söyleniyor

Greenote Süpürge Genel Konu

evet amazon müşteri hizmetleri ile görüşmem aşağıdadır;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboxer82 -- 8 Mart 2024; 9:53:17 >

• Geçmiş olsun. Sanırım bu kadar yurtdışı amazon alışverişi iyice göze batmaya başladı. Ayrıca bu işi ticarete dökende çok fazla son zamanlarda neyse bundan sonra alacaklar daha dikkatli olur.

Siz yine de gümrükten iadenizi takip edin. İade edilmezse sıkıntı olur sizin için benim ki yolda ama güvenemiyorum gerçi gelse de iade edeceğim çünkü geçen gün kampanyadan daha uyguna aldım.

Amazon sitesinde şu şekilde bir uyarı var. Kendilerini garantiye almışlar. 150 Euro yaklaşık 5.206,22 lira ediyor.

Satın aldığınız ürünün fiyatı ve vergiler toplamı 5.206,22 lirayı aşarsa takılma riski yüksek oranda artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 7 Mart 2024; 14:20:25 >

• laumexs kullanıcısına yanıt

5710 tl 168€ 'ya geliyor, ( ürünü alırken İthalat Ücreti Depozitosu diye +1.710,00 TL ödedim. fiyat öyle 5710 tl'ye geldi.)

daha da para istemesinler bi zahmet. kimseyle uğraşamam valla tahmini teslim tarihi 20 martmış bekleyeceğim bakalım. üründe gelmezse gelmesin, paramı versinler kafi.

• birde böyle bir mail atmışlar.

---EKLEME---

Arkadaşlar Kerry logistics firmayı aradım, teslimat adresim firma gözüktüğü için ticari alım-satım maksatlı değerlendirmişler o yüzden bu belgeleri istemişler.

amazon yurtdışından ürün alırken alıcı ismi kısmında firma değil şahıs ismi yazması gerekiyor, ilgilenenlere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboxer82 -- 8 Mart 2024; 9:53:57 >

• Amazondan Aldığım GSC60 Yola Çıkmış , Umarım Bir Sıkıntı İle Karşı Karşıya Kalmayız.

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

bende kendi sitesinden alanlardanım pzartesi dhl ile yola çıktı almanyadan , önceki tecrübelerimden yola çıkarak çok güzel dedim dhl bir kaç güne evime getirir, ilk günki gibi kaldı almanyada hiç hareket yok , şikayet vara baktım gerçekten bir sıkıntı gözüküyor galiba dhl almanyada bazılarının kargosu 2 ayı bulmuş teslimi ,takip numaralarını paylaşmışlar

• Kendi sitesinden 3 martta aldım. Hala kargolanmadi. Mail yazıyorum cevapta yok. Bekleyeceğiz bakalım. Teslimat 7 15 gün yazıyorlar sitelerinde birde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende 29 Şubat'ta amazondan almıştım bugün kolay gelsin ile kargoya verilmiş şükür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim almanyadan çıktı kaldı öyle , var mı sizde hareket ?

• byturkuaz kullanıcısına yanıt
    Bende bu şekilde gözüküyor beklemedeyiz bakalım, bide bakım olacaktır tarzı bi bildirim vardı DHL sitesinde ondan kaynaklı bi gecikme olabilir mi bilemiyorum

Aynı şekilde benimde . Ptt den baktığımda edi received diyor ayin 8 inde . Aynı kod ile ptt bakin

• byturkuaz kullanıcısına yanıt
    Merhaba siz diyince pttden aynı kodla sorguladım böyle bir sonuç çıktı, bir terslik var mıydı acaba daha önce hiç tecrübem olmadı bu konuyla alakalı

Herhangi terslik yok bence. .tr ye girince buradan görürüz gümrük ve her şeyi

• Greenote Süpürge Genel Konu

Alınırmı bu cihaz 5389 ₺'ye denk geliyor

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.