Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
103
Favori
84.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genelde öngörülen teslim tarihinden daha erken geliyor. Ben de 16 Mayısta GSC60 modelini almıştım 22 Mayısta kargoya verildi ve bugün teslim edildi. Aşağı yukarı yurtdışı siparişlerim 8-12 gün arasında elimdeydi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • batupng kullanıcısına yanıt
    Benim de daha önceki satıcısı Amazon Germany olan siparişlerim erken teslim edilmişti ama Gn EU satıcısından emin olamadım. Siparişim şu an Marsilya/Fransa görünüyor umarım tüm Avrupayı dolaşmaz. Teşekkürler cevap için.

• Bu 150 euro muhabbeti kadar saçma bişi yok. ben amazondan alıyorum normalde ama. bu amazonda ödenen ithalat Ücreti Depozitosu olayı nedir ?kendi sitesinden alınca böyle bişi yok sadece gümrüğe gelince ödüyorsun ücretini o kadar. amazondan alınca ithalat Ücreti Depozitosu dışında birde ek vergi daha ödüyorsun 150 euro geçince. Ürün fiyatı + kargo parası 150 euro geçmeyecekmiş geçerse ek vergi imiş. iyiki iptal oldu amazon prime aldım ben kargo parası istemiyor. bide ürün hep aynı belli neden herkes farklı gümrük parası ödüyor anlamıyorum.

• maniac_team M kullanıcısına yanıt

Hocam bu ilave eklenen ürünün sebebi nedir? Ücret mi düşüyor? Bir de her şey eklenebiliyor mu?

• Ben bu ürünü şuan herşey dahil alttaki fiyatı satın aldım gümrüğe takılmadan sorunsuz direk evime gelir dimi ? amazon müşteri hizmetleri gelir dedi çünkü. normalde mevzuatta kargo dahil edilmiyor 150 euro sınırına ama amazon ürün+kargo 150 geçmeyecek diyor amazon kendini garantiye alıyor galiba.

Greenote Süpürge Genel Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDTuRkk -- 27 Mayıs 2024; 20:39:7 >
  • Batuhanforum1 B kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Aynı sorunu birebir yaşadım, ben de belirtilen yere gitmek durumundayım. Sizin süreciniz nasıl ilerledi, fatura olarak ne ibraz ettiniz, e-posta adresime fatura mahiyetinde bir belge de gelmedi çünkü, gümrük ücreti ödemek zorunda kaldınız mı, bilgi verirseniz çok sevinirim.

• laumexs kullanıcısına yanıt

Merhaba, nasıl sonuçlandı süreciniz?

• ahmetqzl kullanıcısına yanıt

%18 +%20 hesaplamasını nasıl yapıyorlar?

• antizero kullanıcısına yanıt
    Evet ama her üründe olmuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• komplike metalurjist kullanıcısına yanıt

Ptt gümrüğe gittim orada gümrükteki arkadaşlar ürünü inceleyip ödemiş olduğum fiyatından vergi hesapladılar. 1260 civarında gümrük ücreti çıktı ödemesini yaptım iade talebi oluşturdum firmadan 4-5 gün içinde kredi kartına iadesi yapıldı.

Gümrük limiti altı olduğu için sıkıntı yaşamadım ama limit üstü olsa sanki biraz zorlanabilirdim izlenimi çıktı. Ayrıca gümrük ve kargo ücretinide vergiye katmaları daha yüksek vergi çıkmasına neden oldu. Aslında firmanın bizden aldığı 1200 liralık vergi ücreti olmasa daha düşük vergi ödeyebilirdik.

Burada hem firmaya hemde alıcıya ekstra vergi yükü biniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 30 Mayıs 2024; 10:9:6 >
  • maniac_team M kullanıcısına yanıt

@maniac_team Üstad eyvallah demek istiyorum.

700-TL kuponu görünce alacaktım ama gümrük vergileri ile 6.150-TL ye mal oluyordu vazgeçtim.

Senin tekniği uygulayınca ihtiyacım olan ve zaten alacağım 500-TL lik ürün ile süpürge 5.900-TL ye mal oldu.

Süpürge 5.400-TL ye geldi.

• Arkadaşlar merhaba,

bu şekilde ekstra gümrükle uğraşmadan satın alabilirim doğru anladım değil mi?

Ayrıca gsc60 ı ana süpürge olarak evinde kullanan var mı? 90 m2 ev için alacağım kablolu süpürgemiz bozuldu can çekişiyor.

• @maniac_team teşekkürler. Senin yazdığını gördükten sonra biraz kurcaladım siteyi.

Yurt dışı satıcıdan olmak şartıyla aynı gün teslim tarihli bir ürünü sepete eklerseniz 2k olan ithalat ücreti 1k civarı + yeni ürün ithalat bedeli toplamına kadar düşüyor.

Minimum tutar olarak 329TL'lik bir ürün ile bunu sağlayabildim. Daha düşük tutarlı ürünleri çok denedim ancak olmadı.

Mesela yine yurt dışından 20 haziran tahmini teslimli bir ürün ile olmuyor. İlla aynı gün olanı bulmanız gerekiyor.

Ürün segmenti olarak bir ayrımı olduğunu düşünmüyorum. Her şeyle beraber çalıştı. Zaten yorumlarda bir arkadaşın bisiklet selesi, birinin çekme halatı, birinin de diş fırçası aldığını gördüm.

Her ne kadar Amazon prime üyelerine ücretsiz kargo falan filan dese de çok büyük ihtimalle kargoyla alakalı bir ücret sınırını aşıyoruz bu haliyle.

O yüzden de 1kTL gibi bir avantaj oluyor.

Bir de dün 500TL indirim vardı kaçırdım diye üzülmüştüm. Bugün süreli fırsat ile %7 indirimli(735TL) olarak aldım. Bugün de yüzümüz güldü.

En düşük tutarı yakalayabildiğim kombinasyonun resmi aşağıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exquare -- 31 Mayıs 2024; 9:3:39 >

• Greenote Süpürge Genel Konu

Arkadaşlar 2 adet sipariş vermiştim. Kargo takibinde böyle gözüküyor. Şimdi bu ürün geçti mi? İlave Gümrük vergisi çıkacak mı?

• sarahaten S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş. İlave gümrük vergisi çıkmaz.

• Gsc60 aldık ama bir durum aklıma geldi. Filtre değiştirilebilir mı yoksa sabit mi? Ömürleri ve Filtre ücretleri ne durumda acaba.

• cezayirli kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Güle güle kullanin.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.